THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Έχω να πω τόσα πολλά...

Ας ξεκινήσω με ευχές σε όλους τους χτεσινούς και σημερινούς εορτάζοντες, που είναι πραγματικά πάρα πολλοί!!! Χρόνια καλά κι ευτυχισμένα στον Φώτη, τη Φωτεινή, τον Γιάννη, την Ιωάννα και τον Πρόδρομο και σε όλα τα υποκοριστικά και τα χαϊδευτικά αυτών!!

Τι όμορφες μέρες οι γιορτινές!!! Ο κόσμος φοράει τα καλά του, είναι συνεχώς με μια κούτα γλυκά στο χέρι και παρκάρει το αμάξι του όπου βρει!!! Υπάρχει μια διαρκής κίνηση, ένα τρέξιμο να προλάβεις όλα τα τραπέζια, μια λαχτάρα να τους δεις όλους, να προλάβεις να βγάλεις την υποχρέωση και να δημιουργήσεις καινούργιες (υποχρεώσεις!)...

Γενικά, πέρασα καλά στις γιορτές, αν και από την Πρωτοχρονιά και μετά άρχισα να ξεκουράζομαι και να νιώθω ένα πιο γιορτινό κλίμα! Μέχρι και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς ήμουν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά ευτυχώς πάω καλύτερα! Βάζω σε σειρά τις δουλειές και τις υποχρεώσεις μου και αποφάσισα να ξεκινήσω πάλι γυμναστήριο πιο εντατικά και να μαγειρεύω λιγότερο, πρώτον γιατί τρώω συνεχώς κι έπειτα γιατί τα χέρια μου κοντεύουν να γίνουν σαν χωριάτικες φρατζόλες από το ζύμωμα και η μέση μου κοντεύει να γίνει χίλια κομμάτια!

Λατρεύω τη μαγειρική, αλλά όταν γυρνάς σπίτι σου στις 7 το απόγευμα, δεν πρέπει να καταπιάνεσαι με δύσκολα πράγματα. Ίσα να μαγειρεύεις κάτι για την επόμενη μέρα και όχι πολλά-πολλά! Μερικές φορές με ξεκουράζει αυτή η ασχολία και άλλες με τρελαίνει! Το Σαββατοκύριακο σαφώς είναι πιο ξεκούραστο το πρόγραμμα και έχω το κακό ότι δεν μπορώ να κάτσω σε μία μεριά, οπότε την πληρώνουν οι κατσαρόλες και τα τηγάνια! Όμως πρέπει να το κοντρολάρω αυτό λιγάκι! Να φέρω μια ισορροπία και να μην κάνω υπερβολές!

Με αυτά τα δεδομένα, έχω ήδη τους πρώτους στόχους της χρονιάς:

1. Να βγαίνω περισσότερο με τις φίλες μου. Να ανακαλύψω νέα, ενδιαφέροντα μπαράκια, όπως έκανα παλιά. Να μην κοιμάμαι από τις 22.30, να δίνω λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου.

2. Να κάνω περισσότερες μάσκες ομορφιάς, να φροντίζω περισσότερο το δέρμα μου, να το βοηθάω να αναπνέει. Έτσι κάθε φορά που μου έρχεται να ανοίξω φύλλο, θα ανοίγω το βαζάκι με την κρέμα προσώπου.

3. Να μην παραμελώ τον άντρα μου! Εδώ δεν χρειάζεται ανάλυση! Οι άντρες θέλουν να βλέπουν τη γυναίκα τους ξεκούραστη, κεφάτη και χαμογελαστή! Όχι μια τρελή με τον πλάστη στο χέρι και λερωμένη ποδιά! Όλα χρειάζονται αλλά με μέτρο! Αν ο άντρας μου μού δείξει με τον τρόπο του ότι με έχει ανάγκη, δεν πρέπει να το παραβλέψω.

4. Να πάρω όλη την άδεια που μου ανήκει από τη δουλειά μέσα στο έτος!!! Έφυγε το 2010 και μου έμειναν 6 μέρες άδειας ως υπόλοιπο, τις οποίες διεκδίκησα και δεν δέχομαι αντίρρηση! Θέλω να τις πάρω όλες, να τις εξαντλήσω, να τις χαρώ, όχι να τις πληρωθώ! Καμιά φορά, τα λεφτά (τα οποία στην προκειμένη είναι και πολύ λίγα!) δεν σου προσφέρουν τη χαρά που σου δίνει μια ελεύθερη μέρα χωρίς δουλειά, χωρίς πρωινό ξύπνημα, χωρίς τη βαβούρα του γραφείου! Δεν ήξερε, λέει, ότι μου αντιστοιχούν 21 μέρες και έκανε την κινέζα! Ε όχι κυρία μου!! Δικαιούμαι 21 μέρες στο έτος και θα τις εξαντλώ!!!

5. Να ανακαλύψουμε κι άλλα πανέμορφα μέρη, όπως αυτό που ανακαλύψαμε εχτές:


Το Κτήμα Συγγρού, στην Κηφισίας, είναι ένα μέρος υπέροχο για περπάτημα, για να καθαρίσει το μυαλό σου, για μια βόλτα με τον σκύλο σου, για χαλάρωση, για ηρεμία, για όλα τα καλά!! Και μου χρειάζονται τέτοια μέρη! Μου χρειάζονται πολύ αυτές οι στιγμές χαλάρωσης και επαφής με τη φύση!



Ένιωσα πραγματικά ευτυχισμένη εκεί και αμέσως πιο ξεκούραστη! Βέβαια, το κρύο έγινε ανυπόφορο κάποια στιγμή, αλλά κανονίσαμε να ξαναπάμε την Κυριακή που θα έχει όμορφη λιακάδα και ανεβασμένη θερμοκρασία και θα πάρουμε μαζί μας και το Ριαννόσκυλο, οπότε ετοιμαστείτε για περισσότερες φωτογραφίες στη φύση!!

Το καφέ τσαντάκι που κρατάω είναι δημιουργία A dog's dreamz από την αγαπημένη μου Χρύσα!!!

Περισσότεροι στόχοι θα αποκαλύπτονται κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα του 2011 και δεν έχει σημασία το αν θα πραγματοποιηθούν! Σημασία έχει ότι βάζοντας στόχους, βρίσκεσαι σε εγρήγορση! Νιώθεις ότι κάτι περιμένεις από τον εαυτό σου! Δεν επαναπαύεσαι σε αυτά που έχεις!

Ξυπνήστε φέτος και βάλτε στόχους! Είναι αυτό που θα μας δώσει δύναμη να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που έρχονται! Θα σκεφτόμαστε τον στόχο μας και θα γινόμαστε πιο δυνατοί για να τον επιτύχουμε!
Είτε πρόκειται για μικρούς και ασήμαντους είτε για μεγάλους και τρανούς, οι στόχοι πάντοτε θα είναι κομμάτι του εαυτού μας και θα μας θυμίζουν πως πρέπει να γίνουμε καλύτεροι!

Καλή, δημιουργική, ευτυχισμένη, δυναμική και ειρηνική χρονιά σε όλους!!!!!!!