THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Summer night out!!

Το καλοκαίρι μπήκε δυναμικά και καθημερινά ακούω για διάφορα events που το καλωσορίζουν! Έχω σκοπό να πάω σε πολλά! Μαϊντανός θα γίνω σε λίγο. Όπου πηγαίνεις, θα με βρίσκεις μπροστά σου! Και το σημαντικότερο σε αυτές τις εκδηλώσεις είναι ότι γνωρίζεις κόσμο. Δικτυώνεσαι, ανταλλάζεις απόψεις, ιδέες, κάνεις νέες - γιατί όχι? - φιλίες και γενικά ξεφεύγεις από το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Σου το συνιστώ! Βρες αφορμή για χαλαρές συναντήσεις στην πόλη σου μετά τη δουλειά! Πιες ένα κρασάκι με καλή παρέα πριν γυρίσεις στο σπίτι και το πρωί θα ξυπνήσεις άλλος άνθρωπος! Παρακολούθησε το συναυλιακό πρόγραμμα αυτού του καλοκαιριού και πάτα attending σε όποια συναυλία σου κάνει το ''κλικ''! Ακόμα κι αν δεν έχεις παρέα, πάρε αγκαζέ τον καλύτερό σου εαυτό, φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο και πιάσε τη θέση που σου αναλογεί σε στάδια, θέατρα, ταράτσες και πεζοδρόμια! 

Να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, μην περπατάς μουτρωμένος, δέξου να πεις μια καλημέρα σε έναν άγνωστο! Μπορεί τελικά να τα βρείτε και να πείτε και καληνύχτα!!

Εμείς οι bloggers είμαστε μαθημένοι στο να μιλάμε καθημερινά σε ανθρώπους, αγνώστους στην ουσία. Μπορούμε με αφορμή 2 γραμμές που διαβάσαμε σε ένα ποστ, να κάνουμε ολόκληρες συζητήσεις. Και το καλύτερο είναι ότι συχνά οργανώνονται συναντήσεις με μικρές ή μεγάλες παρέες φίλων του διαδικτύου για chatting χωρίς πληκτρολόγιο! Καλό το ίντερνετ και οι ευκολίες του, αλλά το live δεν πρέπει να το σνομπάρουμε! 

Μια από αυτές τις συναντήσεις ήταν και η χθεσινή. Ήμουν καλεσμένη στο πάρτυ που οργάνωσε το Activia της Danone, το γνωστό σε όλους θαυματουργό γιαούρτι, στην ταράτσα του Gazarte, τη γνωστή σε όλους ρομαντική ταράτσα!

Η ομάδα του Activia, με αφορμή τη νέα του καμπάνια με τις ιστορίες γυναικών, διοργάνωσε αυτή τη συνάντηση για να μας λύσει κάθε απορία γύρω από το συγκεκριμένο προϊόν και να μας δώσει διατροφικές συμβουλές και προτάσεις για μια πιο υγιεινή καθημερινότητα! Ευχαριστούμε πολύ την Κατερίνα Πόντη και την Εύη Γιαπουντζή, από την ομάδα επικοινωνίας, τον Χάρη Γεωργακάκη, Πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου διατροφής για τις διατροφικές συμβουλές του και τον Γιώργο Ξηρό (Group Fitness Trainer στο "Studio One") που μας θύμισε πόσο σημαντική είναι η άσκηση στην καθημερινότητα! Φυσικά δεν έλειπε από κοντά μας το πρόσωπο της Activia, η συμπαθέστατη Σμαράγδα Καρύδη, γνωστή και πανέμορφη ηθοποιός! Όλοι τους ευγενικοί, χαμογελαστοί, φιλόξενοι μας χάρισαν μια υπέροχη βραδιά!

Μετά την παρουσίαση καθίσαμε στους άνετους καναπέδες στην ταράτσα του Gazarte και απολαύσαμε δροσερό κρασάκι και εκλεκτό finger food!


Γνώρισα αξιόλογες γυναίκες, δραστήριες, δυναμικές, που καταφέρνουν να συνδυάζουν οικογένεια-δουλειά-blogging και άλλες δραστηριότητες κι όμως χωρίς να φαίνεται ίχνος κούρασης κάτω από τα μάτια τους! Γιατί να ξέρεις φίλη μου ότι δεν είναι οι πολλές δραστηριότητες που κουράζουν αλλά οι κακές ποιοτικά δραστηριότητες! Αν κάνεις κάτι που δεν σε ικανοποιεί και το κάνεις με το ζόρι, η κούραση είναι εμφανής στο πρόσωπό σου. Αν έχεις ασχολίες που σε γεμίζουν χαρά και ικανοποίηση, όσο κουραστικές κι αν είναι αυτές, η χαρά νικάει την κούραση και το πρόσωπό σου λάμπει!!


Φεύγοντας πήραμε τα δωράκια μας και σήμερα το πρωινό μου είναι στην υγειά του Activia!!


Για οποιοδήποτε ανοιχτό event φέτος το καλοκαίρι, θα σας ενημερώνω μέσα από το Spinning Around και μακάρι να γνωρίζω κάθε φορά όλο και περισσότερους φίλους από κοντά! Θα προσπαθήσω να είμαι παντού γιατί τελικά στη ζωή οι εμπειρίες είναι αυτές που σου μένουν!