THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Δαχτυλάκια μέσα λοιπόν!!!

Nαι, σε σένα μιλάω που φοράς ακόμα το πλαστικό δίχαλο με τον αστερία επάνω, λες και σε ξέβρασε το κύμα! 

Παιδιά, δεν έχει σημασία αν στην Αθήνα περνάμε ένα ήπιο φθινόπωρο. Σημασία έχει ότι είναι άκαιρο να κυκλοφορούμε Οκτώβριο μήνα με σαγιονάρα και εμπριμέ φορεματάκια. Και είναι, πολύ περισσότερο, κακόγουστο να προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τα καλοκαιρινά ρούχα στην εποχή, συνδυάζοντάς τα με μπουφάν, μάλλινες ζακέτες και γαλότσες (για να μην πώ το πασούμι με καλσόν από μέσα!!). Η κάθε εποχή έχει το δικό της ενδυματολογικό, γιατί σας αρέσει τόσο πολύ να τα μπερδεύετε?!

Γενικά, οι μεσαίες eποχές, άνοιξη και φθινόπωρο, είναι για μεσαίες καταστάσεις. Που σημαίνει: όχι ακρότητες στο ντύσιμο. Δεν είναι ακόμα εποχή να φορέσετε μπότα ιππασίας και ζιβάγκο, αλλά ούτε είναι σωστό να κυκλοφορείτε με τα καλοκαιρινά ''τσίτια''!! Ευτυχώς που η χτεσινή βροχή σας επανέφερε στην πραγματικότητα και σήμερα το πρωί που σας είδα, ήσασταν πιο συμμαζεμένες!
Κι εμένα μου αρέσει πολύ το κίτρινο έξωμο φορεματάκι μου, αλλά αυτή την εποχή που έχω ασπρίσει, φαίνεται επάνω μου σαν ξεθωριασμένο. Οπότε, γιατί κάνουμε το όμορφο φθινόπωρό μας να φαίνεται άχαρο?

Δεν θα ήταν πιο σωστό να φορέσουμε ένα βαμβακερό παντελονάκι με μία όμορφη μπαλαρίνα και ένα ελαφρύ πουκαμισάκι μακρυμάνικο από πάνω? Και περάστε και ένα βαμβακερό φουλάρι στο λαιμό για την πρωινή ψύχρα. Αυτό το λουκ επιβάλει το θερμόμετρο όταν αγγίζει τους 23 βαθμούς κελσίου. Και με αυτό το ντύσιμο θα νιώσετε πιο άνετες! Το βράδυ ''επιτρέπεται'' να φορέσουμε μια peep toe πλατφόρμα, αλλά μην το παρακάνετε με το υπόλοιπο λουκ και φαίνεται πολύ καλοκαιρινό.
Εκμεταλλευτείτε τα ρούχα demi season: μπαλαρίνες, sneakers, μακρυμάνικα βαμβακερά μπλουζάκια, ελαφριά ζακετάκια, φουλάρια και jeans και φυλάξτε τα πέδιλα για την επόμενη χρονιά, ώστε να μην φθαρούν περισσότερο και να μην τα βαρεθείτε. Πρέπει να τα επιθυμούμε λίγο τα ρούχα μας, όχι να τα βαριόμαστε! Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες που δείχνουν ακριβώς το στυλ αυτής της εποχής που διανύουμε!



Φροντίστε να το χαρείτε, γιατί σε ένα μήνα θα πρέπει να κατεβάσετε τα χοντρά σακάκια και τις μπότες!

Εχτές επισκέφθηκα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες το νέο κατάστημα Blanco στην Ερμού και αγόρασα μπαλαρίνες με 15 ευρώ! Γιατί όχι? Μια χαρά είναι και θα με βγάλουν ασπροπρόσωπη αυτή την εποχή! Ακόμα κι αν σε λίγους μήνες δεν φοριούνται, εγώ θα τις έχω ευχαριστηθεί! 



Κατά καιρούς, έχω αγοράσει πολλές ακριβές μπαλαρίνες και τις βαρέθηκα σαν να ήταν φτηνιάρικες, αλλά τις λυπάμαι να τις δώσω, οπότε τις έχω και κάθονται στη ντουλάπα. Στο Βlanco θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία σε παπούτσια, ειδικά σε γόβες! Είναι όλα πανέμορφα και τα περπατάς εύκολα, δεν είναι σκληρά. Επίσης, έχει χιλιάδες φορέματα που ξεκινούν από 20 ευρώ και είναι όλα τους εμπνευσμένα από επώνυμους οίκους. Δηλαδή, κάνεις το κομμάτι σου με έναν αρκετά οικονομικό τρόπο!
Γενικά, στα καταστήματα Berska, Pull&Bear, Zara και Stradivarious, οι μπαλαρίνες ξεκινούν από 15 ευρώ και φτάνουν τα 60 ευρώ. Σε όποιο ''πορτοφόλι'' και αν ανήκεις, τη μπαλαρίνα που σου ταιριάζει θα τη βρεις! Κι επειδή μια δεν είναι ποτέ άρκετη, πήρα άλλη μία των 15 ευρώ από το Berska, για την οποία είχα την εξής σύντομη συνομιλία με τον ταμεία:

Τ.: Είναι για δωράκι?
Εγώ: Όχι..... Εκτός αν θέλετε να μου τις κάνετε εσείς δώρο!
Τ.: χα! (πνιχτό γελάκι!)


Σ' αυτό το σημείο, να τονίσω ότι πρώτη φορά φοράω κάτι που να παραπέμπει σε animal, αλλα οι συγκεκριμένες είναι διακριτικές και στυλάτες!