THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Yellow, my love!

Κίτρινό μου, κιτρινάκι είσ'ωραίο χρωματάκι, που έλεγαν και τα Ζουζούνια στο Alter κάποτε! 

Φέτος είναι η χρωματική μου εμμονή! Κάθε καλοκαίρι κολλάω με ένα χρώμα. Προ-πρόπερσι  η ντουλάπα μου ήταν ολόλευκη και τριγυρνούσα συνεχώς με λευκά φορέματα σαν νύφη ξεχασμένη! Πρόπερσι ένιωθα φλογερή μέσα στα κοραλλί μου και πέρυσι το'παιζα λολίτα φορώντας ό,τι ροζ έβρισκα. Φέτος είπα να βγάλω έναν δυναμισμό μέσα από τα κίτρινα σύνολα και αξεσουάρ! Δεν ξέρω αν είναι κορυφαίο trend το κίτρινο φέτος, δεν έχω παρακολουθήσει διεθνείς πασαρέλες, δεν ακολουθώ γενικά τη μόδα κατά γράμμα. Φοράω ό,τι με εκφράζει! Δεν συμπαθώ όλα τα χρώματα και υπάρχουν μερικά τα οποία αποφεύγω συστηματικά, όπως το κόκκινο για παράδειγμα. Από μικρή ήξερα τι μου πηγαίνει και ποτέ δεν έκανα πειραματισμούς. Μόλις δω ένα ρούχο στη βιτρίνα το φαντάζομαι επάνω μου και καταλαβαίνω αν μου ταιριάζει. Γι'αυτό και σπάνια δοκιμάζω στα μαγαζιά. Απλώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό που θα πάρω να το βαρεθώ τη δεύτερη φορά που θα το βάλω και να θέλω να το ξεφορτωθώ.

Στο κίτρινο είχα ανέκαθεν μια αγάπη και πάντα θα υπάρχει χώρος στη ντουλάπα μου γι'αυτό. Δεν το βαριέμαι εύκολα. Με φωτίζει και μου φτιάχνει τη διάθεση. Μέχρι πέρυσι το τολμούσα σε μικρές δόσεις, αλλά φέτος κοντεύω να ξεπεράσω κάθε προηγούμενο! Αφού έχω αρχίσει να συμπαθώ και τους Κινέζους!!!!! 


Και σαν να ήταν μέσα στο μυαλό μου το Beautyblog όταν κλήρωνε το παρακάτω δωράκι, το οποίο κέρδισα και παρέλαβα προχθές!!!


Ένα υπέροχο, ζουμερό Lip gloss από τη νέα σειρά της L'oreal, Glam Shine Fresh!! Μην τρομάζετε με την έντονα κίτρινη απόχρωση. Στα χείλη είναι σχεδόν διάφανο, όμως τα ενυδατώνει και τα βοηθάει να δείχνουν λαμπερά για αρκετές ώρες!!

Το κίτρινο κολακεύει όλες τις επιδερμίδες και έχει πολλές αποχρώσεις για κάθε γούστο! Αν θέλετε τη γνώμη μου, στις μελαχροινές με πολύ σκούρα επιδερμίδα ταιριάζει μια πιο φωσφοριζέ απόχρωση, προς το Lime. Ενώ στις ξανθές προτιμώ το λεμονί! 




Στο H&M θα βρείτε τις πιο όμορφες μαρινιέρες με κίτρινες ρίγες, αντί για τις κλασικές μπλε!!


Αν νομίζετε ότι οι οριζόντιες ρίγες δεν θα κολακεύουν πολύ τη σιλουέτα σας, προτιμήστε αυτή την αέρινη, αρκετά φαρδιά γραμμή που δίνει την αίσθηση ότι από μέσα είστε... πετσί και κόκκαλο!! Εσείς άντρες μην τα ακούτε αυτά! Είναι δικά μας τρικ!!!


Ανυπομονώ να φορέσω και πάλι την αέρινη τουνίκ μου και να κάνω βόλτες στο λιμάνι της Κω!!


 Κάθε πρωί πίνω τον καφέ μου στο υπέροχο φλιτζανάκι από τη Sprider Home! Με βοηθάει να ξυπνάω πιο εύκολα!!


Σύντομα θα έχω στα χέρια μου το απόλυτο καλοκαιρινό τσαντάκι! Το τσαντάκι που φέτος θα γίνει φετίχ μου! Το απίστευτο, το μοναδικό, το υπέροχο φακελάκι από τα Stripes and buttons


H Ζωή το έκανε πάλι το θαύμα της και σε λίγες μέρες θα μου έχει έτοιμο αυτό πανέμορφο χειροποίητο τσαντάκι! Αν εσάς δεν σας ενθουσιάζει το κίτρινο, ζητήστε κάποιο άλλο χρώμα και προσαρμόστε το στα γούστα σας! Αλλά είπαμε, φέτος γουστάρω να κιτρινίσει το σύμπαν!! Να δείτε τώρα που θα βάψω και το σαλόνι μου κίτρινο, δεν θέλω και πολύ!!


Είτε διαλέξετε ένα total yellow look είτε το συνδυάσετε με άλλα χρώματα, όπως λευκό, φούξια, blue navy, μαύρο, το κίτρινο είναι βέβαιο ότι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη! Θα νιώσετε δυναμική, σέξυ, λαμπερή! Ολοκληρώστε το look με χρυσά αξεσουάρ, χωρίς υπερβολές όμως. Σαν χρώμα κερδίζει τις εντυπώσεις και δεν χρειάζεται πολλά-πολλά για να αναδειχθεί! Εγώ πάντα προτιμώ δερμάτινα αξεσουάρ και μπεζ σουέντ, nude πέδιλα και τσάντες!

Καλές yellow εμφανίσεις!!!