THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Χαθήκαμε... άραγε να φταίνε οι αποστάσεις?!..

Αν δεν θυμάστε το άσμα στο οποίο παραπέμπει ο τίτλος, πατάτε εδώ.

Δεν χαθήκαμε ακριβώς, γιατί εγώ σας διαβάζω καθημερινά και έχω παρατηρήσει ότι είστε πολύ δραστήριοι τελευταία. Μάλλον το κρύο σας έχει αναζωογονήσει και τα πληκτρολόγιά σας έχουν πάρει φωτιά! Εύχομαι και αυτόν τον μήνα να έχετε ακόμα περισσότερη έμπνευση, να είστε χαρούμενοι, γεμάτοι ενέργεια και πολλές όμορφες αναρτήσεις!! 
Σε εμένα το κρύο λειτουργεί σαν φρένο στις καθημερινές μου ασχολίες! Βάλε και κάτι άγχη που με κυνηγάνε και κάτι δουλειές που πρέπει να γίνουν και την κούραση από όλα αυτά, πού καιρός για αναρτήσεις?! Εδώ να φανταστείς, την περασμένη εβδομάδα 3 φορές κουβάλησα στη δουλειά την τσάντα του γυμναστηρίου για να πάω το απόγευμα, και τις 3 την γύρισα σπίτι άθικτη!!
Τον ελεύθερό μου χρόνο - λέμε τώρα! - μπαίνω κάτω από το πάπλωμα, παίρνω τα ζωντανά μου αγκαλιά - σκύλο και φίλο - και κοιτάζω το ταβάνι! Δεν θέλω να κάνω τίποτα, δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα, μόνο να χαλαρώνω και να είμαι ζεστή! Καλοριφέρ ακόμη δεν έχουν ανάψει στην πολυκατοικία, οι πόρτες μπάζουν, τα μαρμάρινα πατώματα κάνουν το κρύο, ακόμα πιο κρύο και εγώ χαλιά δεν μπορώ να βάλω γιατί το Ριαννόσκυλο θα τα κάνει καλοκαιρινά!!! Ε, θέλετε κι άλλα?? 
Τριγυρνάμε στο σπίτι με 17 μπλούζες και 8 κάλτσες τη μια πάνω στην άλλη και τρίβουμε τις μύτες μας για να κυκλοφορήσει το αίμα!! Και έχεις και τον ΓΑΠ στην τιβι με το τιραντάκι να τρέχει ανέμελος!!!

Εχτές όμως, βρήκαμε ζεστασιά σε αίθουσα σινεμά. Ε, για το επόμενο ΣΚ κάτι θα βρεθεί! Έχει ο Θεός!!! Μπορεί να βρούμε καμιά έκθεση, καμιά καφετέρια....

Είδαμε το Social Network!! Όλοι ξέρουμε ότι πρόκειται για την πραγματική ιστορία του Facebook. Είναι πράγματι πολύ καλό έργο, οι ηθοποιοί δίνουν ρέστα, το ενδιαφέρον αμείωτο και η ιστορία άξιζε να γίνει έργο. Απλώς πρέπει να μην χάσεις ούτε λέξη, αν θες να καταλάβεις την υπόθεση. Πρέπει να είσαι συνέχεια καρφωμένος στην οθόνη και να παρατηρείς το καθετί γιατί όλα γίνονται πολύ γρήγορα και το τέλος είναι κάπως απότομο. Μπορεί στην αρχή να νομίζεις ότι έχεις κενά και απορίες, αλλά μπορείς και μόνος σου να τα λύσεις όλα στη διαδρομή του γυρισμού...



Αυτό που δεν λύνεται με τίποτα είναι το πρόβλημα της ''γυφτιάς'' και της αναισθησίας μερικών που επιμένουν να μετατρέπουν την αίθουσα προβολής σε σκουπιδότοπο! Πάρτε ρε παιδιά στο χέρι το κουτάκι και το χαρτάκι σας και πετάξτε το στην έξοδο! Τόσο δύσκολο είναι? Πάλι καλά που μάθατε να χαμηλώνετε τα κινητά σας και τα τελευταία χρόνια δεν έχω ακούσει κανένα ringtone να βαράει... Ειδατε, τα καλά τα αναγνωρίζω!!!

Καλή εβδομάδα, καλό μήνα, χρόνια πολλά (γιατί σε 54 μέρες έχουμε Χριστούγεννα) και καλή Λευτεριά (γενικώς και από όλα!!)...