THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Σε λένε Εμμανουέλα και εισαι ξανθιά......

Αν....

Έχεις ετοιμαστεί το πρωί στις 7μιση για τη δουλειά, φορώντας το υπέροχο, αέρινο καινούργιο λευκό φόρεμα που λατρεύεις, συνδυάζοντας όλα τα κατάλληλα αξεσουάρ, από πέδιλα μέχρι σκουλαρίκια και ξαφνικά, εκεί που πας να πιεις μια τελευταία βιαστική γουλιά καφέ ν' ανοίξει το μάτι, πέφτει ο καφές επάνω σου...Και ξανά από την αρχή να διαλέγεις φορέματα και σκουλαρίκια (και να μουλιάζεις το φόρεμα στη λεκάνη!)!!!

Στο δρόμο για τη δουλειά αποφασίζεις να σταματήσεις σε ένα σουπερ μάρκετ και να ψωνίσεις μερικά γκουρμέ για τις δύσκολες ώρες του γραφείου. Δεν φρόντισες να μαγειρέψεις κάτι για να έχεις μαζί και βρίσκεις ευκαιρία για τσιλιμπούρδισμα με ντελικατέσεν νοστιμιές! Φορτώνεις ενα καλάθι με καλούδια και μόλις περνάει η ταμίας τα φυστίκια αιγίνης διαπιστώνεις ότι για πρώτη φορά στη ζωή σου έχεις ξεχάσει το πορτοφόλι σου σπίτι...Τα παρατάς όλα και φεύγεις βρίζοντας!! Για καλή σου τύχη, συναντάς στο δρόμο σου μια φίλη και σου δανείζει 10 ευρώ!! Μπορεί να γίνεσαι ρεζίλι, αλλά τουλάχιστον θα φας ένα σαντουιτσάκι το μεσημέρι!!

Μπαίνεις στο μετρό και χτυπάς εισιτήριο γιατί η κάρτα σου ισχύει μόνο για λεωφορεία. Και να ίσχυε όμως για μετρό, πάλι θα έπρεπε να χτυπήσεις εισιτήριο, γιατί έχεις ξεχάσει την κάρτα στο σπίτι. Στην έξοδο σε σταματάει ελεγκτής και στο άκουσμα της φράσης: ''το εισιτηριό σας παρακαλώ'', μουδιάζεις. Απαντάς ότι δεν έχεις εισιτήριο γιατί έχεις κάρτα, αλλά την έχεις ξεχάσει σπίτι!!!! Τον παρακαλάς να σε αφήσει να φύγεις, χωρίς κλήσεις και τέτοια και εκείνος με τα πολλά σε απαλλάσσει! Μόλις βγαίνεις διαπιστώνεις ότι έχεις εισιτήριο φυσικά και ότι τσάμπα έγινες ρεζίλι, γιατί τα λόγια που είχες προετοιμάσει σχετικά με την κάρτα, αφορούσαν λεωφορείο!!!!!!! Δεν γυρνάς πίσω να του το δείξεις, βάζεις τα πόδια στον απαυτό σου και φεύγεις!!!

Βάζεις τα ρεβύθια (το μοναδικό πράγμα που υπάρχει σπίτι σου να φας!!) στην κατσαρόλα να βράσουν και μετά από μία ώρα που αυτά είναι ακόμα σκληρά, διαπιστώνεις ότι δεν τα είχες μουλιάσει 12 ώρες στο νερό!!! (Helloooo)

Ενώ απεχθάνεσαι τις γλάστρες και βαριέσαι να τις περιποιηθείς, τις τελευταίες ημέρες έχεις πάρει ήδη 4 και συνεχίζεις... Ναι, γίνανε 4, γιατί προχτές δεν μπορούσα να αντισταθώ σε μία φούξια, αρχοντική μποκαμβίλια!! Είναι νάνα, λέει ο φυτοman, δεν ψηλώνει πολύ. Είναι μια κούκλα!! Ο καλός μου πιστεύει πως πρέπει να φτιάξω ένα ακόμη μπλογκ, το Flowers Around!!!

Έχεις πάει επίσκεψη στην κολλητή Μαρίνα να της δώσεις το καθυστερημένο δώρο της γιορτής της. Το ανοίγει και βρίσκεται μπροστά σε ένα παιδικό μπλουζάκι!!! Έχεις μπερδέψει τις σακούλες!!!!!

Αυτή είμαι εγώ...αφηρημένη, παρορμητική, αυθόρμητη, ρομαντική, αλλά πάντα ξανθιά, γιατί...Life is better blonde!!!!


Περιγράψτε κι εσείς με 5 λέξεις τον εαυτό σας!!