THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

Δηλώσεις βαρεμάρας και μία καταγγελία

Είναι κάτι μέρες στο γραφείο που οι ώρες δεν περνούν με τίποτα! Μα είναι δυνατόν να είναι μόνο 15.30?? Είμαι καθημερινά στο γραφείο 9-6 παρακαλώ και, αν και άνετο και ευρύχωρο και ξεκούραστο, αυτό το ωράριο το καλοκαίρι με κάνει να παραμιλώ από τα νεύρα! Γίνομαι ράκος! 
Το γραφείο αυτό, λοιπόν, είναι απέναντι από μια παραλία την οποία τιμούν αρκετοί, θα έλεγα, αλλά που εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι και όλο λέω κάθε απόγευμα να έχω μαζί τα μπανιερά, να πάω να βουτήξω και όλο το καθυστερώ γιατί δεν θέλω να φτάσω στο σπίτι μου στις 9 το βράδυ. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή! Μπορεί να με ανακουφίσει το να καθίσω λίγο στη θάλασσα το απόγευμα, αλλά έχουμε φτάσει σε σημείο να τρέχουμε σαν τους τρελούς και να μην απολαμβάνουμε πραγματικά την κάθε μας μέρα. Είναι και οι αποστάσεις μακρινές στην Αθήνα και το σκέφτεσαι να πας μια βόλτα παραπάνω, γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος, ειδικά αν κινείσαι με συγκοινωνίες όπως εγώ. Έχω σκεφτεί πολλές φορές φέτος να φύγω από την Αθήνα. Είναι μόνο δική μου αυτή η σκέψη άραγε? Θέλω να φύγω ρε παιδί μου, να πάω αλλού. Ξέρω εγώ πού? Όπου να'ναι... 

Βέβαια, εντάξει, το οικονομικό δεν θα πρέπει να με νοιάζει γιατί, μόνο την τελευταία εβδομάδα, έχω κερδίσει σε λοταρίες του Google πάνω από 3 εκατομμύρια λίρες...αγγλίας, ναι!
Σας παρακαλώ, πείτε μου γιατί το κάνουν αυτό οι Βρετανοί και ολημερίς στέλνουν ένα κάρο e-mails και ζαλίζουν τον κόσμο με δήθεν κληρώσεις?! Υπάρχει κανείς που να τους πιστεύει και να ανταποκρίνεται? Το' χουν παραξηλώσει το θέμα! Και δεν είναι μόνο οι Βρετανοί, αλλά τελευταία μου στέλνουν πολλοί Αφρικανοί.....
Έχω δύο λογαριασμούς e-mail στο yahoo! και στους δύο καθημερινά δέχομαι άπειρα μηνύματα με τρελά ποσά! Για να μην πω για κάτι κοριτσάκια με τρελά ονόματα που σου λένε ότι θέλουν να γίνετε φίλοι και θέλουν να τους απαντήσεις πίσω δίνοντάς τους κάποια προσωπικά σας στοιχεία για να γνωριστείτε καλύτερα! Φυσικά, δεν τα διαβάζω καν, αλλά συγκέντρωσα τα μηνύματα αυτής της εβδομάδας και σας τα παραθέτω για να δείτε το μεγαλείο της κουλαμάρας!!

1) FROM THE DESK OF MR ADAMS PAUL
BILLS AND EXCHANGE MANAGER,
BANK OF AFRICA (B.O.A)
OUAGADOUGOU-BURKINA FASO.
(αααα, ναι! αυτός θέλει να τον βοηθήσω να κάνει μία μεταφορά σε τράπεζα και παρακάτω μου λέει να επισκεφτώ ένα λινκ για λεπτομέρειες! Άκου τώρα το όνομα της πόλης του: OUAGADOUGOU!!!!!!)
2) REQUEST FOR YOUR URGENT REPLY
FROM MR MAXIM AKIF
BANK OF AFRICA.(BOA) 
OUAGADOUGOU -BURKINA-FASO (από την ίδια τράπεζα αυτός, αλλά με άλλο όνομα!!!)


3) Hello,How is everything with you, I picked interest on you when i saw your email. I really want to have a good friendship with you. Beside i have something very vital to disclose with you, but I found it difficult to express myself here, since it's a public site. I will be very happy, If you can get back to me, through my e-mail Is So we can get to know each other better,and i well give you my pictures and also tell you more about me ok. Grace. (αυτή το παίζει φίλη!!!)

4) LAW OFFICE OF ROBERT K HESSE, ESQ
RK. HESSE LAW FIRM & ASSOCIATES
Dover House, 35 Dover Street London W1S 4NG
Requesting Expression of Interest (EOI)

Kαι έχω κι άλλες, αλλά να μην σας κουράσω! Θέλω να τους καταγγείλω όλους αυτούς και να τους πω ότι έτσι και μου ξαναστείλουν mail... I'm gonna kick your ass mother fuckers!!!!!!!!!! (μπαρδόν, γιατί είμαι και μορφωμένη κοπέλα, αλλά ξεσπάθωσα!!!)

Και μία ακόμη είδηση από τους δρόμους της Αθήνας:
Εχτές το μεσημέρι, η μητέρα μιας φίλης μου δέχτηκε πιέσεις από οδηγό πολυτελούς Ι.Χ. να μπει μέσα στο αμάξι του, με την πρόφαση ότι ήταν σοφέρ και πίσω του είχε μία κυρία αμερικάνα που δεν μιλούσε καλά ελληνικά και δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν. Ήθέλε, λοιπόν, ο κύριος να μπει μέσα η δικιά μας και να καθίσει πίσω μαζί της και να της εξηγήσει ότι ο γιατρός της λείπει εκτός Αθηνών! Τρίχες κατσαρές δηλαδή!!! Της άνοιξαν την πόρτα κανονικά και επέμεναν να μπει μέσα και εκείνη έφυγε τρέχοντας! Κάτω ακριβώς από το σπίτι της έγινε αυτό και τρόμαξε η κακομοίρα! Δηλαδή, που βαδίζουμε και σε τι κόσμο θα φέρω τα παιδιά μου? Έχουν τρελαθεί πια όλοι? Τι την ήθελε τώρα την κακομοίρα? Να τη ληστέψει? Και μετά? Θα την πέταγε έξω? Προσέχετε πολύ όταν κυκλοφορείτε, κι εσείς και τα παιδιά σας!

Και αρχίζουν και οι εκπτώσεις σήμερα και δεν κρατιέμαι να πάω να τις καλωσορίσω! Να ανέβει λίγο και η ψυχολογία μου της κακομοίρας εργαζόμενης! Θα σας δείξω τι πήρα να μου πείτε τη γνώμη σας!