THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Hot buys!!!

Είμαι άρρωστη με το shopping, είμαι αυτό που λένε ''shopaholic'' και το παραδέχομαι! Αν με αφήσεις στη μέση της Ερμού με έναν ολόκληρο μισθό στο χέρι, σε μία ώρα δεν θα έχω ούτε το πορτοφόλι μου! Θα το έχω ''σκοτώσει'' για να πάρω κάτι άλλο! Όταν πάλι είμαι στη μέση της Ερμού χωρίς λεφτά, παθαίνω κατάθλιψη! Ευτυχώς δεν έχω βγάλει ποτέ πιστωτικές γιατί τώρα θα ήμουν φυλακή! Αλλά ακόμα κι εκεί, κάτι θα έβρισκα να ψωνίσω! Χειροπέδες, ριγέ στολές (εμείς οι fashionistas τα λέμε μαρινιέρες!!), κάτι τέλος πάντων!


Μπαίνω σε σούπερ μάρκετ και μπορώ να το αδειάσω όλο!! Είμαι άρρωστη, το ξέρω, αλλά όταν έχω κάτι καινούργιο στα χέρια μου, με πλυμμηρίζει χαρά και αυτό το συναίσθημα δεν μπορώ να το παραβλέψω! Θέλω κάθε μέρα να φοράω και κάτι διαφορετικό, θέλω από την κουζίνα μου να μην λείπει τίποτα και στο σαλόνι μου να έχω 5 διαφορετικές κουρτίνες για να αλλάζω όταν βαριέμαι! 

Στην περίπτωσή μου, λοιπόν, μια είναι η λύση! Ή μάλλον δύο: ή με κλείνεις σε μπουντρούμι δίχως άλλο κόσμο ή μου βρίσκεις φτηνές αγορές για να μην σκούζει το πορτοφόλι μου κάθε φορά που το ανοίγω! Κι επειδή το πρώτο δεν θα το κάνεις γιατί ξέρω ότι είσαι καλός άνθρωπος, κάνε κάτι για το δεύτερο!  Καλά άσε, έκανα εγώ... Μέχρι να κουνηθείς εσύ, σωθήκαμε!

Την Παρασκευή πήγα στη Βενιζέλου της Ν. Σμύρνης για να ρίξω μια ματιά στα στοκατζίδικα! Χωρίς να ψάχνω κάτι συγκεκριμένο. Μάλλον ήθελα αθλητικά παπούτσια, αλλά δεν είναι ότι μου έλειπαν κι όλας! Ούτε ότι είμαι και όλη μέρα στα γυμναστήρια για να θέλω πέντε διαφορετικά! Τέλος πάντων, στα στοκατζίδικα δεν βρήκα τίποτα, άσε που οι τιμές στα Νike δεν είναι και πολύ χαμηλές. Βρίσκεις περσινό παπούτσι με 100 ευρώ, δεν είναι και λίγα! Μπήκα και στο Sport Cafe που είναι τίγκα σε κάτι ακριβές μάρκες τύπου Fraklin Marshall, που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είναι ακριβές, αλλά ούτε εκεί βρήκα κάτι ενδιαφέρον...... στο ισόγειο! Στον 1ο όμως??

Δεν είναι πανέμορφα?? Παπούτσια αγγελικά πλασμένα σ' αυτό το απίθανο, ζεστό και τρυφερό φούξια που μου φτιάχνουν τη διάθεση!! Πρόκειται για τα Air Max 2010 essentials! Μοναδικό κομμάτι και ταιριάζει γάντι στο στυλ μου και στο δωμάτιό μου!!! Τα στολίζω και τα χαζεύω!!


Το σημαντικότερο όλων είναι η τιμή τους!! Μόνο 85 ευρώ σε φετινό κομμάτι, δεν βρίσκεις εύκολα! Είναι μάλλον μια πιο οικονομική σειρά!

Τα Σάββατα το πρωί ο Σταμάτης μου κατεβαίνει κέντρο για δουλειά, οπότε του λέω:
- Ουφ, έχω πολλές δουλειές σήμερα στο σπίτι!
-........
- Ντύνομαι να έρθω μαζί σου στο κέντρο!
- Μα, δεν είπες ότι έχεις δουλειές?
- Όταν έχεις δουλειές στο σπίτι, πρέπει να φεύγεις! Κανόνας!!

Έτσι, άφησα το σπίτι σε έξαλλη κατάσταση και βγήκα για περίπατο στη λιακάδα της Ερμού! Για περίπατο λέω, όχι για ψώνια, αμέσως να πάει εκεί το μυαλό σου! Απλώς, ψώνισα 2 φορμούλες από Bershka γιατί τα καινούργια μου αθλητικά ήθελαν και καινούργιες φορμούλες! Άσε που είχαν μόνο 11,90 ευρώ η μία! Αντιστέκεσαι? Δεν αντιστέκεσαι!!! Λίγο πιο κάτω, στο Stradivarius δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον, αλλά θυμήθηκα ότι μου λείπει ένα οπάκ καλσόν και είδα ότι τα είχε πιο φτηνά απ' ότι στο Calzedonia! Με 4,50 ευρώ κάνω τη δουλειά μου! Βέβαια, το βράδυ που το φόρεσα διαπίστωσα ότι είναι πιο σφιχτό και από μαρέγκα!! Μου' κοψε λιγάκι την ανάσα στην αρχή, αλλά μετά το συνήθισα! Βλέπετε, είναι one size, αλλά μπρος στα κάλλη τι'ναι το σφίξιμο??

