THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

The party is here... and there... and everywhere!!

Parties Parties Parties!!! Ωραίο πράμα οι μαζώξεις, οι χοροί, το φαγοπότι, τα γέλια, οι χαρές, οι ευχές, οι φίλοι! Βρείτε ευκαιρίες και γιορτάστε! Σίγουρα κάτι υπάρχει στο κάθε σπίτι που αξίζει να γιορταστεί! Μαζευτείτε σε κήπους, ταράτσες, βεράντες και φτιάξτε μουσική με τα γέλια σας!!


Ένα πολύχρωμο φυσικό σκηνικό, μερικά μέτρα ύφασμα και καλή παρέα δημιουργούν τις καλύτερες προδιαγραφές για ένα αξέχαστο party!! Φτιάξτε και μερικά μεζεδάκια με ό,τι υπάρχει στο ψυγείο σας, γεμίστε τα ποτήρια σας με μπόλικο πάγο και χυμό φρούτων και καλή σας διασκέδαση!!


Φέτος το καλοκαίρι επιβάλλεται να παλέψουμε και να κρατήσουμε μόνο τις καλές στιγμές! Πρέπει να βρούμε λόγους και αφορμές για διασκέδαση!! Ελάτε, δεν είναι τόσο δύσκολο!!


Το σκηνικό στήθηκε από τη γλυκιά και ταλαντούχα φίλη μου Χρύσα με τη βοήθεια της επίσης καλής μου φίλης Αλεξίας με αφορμή τα γενέθλια της πρώτης!! Μαζευτήκαμε διάφοροι φίλοι, φάγαμε, ήπιαμε, γελάσαμε, είπαμε τα νέα μας, περάσαμε υπέροχα!!

Μην ξεχνάτε πως τα garden parties θέλουν και το κατάλληλο αέρινο ντύσιμο, χωρίς απαραίτητα να εννοούμε και ακριβό!! Κυκλοφορούν υπέροχα φορεματάκια στην αγορά, άνετα, δροσερά, θηλυκά και τσαχπίνικα! Συνδυάστε τα με στιλάτες Havaianas σε ό,τι απόχρωση επιθυμείτε! Αρκεί το λουκ να είναι χαρούμενο!!


 *Βαμβακερό, λευκό φόρεμα Stradivarius μόνο 25 ευρώ, περσινής συλλογής. Δώστε λίγο χρώμα στο λευκό με handmade αξεσουάρ από φυσικά υλικά!


 Σας είχα πει ότι θα γινόταν δικό μου!!!   Αυτό το υπέροχο Stripes'n'buttons τσαντάκι μου'χει κλέψει την καρδιά, ενώ το πορτοφόλι μου δεν κάηκε καθόλου! Τα αξεσουάρ της Ζωής είναι ευκολοφόρετα, ξεχωριστά, στιλάτα και προσιτά!!


Ήταν μια πανέμορφη Κυριακή! Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά τη Χρύσα για τη φιλοξενία και της εύχομαι μια ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη νοστιμιές!!! 

Αν δεν έχετε αυτό το μήνα οργανώσει κάποιο πάρτυ, σας έχω μια ιδέα! Το γνωστό περιοδικό Cosmopolitan διοργανώνει beach party στις 30/06 στο Balux, στη Γλυφάδα! Αν θες κι εσύ να είσαι εκεί, στείλε έως τις 30/06 sms γράφοντας COSMO (κενό) και το ονοματεπώνυμό σου και στείλτο στο 19129 με χρέωση 0,09€, ώστε να εξασφαλίσεις ελεύθερη είσοδο για σένα και την παρέα σου! Οι πόρτες ανοίγουν στη 1μ.μ. και θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και ένας σούπερ διαγωνισμός! Πάρε φωτογραφική μαζί σου γιατί θα σου χρειαστεί!

