THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Nέα αρχή! Καλωσορίστε μας!!


Σας παρουσιάζω τη νέα μου δραστηριότητα!! 


Πάντα ήθελα να γνωρίσω από κοντά τον κόσμο των Media, να δω πώς γυρίζεται ένα διαφημιστικό σποτ, να παρακολουθήσω τη διαδικασία ενός μοντάζ, να μιλήσω με όλους αυτούς τους ''πίσω από τις κάμερες'' συντελεστές, τους ''αφανείς ήρωες'', όπως τους αποκαλούν οι παρουσιαστές και να συμμετάσχω ενεργά στη διαδικασία παραγωγής. Και είμαι άνθρωπος που όταν θέλει να μπει σε έναν κόσμο, απλώς μπαίνει! Δεν διστάζω, δεν το πολυσκέφτομαι! Αποφάσισα να συνεργαστώ με τα παιδιά της OPTIMIST PRODUCTIONS και να αναλάβω τις Δημόσιες Σχέσεις, το τρέξιμο με τους πελάτες, την προβολή της εταιρείας, το ''σπρώξιμο'' της παραγωγής (τσάμπα οι σπουδές στο μάρκετινγκ?!)! 

Αν παρακολουθείτε καιρό τα γραπτά μου μέσα από τα 2 blogs μου (γιατί, μήν ξεχνάμε και το eating around!!), θα έχετε καταλάβει ότι είμαι αρκετά δραστήρια, δεν κάθομαι σε μια μεριά, δεν μου αρέσει η ρουτίνα του γραφείου και το λιμάρισμα νυχιών. Με γοητεύει το τρέξιμο σε μια δουλειά. Άσε που αν δεν τρέξω τώρα που είμαι νέα, πότε θα τρέξω?!

Μπείτε στο blog της OPTIMIST, γνωρίστε την καλύτερα μέσα από το site της (www.optiprod.gr) και αφήστε μας τα σχόλιά σας, τις ιδέες σας, τις απόψεις σας  γύρω από τον χώρο της διαφήμισης και της διοργάνωσης ενός event! Θα χαρούμε να είμαστε κοντά σας στο δικό σας πάρτυ, τον γάμο σας, την καμπάνια της εταιρείας σας, στο ξεκίνημα της καριέρας σας!

Οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας, που βρίσκονται στον χώρο από το 2002, αναλαμβάνουν κάθε είδους event εντός και εκτός Αττικής και συχνά θα σας ανεβάζω διάφορα βιντεάκια για να βλέπετε δείγματα της δουλειάς μας. Αν έχετε απορίες στο ema@optiprod, θα σας τις λύσω όλες!