THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

GO!!!!

Κάτι μέσα μου μού λέει GO!!! Spread the news!!!

Από την άλλη, ο κακός μου εαυτός λέει να σωπάσω και να μην πω σε κανέναν ότι η Zoe από το Stripes 'n' buttons δίνει δωράκι!!!! Αλλά, τώρα σας το είπα....Οπότε, ας το ολοκληρώσω, κι ας μου βγει και σε κακό!! Γιατί αν μου φάτε το δωράκι μου, δεν θα σας ξαναμιλήσω!! Είδατε πόσο υγιής είναι ο ανταγωνισμός, ε?!!!

!!! Go Emmanouela...GO!!!!

Λοιπόν, έμαθα τι είναι το give away στα blogs!!! Η Zoe αυτή την εβδομάδα, δηλαδή μέχρι και τη Δευτέρα 25/10, θα τρέχει έναν διαγωνισμό στο blog της. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας είναι να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το ποστ του διαγωνισμού, αφού πρώτα γίνετε μέλη στο ίδιο το blog και στο group της στο facebook!! Έπειτα, είμαι σίγουρη ότι κάτι μέσα σας θα σας λέει κι εσάς, GO, SPREAD THE NEWS!!!

Ο τυχερός του διαγωνισμού θα κερδίσει το Felix το γατάκι και το Bubbles το ψαράκι!! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο καταπληκτικό blog της!!Και μην προσπαθήσετε να τη ''λαδώσετε''! Δεν πιάνει... Εδώ αρνήθηκε τα υπέροχα σοκολατένια muffins μου!!!

Η Zoe είναι ένα άτομο δραστήριο, κεφάτο και ταλαντούχο! Και σας τα λέω με σιγουριά όλα αυτά, γιατί τα είδα με τα μάτια μου! Έχω ήδη πάρει από εκείνη υπέροχα πραγματάκια που ράβει μόνη της με πολύ μεράκι!! Και φυσικά συνεχίζω....

Καλή τύχη σε όλους!!!