THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Όσα φέρνει ένα βραβείο...


Φίλοι μου, εγώ εγκαινιάζω την ανοιξιάτικη περίοδο σήμερα! Και μην πει κανείς ότι είναι νωρίς ακόμα! Δεν μπορώ με τέτοια λιακάδα να αντισταθώ και να μην κάνω σχέδια καλοκαιρινά, αέρινα και ανέμελα! Έτσι λοιπόν, από σήμερα ξεκίνησα τα φρέντο! Μάλιστα! Τέρμα τα τσαγάκια... 
Είναι ένα βήμα, δεν μπορείτε να πείτε! Εγώ με το κρύο που ένιωθα τον τελευταίο μήνα, δεν μπορούσα να αποχωριστώ τα ζεστά μου ροφήματα! Σήμερα όμως με έπιασε μια μανία να φτιάξω έναν παγωμένο καφέ και έχω κολλήσει τη μούρη μου στη τζαμαρία και ρουφάω ηλιακή ενέργεια!!

Να δείτε που σε λίγες μέρες θα χρειάζομαι και γυαλιά ηλίου στις 6 που φεύγω απ'το γραφείο. Εχτές διαπίστωσα ότι ήταν ακόμα μέρα και ενθουσιάστηκα! Ελπίζω όλες αυτές οι χαρές να μην μου βγουν ξινές σε καμιά βδομάδα και αναγκαστώ να γυρίσω πάλι στα αχνιστά τσαγάκια! 

Έχω όμως κι άλλη χαρά σήμερα! Η γλυκιά και τραγανή Crispy μου χάρισε ένα βραβείο πράσινο σαν ανθισμένο λιβάδι!!


Και μου χάρισε και το πιο όμορφο κοπλιμέντο που μπορεί να μου κάνει κανείς: ότι της μεταφέρω θετική ενέργεια, λέει, και την παρασέρνω με τον ενθουσιασμό μου! Ξέρετε, δεν με νοιάζει κάποιος να με πει όμορφη, έξυπνη, ταλαντούχα (καλά, με νοιάζει, αλλά δεν είναι του παρόντος!), μου αρέσει να μου λένε ότι έχω θετική ενέργεια, ότι φέρνω χαρά, ξεσηκώνω τον κόσμο με τον ενθουσιασμό μου, ότι είμαι χαρούμενος άνθρωπος και άλλα τέτοια! Νιώθω χαρισματική όταν ξέρω ότι μπορώ να φτιάξω το κέφι του άλλου, ότι μπορώ να τον κάνω να ξεχάσει για λίγο τα άσχημα και τα δυσάρεστα και να σκεφτεί θετικά! Μακάρι να το καταφέρνω με κάποιους! 

Και δεν ξεκίνησα τυχαία να μιλάω για τον εαυτό μου, μην με θεωρήσετε ψωνάρα! Είναι κανόνας του βραβείου! Πρέπει να πω 7 πράγματα για μένα. Το 1ο λοιπόν είναι ακριβώς αυτό που είπα παραπάνω: ότι θέλω να φτιάχνω τη διάθεση των άλλων. Με τους δικούς μου ανθρώπους, αυτό το καταφέρνω πολλές φορές. Οι φίλοι μου όποτε έχουν πρόβλημα, ξέρουν ότι με μια μικρή συζήτηση μαζί μου, θα αισθανθούν καλύτερα! Και τα δικά μου προβλήματα, νομίζω, τα αντιμετωπίζω ψύχραιμα και με αισιοδοξία! Δεν πέφτω ποτέ στα πατώματα!

2ο: Δεν κάνω τη δουλειά που μου αρέσει.! Δεν την επέλεξα, ακολούθησα απλώς αυτό που βρέθηκε στο δρόμο μου! Οταν ήμουν σε κρίσιμη ηλικία επιλογής, έκανα λάθος, δεν ήξερα πολύ καλά τον εαυτό μου τότε και έπεσα έξω. Βέβαια και πριν 6-7 χρόνια τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Τώρα είναι αλλιώς και εγώ θέλω άλλα! Ξέρω ότι ποτέ δεν είναι αργά, βέβαια, αλλά το παλεύω ακόμα! Τι δουλειά κάνω? Δεν έχει σημασία, απλώς δεν μου αρέσει!!

3ο: Δεν είμαι γυναίκα καριέρας! Γι'αυτό νομίζω πως δεν μου αρέσει η δουλειά μου! Δηλαδή το ένα φέρνει το άλλο! Δεν με ενδιέφερε ποτέ να κάνω καριέρα, να έχω μια σημαντική θέση και να βγάζω πολλά λεφτά! Αυτό που ήθελα πάντα, ήταν μια οικογένεια! Όταν ήμουν μικρή έλεγα ότι στα 22 μου σίγουρα θα έχω 1-2 παιδιά! αχαχαχα! Δεν είναι πολύ αστεία αυτά που λέμε όταν είμαστε μικρά!? Τώρα, στα 26 μου, μάλλον πρέπει να ανανεώσω αυτή τη δήλωση!!!

4ο: Τσαντίζομαι πολύ όταν δεν μου απαντάνε σε μηνύματα! Εγώ είμαι πάντα πολύ τυπική και - έστω από ευγένεια - απαντάω σε όλους! Όταν δεν μου απαντάει ο άλλος σε μια ερώτηση ή σε μία ευχή, γίνομαι έξαλλη! Γενικά είμαι τυπική στη ζωή μου και αυτό που έχεις εσύ, ασυναίσθητα το απαιτείς και από τον άλλο! Καλώς ή κακώς...

5ο: Μου αρέσει να μοιράζομαι τα προβλήματά μου και όλα όσα με απασχολούν με τις φίλες μου Δεν είμαι πολύ κλειστός χαρακτήρας και όταν έχω ένα πρόβλημα, αμέσως παίρνω μια κολλητή τηλέφωνο, δεν κάθομαι να το περάσω μόνη το λούκι! Δεν έχω πολλούς φίλους. Ελάχιστους, αλλά καλούς!

6ο: Τα σκυλιά και η μαγειρική είναι οι 2 μεγάλες μου αγάπες! Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά τα δύο!!!

7ο: Στην εφηβία μου και μέχρι τα 18 άκουγα κλασική μουσική, φορούσα μακριές φούστες, διάβαζα ποίηση και ψυχολογία και ορκιζόμουν ότι ποτέ δεν θα γίνω ξανθιά!! Τώρα είμαι ξανθιά, δεν αντέχω την κλασική μουσική, δεν έχω χρόνο και μυαλό για ''βαρύ'' διάβασμα και με τις μακριές φούστες νιώθω σαν ντολμάς!

Κι αφού έβγαλα τα εσώψυχά μου, ας μοιράσω κι εγώ με τη σειρά μου αυτό το βραβείο! Ανυπομονώ να μάθω περισσότερα για την Αγγελική Ν., τη Χρύσα και τη Ζωή!!!

Είναι και οι 3 τους ταλαντούχες, έχουν πανέμορφα μπλογκς που μου κρατάνε καθημερινά πολύ καλή συντροφιά και τους δίνω αυτό το βραβείο μέσα από την καρδιά μου!!