THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Under construction


Καλώς ήρθατε στο φτωχικό μου..

Κάποιοι, με ξέρουν ήδη (από το νόστιμο Eating Around), κάποιοι άλλοι με βλέπουν για πρώτη φορά και κάποιοι δεν θέλουν να με βλέπουν καθόλου. Είστε όλοι καλοδεχούμενοι και εύχομαι να τα περάσουμε όμορφα, όμορφα, όμορφα και σε τούτο το blogaki!!!

Όπως βλέπετε, είμαι υπό κατασκευή και σας ζητώ συγνώμη για την ακαταστασία.. Προσέξτε μην σκοντάψετε σε καμιά σκάλα και σπάσετε κανα πόδι. Όποιος θέλει βάζει ένα χεράκι να τελειώσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα με τα σοβατεπιά και τα παντζούρια, ώστε σύντομα να μπορούμε να μιλάμε, να ανταλλάζουμε απόψεις και να βγάζουμε τα σώψυχά μας όλοι μαζί εδώ παρέα! 

Όλες οι καθημερινές ιστορίες που κάνουν το κεφάλι μας να γυρίζει, που μας προβληματίζουν, που μας κάνουν να αντιδράμε, να νιώθουμε, να πονάμε και να γελάμε, είναι ευπρόσδεκτες! Εγώ θα κάνω την αρχή και εσείς μπορείτε να με συμπληρώνετε, να διαφωνείτε, να συμφωνείτε, να κάνετε χαβαλέ και ό,τι άλλο σας κατέβει! 

Σήμερα μπαίνει άλλο ένα λιθαράκι στην προσπάθεια της blogoσφαιρας να ενημερώσει, να διασκεδάσει, να κάνει παρέα σε όποιον το θελήσει. Και σε μένα δίνεται ακόμα μια ευκαιρία να βγάλω από μέσα μου όσα δεν μπορώ πια να κρατήσω και όσα θέλω να μοιραστώ...

Εύχομαι να περνάτε καλά κατά την παραμονή σας στο Spinning Around...