THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Δουλειά ξανά!!!

Ορίστε, ακόμα δεν γύρισα πίσω από διακοπές και η Sweety με ''έχωσε'' σε δουλειά!!! Γι' αυτό κι εγώ, πρώτα θα το τακτοποιήσω αυτό το θέμα (που έχει και την πλάκα του!) και μετά θα σας πω με τη σειρά μου πώς τα πέρασα στην πανέμορφη Κω!!!

-Έχεις κανένα κρυφό ταλέντο;
Φροντίζω τα ταλέντα μου να μην τα αφήνω κρυφά, ώστε να μην πηγαίνουν χαμένα.

-Αν είχες E1k,θα τα ξόδευες σε παπούτσια ή τσάντες;
Μισά-μισά!! Δεν μπορώ να διαλέξω ένα από τα δύο, αλλά κλίνω περισσότερο προς τα παπούτσια!

-5 πράγματα που θα έπαιρνες μαζί σου σε ένα ερημονήσι;
Τον άντρα μου, τα μαγιώ μου, ένα μπουφανάκι, εντομοκτόνα και αντιηλιακά

-Αν μπορούσες να αλλάξεις θέση με μία celebrity για το καλοκαίρι,ποια θα ήταν αυτή;
Θα ήθελα να γίνω για λίγο Eva Mendes!! Η γυναίκα είναι πανέμορφη και απίστευτα σέξυ! Ακόμα και σε φωτογραφίες paparazzi βγαίνει αψεγάδιαστη! Και κάνει διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα! Τι άλλο να θέλει μια γυναίκα?  

-Οι 5 καλύτερες fashion αγορές που έχεις κάνει;
Μεγάλη τσάντα ταξιδίου Longshamp, ψηλοτάκουνα πέδιλα Mellow Yellow, πικέ-αθλητικό φορεματάκι Lacoste, φουλάρι σε army look από το pull&bear, μίνι φλοράλ φορεματάκι σε στυλ 60'ς που δεν θυμάμαι τη μάρκα του γιατί έχω κόψει την ετικέτα.

-Το πιο πολύτιμο δώρο που σου έχουν κάνει;
Για μένα το πιο πολύτιμο δώρο είναι ένα δαχτυλίδι από κοχύλι που μου έκανε φέτος ο καλός μου δώρο από το νησί, το οποίο δεν ήταν ακριβο, αλλά είναι πανέμορφο και το ερωτεύτηκα μόλις το είδα!!

-3 αγαπημένα αρώματα/μυρωδιές;
Η μυρωδιά του γκαζόν πολύ νωρίς το πρωί, όταν το κουρεύουν!!! Βγάζει μια φρέκια μυρωδιά που
δεν χορταίνω!!! Ακόμη, τρελαίνομαι για τη μυρωδιά του scrub σώματος της Apivita με άρωμα καρπούζι και για το άρωμα Daisy του Mark Jacobs (το πρώτο που βγήκε, με την λευκή μαργαρίτα!)

Πρέπει να προσκαλέσω τώρα κι εγώ κάποιους φίλους να κάνουν το τέστ? Δεν θα το κάνω γιατί δεν θέλω να υποχρεώσω κάποιους, αλλά όποιος θελήσει, μπορεί από μόνος του να κάνει το τεστάκι και εμείς με χαρά θα διαβάσουμε τις απαντήσεις του! Έτσι μαθαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο!!! Έχει πλάκα! Σε ευχαριστώ πολύ Sweety!

Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει δουλειά. Έχω άδεια μέχρι την Πέμπτη, οπότε θα τα πούμε ξανά αυτές τις μέρες! Εύχομαι όλοι να περάσατε και να περνάτε ένα αξέχαστο καλοκαίρι και πάνω απ' όλα όπως το έχετε εσείς φανταστεί! Σας προσφέρω μια φωτογραφία, ένα μικρό δείγμα από την πανέμορφη πόλη της Κω!!!!


Θα τα ξαναπούμε σύντομα με περισσότερα νέα και φωτογραφίες!!! Σας φιλώ!!!