Aν όμως εκείνη την ώρα εργάζεστε, όπως εγώ, υπάρχει αυτή την εβδομάδα και μια πολύ όμορφη βραδινή εκδήλωση στον χώρο του Ε.Δ.Ω. στον Κεραμεικό (Πρ. Δανιήλ 18). Με αφορμή την παρουσίαση του νεοϋορκέζικου περιοδικού τέχνης "The Journal", η Άρτεμις Μπαλτογιάννη διοργάνωσε ένα bbq party για όλους τους φίλους του περιοδικού, αλλά και για όσους δεν το γνωρίζουν ακόμα και είναι περίεργοι να μάθουν περισσότερα!! ''Μουσική, σουβλάκι, μπύρα'' είναι το σλόγκαν της βραδιάς και οι πόρτες ανοίγουν στις 6 μ.μ.

Προς το παρόν, σας φιλώ και σας εύχομαι μια πολύ όμορφη εβδομάδα! Και μην ξεχνάτε...

THE PARTY IS HERE!!!

THE PARTY IS HERE!!!!!!!

13 spins:

verotronik είπε...

garden partyyy!!! <3 <3 <3
k to tsadiko sou telio? kitrino? me fiogo? nai? hahahahah

Emmanouela είπε...

Nαιαιααιαιαιαι!!!!!!!!!!!! Όλα είναι τέλεια!! Σ'ευχαριστώ Βέρο που συμμερίζεσαι τη χαρά μου!!

astakoulis είπε...

Come on Barbie lets go party, τέλειο το φόρεμα, τέλειο και το τσαντάκι, τέλειο και το garden party πάνω απ'όλα, θέλω κι εγώωωω

Evie είπε...

Τα περάσατε ωραία, καλοκαιρινά και ξέγνοιαστα στα χαρούμενα γενέθλια της Χρυσας. Κι εσύ όλο ομορφιές γοργόνα μου, φτου-φτου. Καλή σου εβδομάδα.

Emmanouela είπε...

Astakouliss, κάνε πάρτυ κι εσύ! Μπορείς!!! Καλημέρααα!!!


Evie, σ'ευχαριστώ πολύ!! Καλή εβδομάδα να έχεις και... καλά parties!!!!

My blueprint είπε...

Πρέπει να έχεις καταλάβει πλέον ότι αυτά τα λατρεύω, και τα πάρτυ και τις διακοσμήσεις και τις ετοιμασίες και τους καλεσμένους!!!
Να περνάτε πάντα καλά με πολλές καλοκαιρινές γιορτές!
Φιλιά Δέσποινα

Florendia είπε...

Κουκλα με το λευκό! Αγαπώ το Stripes'n'buttons τσαντάκι σου:)

Emmanouela είπε...

Σ'ευχαριστώ Μάντυ μου! Κι εγώ το αγαπώ! Είναι τσαντάκι-φετιχ!!

Lady-Pa είπε...

maresi polli to aspro forema pou foras, poli kalokairino :)

oreo party, pos ta epithimisa ta party!!


check out my blog


xoxo

Emmanouela είπε...

Γεια σου Lady-Pa!! Kαλώς ήρθες!! Σ'ευχαριστώ για το σχόλιό σου! Θα σε επισκεφθώ! Κάνε κι εσύ ένα πάρτυ! Μπορείς!!

Ανώνυμος είπε...

Φοβερά τα πάρτι και εσύ είσαι μια κούκλα!

Στο Balux μου έχει συμβεί ένα από τα πιο αστεία περιστατικά της ζωής μου.Θα το γράψω καμιά φορά.

Καλά κάνεις και μας ενημερώνεις για τα events του καλοκαιριού. Εγώ χαμπάρι δεν τα παίρνω :)

!sweety! είπε...

Emmanouela μου ένα θα πω:ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑ!!!
Φτου,φτου μην σε ματιάξω!!!
Χαχαχα!!!

Αχ,είναι υπέροχα όλα τα parties...Να πας σε όσο περισσότερα μπορείς φέτος το καλοκαίρι και να περάσεις υπέροχα!!!

Πολλά,πολλά φιλιά!

Emmanouela είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ φίλες μου καλές!! Έφη, περιμένουμε τις baluxοιστορίες!!! Sweety, εύχομαι να περνάς όμορφα το καλοκαίρι σου!!! Κάντε πάρτυ, όχι πόλεμο!!!