THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Μια τζαμποσακούλα ρε παιδιά!!!

Αγαπητοί μου φίλοι, καλό μήνα!!!

24 μέρες για τα Χριστούγεννα και οι τζαμποσακούλες πάνε κι έρχονται! Σε λίγες μέρες ξεκινά το εορταστικό ωράριο στα μαγαζιά, τα χριστουγεννιάτικα bazaars, τα events, οι χαρές και τα πανηγύρια! Το κρύο πότε ξεκινά?? Αν έχετε σχετική ενημέρωση, παρακαλώ αφήστε τη στα σχόλια!

Περιμένω τον παππού μου την άλλη εβδομάδα να έρθει από το παγωμένο Λονδίνο, όπου κατοικεί τα τελευταία.... 17 χρόνια?? Κάπου τόσο! Λέει ότι χιονίζει, δεν μπορούν να κουνηθούν από το κρύο και αναρωτιέμαι αν θα έρθει και σε εμάς ποτέ αυτή η κακοκαιρία! Μήπως μας το φυλάει ο καιρός και ξεσπάσει εκεί κατά τον Γενάρη και πληρώσουμε μαζεμένο ό,τι γλιτώσαμε από πετρέλαιο!

Εχτές κάναμε πάρτυ-έκπληξη στην φίλη μου την Ελίζα! Δεν είχα συμμετάσχει ποτέ πριν σε πάρτυ-έκπληξη και πολύ το διασκέδασα! Ήμασταν σπίτι της από τις 10 και στις 11μιση που ήρθε, την περιμέναμε με σβησμένα φώτα και αναμμένη τούρτα, μπροστά στην είσοδο! Περάσαμε απίθανα, χορέψαμε και γελάσαμε πολύ!


Ώπα, κάτσε γιατί τα πήρα τα πράγματα από το τέλος! Η αρχή είναι η Παρασκευή, όπου για άλλη μια φορά συνάντησα τις νέες μου φίλες από τη μπλογκόσφαιρα,  Χρύσα, Ζωή και Αγγελική  
και τα περάσαμε υπέροχα για 4 περίπου ώρες - μην με ρωτήσετε πώς πέρασαν τόσες - και αυτή ήταν η αρχή ενός υπέροχου Σαββατοκυριακοδευτερότριτου! Πήρα υπέροχα δώρα από τα κορίτσια και ανεκτίμητα γιατί ποτέ κάποιος δεν μου είχε χαρίσει κάτι ειδικά φτιαγμένο για μένα! Η Χρύσα μου έφτιαξε μια υπέροχη ποδιά από μαλακό βαμβακερό ύφασμα σε υπέροχο κανελί καρό, η οποία επάνω γράφει - μαντέψτε - Eating Around! Ναι το Eating around απέκτησε τη δική του ποδιά!! Σας χρωστάω καλές φωτογραφίες, γιατί δεν κατάφερα να βγάλω μια που να φαίνεται καλά αυτό το αριστούργημα! Την έχω στολίσει στην κουζίνα μου και κάθε φορά που τη βλέπω, χαμογελάω!!
Η Αγγελική -εξπέρ στα κολιέ - μου έφτιαξε ένα πανέμορφο και πολύ ρομαντικό κολιέ!


Κορίτσια σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά!

Το Σάββατο είχε βόλτα στην ηλιόλουστη γλυφάδα με τα κορίτσια και αρκετή ξεκούραση και την Κυριακή βόλτα με τον αγαπημένο μου στην λίγο πιο χειμερινή Κηφισιά! Δηλαδή, το δερμάτινο το τραβούσε ο οργανισμός σου, ειδικά όταν νύχτωσε!

Αυτή είναι ζωή!! Του Σαββατοκύριακου! Γιατί σήμερα σαν να αισθάνομαι λίγο πεσμένη! Έχει κι αυτή την κιτρινίλα πάνω από τα κεφάλια μας και μου προκαλεί πονοκέφαλο! Πόσο θα ήθελα μια τζαμποσακούλα τώρα μπροστά μου, γεμάτη δώρα και στολίδια!!!

Εύχομαι να διασκεδάσετε κάθε μέρα και κάθε στιγμή αυτού του υπέροχου μήνα!!!