THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Δώρα κι άλλα δώρα, πολλά δώρα! Και bazaar και προτάσεις για νυχτερινή έξοδο! Όλα τα καλά εδώ!!

Οφείλω να σας ενημερώσω για μερικά τρέχοντα giveaways από φιλικά blogs, αλλά και για δύο απίθανα bazaars που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν εδώ τη στιγμή που μιλάμε!
Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απλώς βάλτε στο πρόγραμμα τη συμμετοχή σας στους παρακάτω διαγωνισμούς  και την επίσκεψή σας στα πιο hot fashion bazaars του μήνα!!
Γιατί το φτηνό πολλοί αγάπησαν, αλλά το δωρεάν ακόμα περισσότεροι!!!!

1. H γλυκιά μου φίλη Χρύσα από το Adog'sDream κάνει το πρώτο της giveaway για να γιορτάσει τους 100 αναγνώστες της! Να της ευχηθώ να τους χιλιάσει και να ευχηθώ και σε όσους συμμετάσχουν καλή επιτυχία! Τα 2 δωράκια που δίνει είναι μοναδικά, ξεχωριστά, πανέμορφα και φυσικά χειροποίητα! Σπεύσατε, γιατί ο διαγωνισμός κλείνει στις 27/11! Απλώς γίνετε αναγνώστες και αφήστε σχόλιο στο σχετικό ποστ!!


2. Κάντε μια βόλτα από την ταλαντούχα Εvagelia Vrettou και το blog της Eva Creates! Έχει φτιάξει ένα ζευγάρι απίθανα σκουλαρίκια που σίγουρα θα σας τραβήξουν την προσοχή! Γίνετε αναγνώστες και αφήστε ένα σχόλιο στη σχετική ανάρτηση μέχρι το Σάββατο 27/11. Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή!


3. Ίσα που προλαβαίνετε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό του Χειροτέχνημα - Handmade. Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως και αύριο και ο νικητής θα κερδίσει ένα σετ felting. Όσοι δεν γνωρίζετε τι είναι το felting, μπείτε στο blog της καλής μας φίλης και ενημερωθείτε! Πρόκειται για μία τεχνική χειροποίητων ειδών από μαλλί και σαπούνι! Αρκετά ενδιαφέρον! Μπορεί το δωράκι αυτό να γίνει αφορμή να ξεκινήσετε ένα καινούργιο hobby!

4. Το ShoppingTherapy μάλλον δεν χρειάζεται συστάσεις! Ένα θα σας πω: για το giveaway που βρίσκεται σε εξέλιξη, οι συμμετοχές έχουν φτάσει τις 122 και συνεχώς αυξάνονται!!! Και ο νικητής μόνο ένας! Είναι φυσικά και το έπαθλο αυτό που τραβάει τον κόσμο! Δεν είναι και λίγο να κερδίσεις ένα ζευγάρι πανέμορφα χειροποίητα σκουλαρίκια από την Favarte!!! Άλλη μια κοπέλα με πολύ ταλέντο και αγάπη για το χειροποίητο αξεσουάρ, μας αγγίζει με τα σχέδιά της και κάνει τις fashionistas να παραμιλούν!! Η νέα της πρωτότυπη και άκρως γιορτινή συλλογή Madame Favart μας έχει ενθουσιάσει! Τη διαδικασία την ξέρετε. Αφήστε το σχόλιό σας εδώ μέχρι τις 21/11, αν βέβαια αντέχετε να είστε ένας από τους εκατοντάδες συμμετέχοντες!!


