THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Πάει καιρός...

Μα πώς άφησα να περάσει τόσος καιρός χωρίς να γράψω έστω ένα μικρό κειμενάκι για τα 2 μου blogakia?! Νιώθω ένα κενό. Έχω να σας μιλήσω τόσο καιρό και δεν ξέρω από πού να αρχίσω. 

Ας πω καταρχήν καλό φθινόπωρο κι ας ευχηθώ να μου έρθει πάλι η έμπνευση για χιλιάδες λέξεις, όπως παλιά που δεν είχα σταματημό και τα κείμενά μου έμοιαζαν ατελείωτα! Ξέρετε, με τη ζέστη αποσυντονίζομαι. Θέλω να είμαι όλη μέρα στη θάλασσα, να μην κάνω τίποτα, να μην σκέφτομαι. Φυσικά δεν το κατόρθωσα εξ'ολοκλήρου, αλλά όποια ασχολία ήταν στο χέρι μου να τη σταματήσω, το έκανα.


Το καλοκαίρι κύλησε ευχάριστα ομολογώ με πολλές εκπλήξεις στον επαγγελματικό τομέα και πολλές προτάσεις για πράγματα που δεν είχα ξανακάνει, με υπέροχες διακοπές στο αγαπημένο μας νησί, την Κω, με νέες εμπειρίες και νέες γνωριμίες!! Και έκλεισε με ένα απίθανο 2ήμερο στο Ξυλόκαστρο, όπου 3 blogoφίλες βρεθήκαμε για να καμαρώσουμε την 4η της παρέας νυφούλα!! Η πανέμορφη, ταλαντούχα και γλυκύτατη Αγγελική aka Los Angelinos, παντρεύτηκε τον καλό της Γιάννη και το γλεντήσαμε με την ψυχή μας!! Οι δυο τους έμοιαζαν ειλικρινά φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, όσο κλισέ και γλυκανάλατο κι αν ακούγεται αυτό. Η Ζωή και η Χρύσα ήταν η καλύτερη συντροφιά γι'αυτό το χαρούμενο διήμερο. Γνωριστήκαμε οι τέσσερις μας πριν ένα χρόνο ακριβώς και αμέσως ταιριάξαμε! Η μία ήταν αναγνώστρια της άλλης στη μπλογκόσφαιρα και από τον πρώτο μας καφέ, γίναμε πολύ καλές φίλες! Αυτό όμως που ζήσαμε όλες μαζί στον γάμο της Αγγελικής ήταν διαφορετικό! Ήταν συγκινητικό... 




Και να τονίσω ότι όοοολα τα είχε επιμεληθεί η ίδια η Αγγελική και είχε κουραστεί πολύ για αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα! Μόνη της έφτιαξε τον στολισμό, τις μπομπονιέρες, έστησε το σκηνικό, έτρεξε για υφάσματα, για τα πάντα! Της αξίζουν πολλά μπράβο! Και φυσικά περιμένουμε με αγωνία την επόμενη της παρέας!!!!






Εύχομαι ξανά στο ζευγαράκι μας να ζήσει βίο ανθόσπαρτο! Να είναι πάντα τόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, πάντα μ'αυτό το πολύ γλυκό χαμόγελο που είχαν καρφιτσωμένο και στο γάμο!!! Σας αγαπώ πολύ και θέλω να έχετε όλα τα καλά στην κοινή σας ζωή!!


Μπήκε όμως και το άτιμο το φθινόπωρο, το οποίο δεν είναι και τόσο κακό μωρέ, απλώς είναι λίγο παρεξηγημένο γιατί έρχεται πάντα μετά το καλοκαίρι που συνήθως είναι ασυναγώνιστο, οπότε χάνει πόντους. Όμως, σκέψου ότι το φθινόπωρο έχει γοητευτικά δροσερά βραδάκια, μελαγχολικά πρωτοβρόχια και σπιτικά μαζέματα με φίλους! Έχεις καθαρό και ξεκούραστο μυαλό για να κάνεις σχέδια για το μέλλον, έχεις ακόμα το λαμπερό χαμόγελο που είχες στο νησί, μαλλιά με ανταύγειες από τον ήλιο, φορεματάκια με ασορτί ζακετάκια, χρωματιστές μπαλαρίνες, άμμο στην τσάντα και κοχύλια στην θήκη των γυαλιών! 

Εγώ εκτός από όλα τα παραπάνω, έχω και καινούργια δουλειά! Δηλαδή, καινούργια-παλιά!! Δηλαδή την είχα και παλιά και τώρα την ξαναέχω. Γύρισα στην εταιρεία που εργαζόμουν μέχρι πριν 2 χρόνια και κάτι. Γύρισα γιατί μου έγινε πρόταση, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ από μόνη μου. Όμως αυτή η πρόταση ήρθε την καλύτερη στιγμή και το θεώρησα καρμικό. Από την πρώτη μέρα ένιωσα σαν να μην έφυγα ποτέ. Υπήρχαν προβλήματα παλιά, γι'αυτό άλλωστε είχα φύγει, όμως ξεκίνησα με καλή διάθεση, άφησα πίσω μου όλα τα κακά και αποφάσισα να μην τα παίρνω όλα τόσο προσωπικά, να μην κρατάω κακίες και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τις αρμοδιότητές μου.
Ξέρετε τελικά ποιο είναι το σημαντικότερο? Αυτοί οι 3-4 συνάδελφοι που με κάνουν να γελάω την ώρα της δουλειάς. Που τους λέω το πρόβλημά μου και το συζητάμε. Βάζουμε ένα τραγούδι δυνατά, κάνουμε χαβαλέ για 2 λεπτά και συνεχίζουμε με περισσότερη όρεξη τη δουλειά. Αυτό μου είχε λείψει...

Κατά τ'άλλα, ετοιμάζω κάποια κείμενα μαγειρικής (και όχι μόνο) για ένα νέο site που θα είναι σε λίγες μέρες στον αέρα και ανυπομονώ να σας το δείξω, γιατί είναι πραγματικά πολύ όμορφο! Γενικά, ασχολούμαι με οτιδήποτε με ευχαριστεί και με βγάζει από τη ρουτίνα. Μπορεί να μου τρώνε χρόνο όλα αυτά, αλλά προτιμώ να διαθέτω τον ελεύθερό μου χρόνο σε κάτι εποικοδομητικό. Η αδράνεια δεν μου ταιριάζει..

Θέλω πολύ να μάθω τα νέα σας. Μου λείψατε!! Ας κάνει κάποιος την αρχή!!!