THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Όχι άλλο Τζούλια!!!

Το ξέρω ότι αυτή τη στιγμή της δίνω αξία και σπαταλάω χώρο στο μπλογκ μου για την αφεντομουτσουνάρα της, αλλά δεν μπορώ να μην σας δείξω τα νέα επαγγελματικά βήματα της Τζούλιας!!! Και φυσικά μιλάμε για την Αλεξανδράτου! Μία είναι η Τζούλια (ευτυχώς!)!!

Έφτασε, που λέτε, η αθεόφοβη να γίνει μία από τις πολλές ροζ γραμμές που παρουσιάζονται σε ένα φύλλο της Athens Voice!!!! Δηλαδή, με ποιο σκεπτικό, αφού έγινε τόσο γνωστή με τα κατορθώματά της και καυχιόταν ότι είναι πάντα μπροστά και πάντα η καλύτερη και πάντα η ξεχωριστή και όλες την ακολουθούν και την αντιγράφουν, με ποιο σκεπτικό λοιπόν, γίνεται μία από τις πολλές και μάλιστα σε ροζ γραμμή!??!!! 


Κι εδώ φτάνω στο σημείο να εκφράσω μια άλλη απορία!! Υπάρχει ακόμα κόσμος που τηλεφωνεί σε ροζ γραμμές!?! Δεν μπορώ ούτε να το σκεφτώ, ότι σήμερα, με την αφθονία τσόντας στο ίντερνετ, με την ευκολία που υπάρχει γενικώς στο να βρίσκει κάποιος ταίρι της μιας βραδιάς, υπάρχουν άνθρωποι που χρεώνονται χρυσά τέτοιου είδους τηλεφωνήματα! Δεν το λέω από πουριτανισμό και τι κάνει ο καθένας στα σεξουαλικά του είναι δικό του θέμα, αλλά πάντα έβρισκα γελοίες τις ροζ γραμμές και όσο περνάει ο καιρός μου φαίνεται ότι γίνονται ακόμα πιο ντεμοντέ!!!