5. Τέλος με τα giveaways, δεν ανακάλυψα κάτι άλλο, αλλά αν υπάρχει κάτι σε εξέλιξη που δεν το έχω αντιληφθεί, παρακαλώ να μας ενημερώσετε! Μπορεί λοιπόν το τσάμπα να το εκτιμάμε καλύτερα και να το κυνηγάμε σαν λυσσασμένοι, αλλά δεν μας χαλάει να έχουμε τη δυνατότητα 2 φορές το χρόνο να αγοράζουμε επώνυμα ρούχα με εκπτώσεις που αγγίζουν το 70%!!!! Τα bazaars είναι μια μόδα που ήρθε για να μείνει! Αν είστε από τους ανθρώπους που τα κυνηγούν αυτά, τότε σίγουρα θα ξέρετε ήδη ότι από σήμερα το πρωί ξεκίνησε το καθιερωμένο πλέον bazaar της Tommy Hilfiger, απέναντι από το Praktiker Αργυρουπόλεως! Εκεί βρίσκονται τα γραφεία της Tommy και για 10 ημέρες θα γίνεται της τρελής! Μέχρι τις 28/11 προλαβαίνετε να περάσετε μια βόλτα! Πριν από λίγους μήνες, στο καλοκαιρινό bazaar βρήκα απίθανες τσάντες σε εξευτελιστικές τιμές και πάααρα πολλά αντρικά μαγιώ!!

6. Καλά, αυτό το bazaar αποκλείεται να μην το έχετε μυριστεί! Έχει βουίξει ο τόπος! Fashion Bazaar της Shop & Trade!! Δεκάδες μάρκες με δεκάδες ευρώ λιγότερα! Παίρνεις 5 jeans και βγάζεις τα επόμενα χρόνια!! Πηγαίνετε με πρόχειρα και ελαφριά ρούχα, γιατί θα βγείτε ξεμαλλιασμένοι και ιδρωμένοι! Ο χώρος θυμίζει αποθήκη, διαθέτει 4-5 απέραντες κρεμάστρες τίγκα στα ρούχα, 4-5 δοκιμαστήρια, 2-3 ταμεία και τεράστιες τσάντες που παίρνεις από την είσοδο για να βάζεις μέσα ό,τι σου γεμίζει το μάτι! Α, έχει επίσης 3-4 computers με Scanners για να ''χτυπάς'' τα καρτελάκια και να σου βγάζει την τιμή με την έκπτωση, γιατί επάνω αναγράφονται οι αρχικές τιμές! Δεν ξέρω πόσο καιρό θα κρατήσει, ξέρω μόνο ότι βρίσκεται κοντά στη στάση Κεραμεικός του μετρό, στην οδό Αγησιλάου 57-59 και είναι ανοιχτό κάθε μέρα από τις 10.00 μέχρι τις 20.00, τα Σάββατα από τις 10.00 μέχρι τις 18.00 και αυτή την Κυριακή εκτάκτως, επειδή ΕΣΕΙΣ το ζητήσατε, θα είναι ανοιχτό από τις 10.00 έως τις 18.00!!!!!!!!!



7. Και κλείνω την agenda της εβδομάδας με μία πολύ καλή πρόταση για έξοδο! Αξίζει να πάτε κι εσείς στο πάρτυ που διοργανώνει αύριο η Εκδρομή της Αγάπης, στο Roxy's, στον Πύργο Αθηνών στους Αμπελόκηπους. Η είσοδος έχει 12 ευρώ με ποτό και τα έσοδα θα διατεθούν για την πραγματοποίηση της πρωτότυπης πρώτης εκδρομής βιωματικής μάθησης στο Ναύπλιο για τα παιδιά 6-12 ετών του Ζάννειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας.

Ουφ, τα είπα και ξαλάφρωσα!
Καλές αγορές, καλά να περάσετε το Σαββατοκύριακό σας και ευχαριστώ πολύ τα διάφορα blogs για τα όμορφα giveaways που διοργανώνουν κατά καιρούς! Είναι πολύ όμορφο να ξέρεις ότι κάποιος άγνωστος προτίθεται να σου δωρίσει κάτι δικό του! Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές, το να μοιράζεσαι πρέπει να γίνει μια σταθερή αξία, κάτι σαν άγραφος νόμος!