THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Gifted 2011!!!

Στην κυριολεξία όμως, αφού από τότε που μπήκε το νέο έτος δεν σταματάω να λαμβάνω δώρα!!! Είτε από τρίτους, είτε από τον ίδιο μου τον εαυτό - ναι, πολλές φορές ζητάω από τα μαγαζιά να μου τυλίγουν αυτά που ψωνίζω σε συσκευασία δώρου για να χαίρομαι μόνη μου, το ομολογώ!!!

Και πιο πολύ εκτιμώ και ξεχωρίζω τα δώρα που μου έφερε η τύχη! Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κέρδισα 3 δώρα από giveaways φίλων bloggers!

Πρώτα κέρδισα ένα ζευγάρι υπέροχα σκουλαρίκια από τα χεράκια της Μάγδας


Έφτασαν σήμερα στην πόρτα μου μαζί με αυτό το γλυκό σημείωμα που μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια που είχα αλληλογραφία με φίλους από την Κρήτη!! Είχα συλλογή από χαρτιά αλληλογραφίας με διάφορα σχέδια και περίμενα με αγωνία κάθε μέρα να μου φέρει το ταχυδρομείο έναν φάκελο!! Μάλλον τα σημερινά παιδιά, δεν θα το ζήσουν αυτό, αλλά δεν θέλω να ακουστώ σαν τις γιαγιάδες μας που λένε συνέχεια: τα δικά μας χρόνια ήταν καλύτερα, εσείς έχετε ξεχάσει να ζείτε!! Και δεν θα πω αν έχουν δίκιο ή όχι! Πάντως, εγώ αναπολώ και συγκινούμαι και κάθε εποχή είναι διαφορετική και φέρνει τα δικά της!!

Πρίν λίγες μέρες παρέλαβα δωράκι από το δεύτερο giveaway που κέρδισα.


Από την απολαυστική Velveteen κονκάρδες από προσωπική της συλλογή!!  Είναι για μένα απίστευτο συναίσθημα όταν λαμβάνω από κάποιον σαν δώρο κάτι δικό του, κάτι που μέχρι τώρα χαιρόταν ο ίδιος και αποφάσισε να μου το χαρίσει! Με τιμά και με συγκινεί!

Και πάω που λέτε εχτές το πρωί στο γραφείο και μόλις ανοίγω τα mail μου, βλέπω μήνυμα από την αγαπημένη μου Έφη του Beauty diaries.
Κέρδισα ένα πλήρες σετ μακιγιάζ της Avon και περιμένω να μάθω αύριο λεπτομέρειες σχετικά με το πως θα το παραλάβω! Οπότε, σας χρωστάω φωτογραφία και εντυπώσεις!! Θα βάφομαι όλη μέρα τώρα! Ξέρετε πόσο καιρό έχω να βαφτώ κανονικά? Από τον Αύγουστο! Μάλιστα!! Που πήγα σε μια βάφτιση!
Βάζω μόνο το αγαπημένο μου make up της La Roche Posay, διακριτικό ρουζ και lip gloss Κορρες κι έξω απ'την πόρτα!! Κάθε φορά που βάφομαι νιώθω το δέρμα μου βαρύ και την όψη μου τρομακτική!! Αλλά, τώρα θα το τολμήσω γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα για την Avon και θα σας πω!!

Μπορεί να μην βάφομαι, αλλά τα υπόλοιπα καλλυντικά τα τιμάω και πάντα τα αγοράζω από το αγαπημένο μου φαρμακείο στην Μεταξά της Γλυφάδας! Έχω βρει πολύ καλά κορίτσια και πλήρως ενημερωμένα και έχω και κάρτα μέλους που μαζεύω πόντους και στους κάμποσους πόντους έχω 20 ευρώ ψώνια! Χαμός σας λέω, τρελό shopping στο φαρμακείο!!!

Έχω μεγάλη αγάπη σε όλη την οικογένεια της APIVITA και μένω απόλυτα ικανοποιημένη πάντα! Τελευταία μου μεγάλη και υπέροχη ανακάλυψη είναι τα βιολογικά έλαια που βγάζει η εταιρεία για διάφορες χρήσεις! Για αρχή έχω πάρει καλέντουλα και αμυγδαλέλαιο.

Το αμύγδαλο είναι καταπληκτικό, κάνει ακόμα και ντεμακιγιάζ και αφήνει ένα δέρμα απαλό και καθαρό! Η καλέντουλα είναι για χαλαρωτικό μασάζ και για ερεθισμούς στο δέρμα! Θαυματουργά!!

Θυμάστε τη Μaryholic?  Έκανε πάλι το θαύμα της!!!

Αυτό είναι ένα δώρο από μένα για μένα, γιατί κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στις δημιουργίες - φετίχ της Μαίρης!! Τσάντα φάκελος από απαλό σουέντ σε ανοιχτό γκρι με μπλε εσωτερικό! Αυτό που κάνει αυτη τη τσάντα ακόμα πιο ιδιαίτερη, είναι ότι το άνοιγμά της δεν φαίνεται από την μπροστινή πλευρά! Ανοίγει σαν να ξετυλίγεται και φανερώνεται μπροστά σου αυτό το μικρό θαύμα!!


Τις εκπτώσεις ομολογώ ότι δεν τις έχω εκμεταλλευτεί ακόμα! Έκανα το λάθος να πάω στο Metro Mall το Σάββατο, την πρώτη μέρα των εκπτώσεων και φυσικά γινόταν της τρελής κακομοίρας που σπεύδει να αγοράσει σακάκια με 20 ευρώ!! Παρόλα αυτά, αναγκάστηκα να υπομείνω την μακριά ουρά του ταμείου του H&M γιατί αγάπησα σφόδρα αυτό το απλό αλλά σημαντικό για την καρνταρόμπα μου σακάκι



Είναι κομμάτι - κλειδί, δεν μπορείτε να το αρνηθείτε αυτό! Και κυρίως λατρεύω τον στρογγυλό του γιακά που φέρνει σε ρετρό στυλ!



Ήταν καλοραμμένο, είχε τέλεια εφαρμογή και κόστιζε μόνο 40 ευρώ, αλλά δεν ήταν εκπτωτικό. Και στο ταμείο η κοπέλα μου λέει ''αυτό δεν έχει έκπτωση, έτσι?''.
Ε ναι καλέ, το ξέρω!

Και σας παρακαλώ, μην σπεύσετε να με κρίνετε ως καταναλωτική και εθισμένη στο shopping!
Γιατί είμαι!!!! Και φαίνομαι...