THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

La vita è bella

Σήμερα έχω μια ρομαντική διάθεση! Αισθάνομαι ευγνώμων που ζω κάποιες όμορφες στιγμές, που κάνω πράγματα που μου αρέσουν, που ξύπνησα δίπλα στον αγαπημένο μου και η σκυλοΡιάννα μου έκανε αγκαλιές, που στη διαδρομή για τη δουλειά άκουγα την αγαπημένη μου μουσική και κοιτούσα την ήρεμη θάλασσα! Δεν μου αρέσει να γίνομαι μελό και γενικά δεν είμαι με το χαμόγελο στο στόμα συνεχώς, ούτε εκτιμώ πάντα τα καλά στη ζωή μου. Είμαι λίγο νευρόσπαστο και στενοχωριέμαι εύκολα, τσαντίζομαι με ασήμαντα πράγματα και έχω πολλές αντιπάθειες, αλλά είμαι αισιόδοξη! Αυτό το καλό το έχω! Στα δύσκολα ποτέ δεν το βάζω κάτω και μου αρέσει να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Ίσως αυτό με έχει βοηθήσει και ξεπερνώ τόσο εύκολα τις άσχημες καταστάσεις! 

Την Κυριακή πήγαμε την καθιερωμένη μονοήμερη εκδρομή μας στην Τήνο. Είναι η τρίτη χρονιά για μένα. Παίρνουμε το καράβι νωρίς το πρωί, φτάνουμε στην Τήνο στη μία, πάμε στην Παναγία να προσκυνήσουμε κι έχουμε 2 ώρες μέχρι να φύγει το καράβι του γυρισμού. Καθε φορά πηγαίνω και διαφορετική εποχή, αλλά προτιμάμε τον χειμώνα, γιατί το καλοκαίρι έχει πάρα πολύ κόσμο. Τρώμε σε ένα ταβερνάκι, κάνουμε βόλτα στη θάλασσα, αλλάζουμε παραστάσεις και στις 9 το βράδυ είμαστε πάλι στο σπίτι! Μου αρέσει αυτό και μακάρι να συνεχίσουμε για χρόνια να το κάνουμε. Μην με ρωτήσετε τι ακριβώς μου αρέσει σε αυτό! Απλώς, με ηρεμεί! 
Φέτος δοκιμάσαμε ένα καινούργιο ταβερνάκι, το Κουτούκι της Ελένης, σε ένα γραφικό σοκάκι. Σερβίρει θαλασσινά και ψαρικά και επειδή ο καιρός ήταν καλός και οι επισκέπτες στο νησί πολλοί, ήταν γεμάτο. Καθίσαμε σε ένα ωραίο τραπεζάκι, απολαύσαμε τη νησιώτικη δροσούλα και τις απίθανες νοστιμιές! Ένα θα σας πω, δεν έχω φάει πιο νόστιμα θαλασσινά σε αντίστοιχη ταβέρνα! Οι μερίδες ικανοποιητικές σε ποσότητα, το σέρβις γρήγορο -οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι σε ημερήσιους επισκέπτες και έχουν μάθει να εξυπηρετούν γρήγορα για να μην φεύγει ο πελάτης με τη μπουκιά στο στόμα- το φαγητό φρεσκότατο και μαγειρεμένο σωστά, χωρίς να σε βαραίνουν τα λάδια και γενικά μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι! Βέβαια, δεν το λες και φτηνό μαγαζί αλλά σε κάθε περίπτωση, αξίζει τα λεφτά του! 
Φωτογραφίες δεν βγάλαμε φέτος, ήμασταν και ταλαιπωρημένοι από την κούραση, σκασμένοι από το πολύ φαί, ούτε που έβγαλα από την τσάντα τη μηχανή! Α, ψέματα! Έβγαλα μία φωτογραφία στο κουτούκι της Ελένης...

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, ο καιρός δρόσισε λίγο, έβαλα για πρώτη φορά φέτος το αγαπημένο μου μπουφάν, σύντομα το σπίτι θα μοσχοβολάει από τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές... σκεφτείτε τι όμορφη που είναι η ζωή!!!!!