Α, καλέ ξέχασα να σας πω ότι στο Σύνταγμα είχα ραντεβού με τις Twininas!!!! Δύο ευγενέστατες και-προφανώς- δίδυμες αδερφούλες που φτιάχνουν απίθανα μπιζού με διάφορα υλικά σε πάαααρα πολύ καλές τιμές! Τους είχα παραγγείλει δύο ζευγάρια σκουλαρίκια των 10 και 12 ευρώ!!!!!!! Σύντομα θα επεκταθώ και στα ασορτί βραχιόλια και κολιέ!!! Οι κοπέλες είναι ταλεντάρες! Είναι όλα τους τα σχέδια απίθανα!!



Την Κυριακή εγκαινίασα το ένα μου ζευγάρι! Πήγα με την κολλητή Μαρίνα για ποτό στην αγαπημένη μου Suita στου Ψυρρή! Χρόνια τώρα επισκέπτομαι αυτό το μπαράκι και δεν έχω περάσει ούτε μία φορά άσχημα! Πάντα μέσα στο κέφι, πάντα φιλόξενο προσωπικό και ωραίες θεματικές βραδιές, καθώς και Live στον πεζόδρομο!! Shopping την Κυριακή δεν γίνεται, εκτός αν πας στα μαγαζάκια τα τουριστικά στην Πλάκα που είναι τα μόνα ανοιχτά! Εγώ το'χω κάνει κι αυτό! Έχω ψωνίσει πολλές Κυριακές κάτι από εκεί ή από το Μοναστηράκι, γιατί δεν είχα άλλο ανοιχτό μαγαζί να ξεσπάσω!!

Δευτέρα εχτές, όλη μέρα στη δουλειά! Και το βράδυ Shopping! Μα πώς, αφού είναι κλειστά τα μαγαζιά το απόγευμα?! Ναι, αλλά εγώ πλέον μικρή σημασία δίνω στα μαγαζιά, αφού μπορώ να ψωνίζω τα καλύτερα από τις ταλαντούχες φίλες μου! Μια από αυτές είναι και η Zoe! Kάθε μήνα όλο και κάτι παίρνω με λαχτάρα να το φορέσω και να αισθανθώ ξεχωριστή! Γιατί τα σχέδια της Ζωής, φτιάχνονται κατά παραγγελία και προσαρμόζονται στα γούστα και τις απαιτήσεις σου! Δες κάτι από τη συλλογή της που σου αρέσει κι εκείνη με το ''κόψε-ράψε'' θα το φέρει στα μέτρα σου! Το ύφασμα, τα κουμπιά και οι κλωστές είναι τα αγαπημένα της υλικά! Στις τιμές της δεν θα έχει καμιά αντίρρηση το πορτοφόλι σου, είναι πάντοτε προσιτές! Σας παρουσιάζω τα καινούργια μου στολίδια! 


Aαααχχ, τι όμορφα νιώθω με τις σούπερ αγορές μου! Και όλα οικονομικά, με είδατε! Μην με πει κανείς σπάταλη!! Εξάλλου, όλα τα χρειαζόμουν!!

Επόμενοι στόχοι τσαντάκια της  Χρύσας και κολιέ της Αγγελικής!!!

Ε, Χριστούγεννα έρχονται, να μην κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου??

Στο σημείο αυτό, να σας θυμίσω τη μεγάλη αγάπη που έχω στα χειροποίητα είδη και όλα ξεκίνησαν όταν γνώρισα τη δουλειά της  Maryholic , την οποία σας παρουσίασα πριν λίγους μήνες εδώ. Λάτρεψα την τσάντα που αγόρασα από τη Μαίρη και δεν την αποχωρίστηκα όλο το καλοκαίρι! Έτσι κατάλαβα ότι κάποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά ικανοί και δεν χρειάζονται από πίσω τους μια ηχηρή φίρμα για να γίνουν αποδεκτοί! Γιατί το ταλέντο δεν κρύβεται! Χωρίς δισταγμό, αγόρασα ένα παιδικό δώρο για βάφτιση από το Think Up της Βένιας, η οποία μένει Σύρο και ασχολείται με τη ζωγραφική σε ρούχα και καμβάδες! Για τη δουλειά της Βένιας επίσης σας μίλησα πριν λίγους μήνες εδώ.
Και συνεχίζω σήμερα να αγοράζω αντικείμενα φτιαγμένα από ανθρώπους με ταλέντο και μεράκι, από ανθρώπους που έχουν ανάγκη να δημιουργούν γιατί μέσα από αυτό νιώθουν καλύτεροι, διώχνουν τα άγχη και προσφέρουν χαρά! Σιγά-σιγά σκέφτομαι να επεκταθώ και στην αγορά χειροποίητων ρούχων. Είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά θα ήθελα να έχω μερικά κομμάτια στην ντουλάπα μου, ειδικά σχεδιασμένα για μένα, για το σώμα μου και το στυλ μου! 
Με το χειροποίητο πάντα θα νιώθεις ξεχωριστή και πάντα θα εξοικονομείς χρήματα, γιατί δεν πληρώνεις καμία διάσημη φίρμα, αλλά τον κόπο και τη δουλειά απλών ανθρώπων σαν εσένα!

Περισσότερο shopping τον άλλο μήνα!!...