THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αριστοτέλης, ετών 7

Και ο λόγος για τον μικρό μου αδερφό! 18 χρόνια και κάτι η διαφορά μας!! Εχτές έκλεισε τα 7! Απίστευτη συγκίνηση! Τον αγαπώ τόσο πολύ γιατί τον έζησα από όταν ήταν έμβρυο. Βήβα-βήμα όλη του τη ζωή και πρώτη φορά έκλαψα κρατώντας βρέφος στην αγκαλιά μου, στο μαιευτήριο. Σαν να ήταν δικό μου! Και εχτές έγινε 7! Πώς πέρασαν τόσα χρόνια, μου λέτε? Τα τελευταία χρόνια, δεν μένουμε μαζί, αλλά του λείπω και μου λείπει και μου μιλάει στο τηλέφωνο και με ρωτάει πότε θα πάω να τον δω! Εχτές, μου έταξε ένα χελωνονιτζάκι από την τούρτα του για να πάω. Δεν είναι τσιγκούνης. Δίνει απλόχερα τα πράγματά του. Μέχρι και τα λεφτά του κουμπαρά του μπορεί να σου δώσει. Αλλά, μην του χαλάσεις το μαλλί ή του αλλάξεις θέση στα πράγματά του, θα σε φάει!!!! Γνήσιος υποχόνδριος παρθένος!! 

Είναι όμως και κούκλος! Θα γίνει ένα μανούλι τρελό, θα τον κυνηγάνε τα κορίτσια, ίσως γίνει μοντέλο, μεγάλος μπασκετμπολίστας, ζεν πρεμιέ, κάτι τέλος πάντων. Κάτι στο οποίο θα κλέψει την παράσταση με την ομορφιά του! Και δεν το λέω επειδή είναι αδερφός μου! Αλλά, ήταν το πιο όμορφο παιδάκι εχτές, ανάμεσα στα ξαδέρφια του! Το πιο ψηλό, με φοβερό κορμί και ανέμελο καστανόξανθο μαλλί! Κούκλος, σας λέω! 

Για την τούρτα, τι να πρωτοπώ? Δυστυχώς, κατάλαβα όταν έφτασα σπίτι τους ότι έχω ξεχάσει την φωτογραφική μου! Δεν έχω ντοκουμέντα! Υπερπαραγωγή η τούρτα με όλα τα χελωνονιτζάκια απαρτία και τίγκα στην πρασινάδα! Τα χελωνονιτζάκια και ο Spiderman είναι οι αγαπημένοι του ήρωες. Πέρυσι, νόμιζε ότι σκαρφάλωνε κι αυτός στους τοίχους! Έχει απίστευτη ευλυγισία, εγώ πίστευα ότι μπορεί και να τα καταφέρει! Δεν μασάει! Η πιο πρόσφατη φωτογραφία που έχω αυτή τη στιγμή στο pc είναι η παρακάτω, από το περσινό καλοκαίρι. Αλλά έχω κι άλλες, ενώ παίζει ρακέτες (εγώ δεν ξέρω να παίζω ρακέτες, αυτό το σκατό όλα τα χει μάθει!!!)...


Από το σχολείο, μας λένε τα καλύτερα! Και είναι και αισθηματίας και πολύ ευγενικός με τις συμμαθήτριές του! Κόβει λουλούδια από το προαύλιο και τους τα προσφέρει! Και φυσικά έχει προτίμηση στις ξανθιές! Έχει γούστο το παιδί! Και άποψη! Μας λέει και τη γνώμη του για το ντύσιμό μας! Άμα κάτι δεν του αρέσει, ξινίζει τη μούρη του, αλλά άμα μας δει όμορφες, χαμογελάει και μας κοιτάει με θαυμασμό! Είναι απίθανος!

Χρόνια του πολλά! Να είναι πάντα γερός, υγιής, ευτυχισμένος και επιτυχημένος! Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά του!!!