THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Nεραϊδοβραβείο!!!

Η pinkdreamer μοιράζει νεραϊδοβραβεία και μου έκανε την τιμή να είμαι μία από τους παραλήπτες! 


Την ευχαριστώ πολύ και πιστεύω ότι λίγη βοήθεια από τις συμπαθέστατες νεράιδες θα μου χρειαστεί, καθώς ξεκίνησα εχτές να πηγαίνω στο γυμναστήριο και τα'φτυσα!!! Όπως ήταν αναμενόμενο, βέβαια!! 
Κι έρχεται ο γυμναστής που μας ανέλαβε εμένα και τη φίλη μου και μας ρωτάει: ''Πόσο καιρό έχετε να γυμναστείτε?'' και του απαντάω: '' μην είσαι αδιάκριτος, δεν ρωτάνε ποτέ μια κυρία την ηλικία της και πόσο καιρό έχει να γυμναστεί!''
Όπως καταλαβαίνετε, το διασκεδάσαμε το θέμα, αλλά ρίξαμε και ιδρώτα, που είχαμε χρόνια να ρίξουμε, εκτός αν μετράει για γυμναστική όταν σπρώχνουμε τις άλλες πελάτισσες στις εκπτώσεις του H&M για να φτάσουμε στην κρεμάστρα με τα φορέματα!!! Κι εκεί ιδρώνεις πολύ, μην το γελάτε!!!

Αλλά το χειρότερο που έχεις να αντιμετωπίσεις, όταν μπαίνεις σε ένα συνοικιακό γυμναστήριο, είναι ότι αντικρίζεις από πρώην συμμαθήτριες μέχρι πρώην γκόμενους και μαμάδες συμμαθητών που σε κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω για να δουν αν μεγάλωσες/πάχυνες/παντρεύτηκες/ξάνθυνες/.../.
Πραγματικά, δεν υπήρχε πελάτης που να μην τον ξέρω, έστω φατσικά, πράγμα που έπρεπε να περιμένω γιατί αυτό το γυμναστήριο είναι το μόνο που έχει απομείνει στην γειτονιά μου! Κι εγώ να κρύβομαι συνέχεια πίσω από την πετσέτα που σκούπιζα τον ιδρώτα για να αποφύγω συναντήσεις και στραυρωτά φιλάκια στον αέρα, τα οποία απεχθάνομαι!! Με έλεγε συνεχώς ακοινώνητη η φίλη μου, αλλά πειράζει που δεν θέλω να με βλέπουν όλοι σ' αυτή την κατάσταση με την κοκκινίλα στη μούρη από το σφίξιμο μέχρι να καταφέρω να σηκώσω τα 15 κιλά στα όργανα?! Ε, δεν απέφυγα όλες τις χαιρετούρες, αλλά τις περισσότερες, δεδομένου ότι εμένα λίγοι με γνωρίζουν γιατί έχω αλλάξει πάααρα πολύ από τότε που πήγαινα σχολείο. Αυτοί που με γνωρίζουν είναι μόνο όσοι κάναμε πολύ στενή παρέα κάποτε. 

Κατά τ' άλλα, το γυμναστήριό μας είναι σούπερ και είμαστε περήφανοι που έμεινε ένα τέτοιο γυμναστήριο όρθιο και μας έχει κάνει και τρελές προσφορές (260 ευρώ το χρόνο) και θα τα περάσουμε μια χαρά!! Άνετοι χώροι, πολλοί διάδρομοι για να μην πήζεις τις ώρες αιχμής και ανοιχτό και τα Σαββατοκύριακα μέχρι το απόγευμα! 

Έχω ήδη αρχίσει εδώ και βδομάδες να προσέχω παραπάνω τη διατροφή μου και έχω σκοπό φέτος να γίνω και πάλι κορμάρα! Γιατί πολύ είχαμε χαλαρώσει τελευταία και είχα το άλλοθι ότι είμαι ακόμα νέα και χάνω εύκολα κιλά και έκανα και περιπάτους να κρατάω τη γάμπα σφιχτή! Αλλά, το σώμα είναι σώμα και όσο το αφήνεις τόσο θα σε αφήνει και μετά θα σε αφήσει και ο γκόμενός σου και δεν είναι εποχές τώρα για χωρισμούς!!!