THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Moving... forward!

Σας έχω πει πόσο μου αρέσουν οι μετακομίσεις? Αλήθεια! Έχουν τη γοητεία τους! Καλώς ή κακώς έχω αλλάξει πολλά σπίτια στη ζωή μου και έμαθα να συνδυάζω την κάθε μετακόμιση με μια νέα αρχή, πράγμα που σημαίνει ότι πάμε προς το καλύτερο. Σκοπός είναι να προχωράς μπροστά, να αλλάζεις την καθημερινότητά σου, αλλά πάντα προς το καλύτερο!

Αποφάσισα να αλλάξω σπίτι γιατί το παλιό ήταν πολύ παλιό! Παλιομοδίτικο, με χαλασμένα παράθυρα και μωσαϊκά. Ήταν ένα σπίτι που δεν ταίριαζε στον χαρακτήρα μου, ποτέ δεν το χώνεψα! Κι όμως έζησα σ'αυτό 4 χρόνια! Όπως και να το κάνουμε, ακόμα κι αν δεν αγαπάς τον χώρο σου, η συνήθεια είναι δυνατό συναίσθημα και τα 4 χρόνια πολλά! Δεν μου λείπει καθόλου, όμως νιώθω σαν χαμένη στο νέο μου σπίτι. 

Το έχετε πάθει ποτέ αυτό? Νιώθεις πολύ άβολα σε ένα νέο σπίτι, πόσο μάλλον αν είναι και σε νέα γειτονιά. Άφησα την αγαπημένη μου γειτονιά, στην οποία έζησα 15 ολόκληρα χρόνια. Άφησα τις φίλες μου, τον φούρνο μου, τους βλαμμένους γείτονές μου και ήρθα ξαφνικά σε ένα εντελώς άγνωστο μέρος. Γιατί το έκανα? Γιατί αποφάσισα να αλλάξω ριζικά κάποια πράγματα μπας και μου φέρει γούρι η αλλαγή. Ίσως και να χρειάζεται πού και πού μια μεγάλη αλλαγή. Η προηγούμενη γειτονιά δεν με άντεχε άλλο και μου το έδειχνε. Γιατί να την αγνοήσω?

Τώρα το σπίτι μου είναι αρκετά μικρότερο, για να μικρύνουν και τα έξοδα! Τι να το κάνω το 70άρι αυτές τις εποχές? Όμως είναι και αυτό μια σημαντική αλλαγή! Δεν μπορώ πια να απλωθώ με την άνεσή μου. Σκουντουφλάω πάνω στα φωτιστικά, στις συρταριέρες, μπήκε 2-3 φορές το πόδι μου μέσα στο νερό της Ριάννας, χαμός! 

Όμως θα το αγαπήσω κι αυτό το σπίτι, θα μάθω να ζω με τις νέες συνθήκες, θα συνηθίσω τον αέρα κι αυτής της γειτονιάς, όπως συνήθισα τότε την προηγούμενη γειτονιά, η οποία ήταν κι αυτή καινούργια κάποτε και μ'αγκάλιασε από την πρώτη κι όλας μέρα! 
Μόνο ρε παιδιά, ένα παράπονο έχω: δεν υπάρχει ένας φούρνος εδώ κοντά. Δηλαδή, ακόμα δεν έχω προλάβει να την περπατήσω τη γειτονιά, όμως αν υπήρχε φούρνος θα μύριζε. Ένα κουλουράκι ρε παιδιά, λίγο ψωμάκι εσείς εδώ δεν τρώτε?
Έχω όμως τη θάλασσα κοντά και παίρνω βαθειές εισπνοές κάθε πρωί και ανυπομονώ να ξεκινήσω τις βόλτες με τη Ριαννίτσα και τον αγαπημένο μου.
Το κυριότερο συμπέρασμα είναι ένα πάντως: μη φοβάστε τις αλλαγές. Φέρνουν πάντα κάτι καλό. Μια νέα γειτονιά σου αλλάζει όλη τη διάθεση. Στην αρχή είσαι σαν χαμένος, όμως γρήγορα θα την κάνεις κι αυτή δική σου. Και να θυμάστε πάντα να προχωράτε μπροστά!

Α, έχω και τζάκι, σας το'πα?!!!



Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Πάει καιρός...

Μα πώς άφησα να περάσει τόσος καιρός χωρίς να γράψω έστω ένα μικρό κειμενάκι για τα 2 μου blogakia?! Νιώθω ένα κενό. Έχω να σας μιλήσω τόσο καιρό και δεν ξέρω από πού να αρχίσω. 

Ας πω καταρχήν καλό φθινόπωρο κι ας ευχηθώ να μου έρθει πάλι η έμπνευση για χιλιάδες λέξεις, όπως παλιά που δεν είχα σταματημό και τα κείμενά μου έμοιαζαν ατελείωτα! Ξέρετε, με τη ζέστη αποσυντονίζομαι. Θέλω να είμαι όλη μέρα στη θάλασσα, να μην κάνω τίποτα, να μην σκέφτομαι. Φυσικά δεν το κατόρθωσα εξ'ολοκλήρου, αλλά όποια ασχολία ήταν στο χέρι μου να τη σταματήσω, το έκανα.


Το καλοκαίρι κύλησε ευχάριστα ομολογώ με πολλές εκπλήξεις στον επαγγελματικό τομέα και πολλές προτάσεις για πράγματα που δεν είχα ξανακάνει, με υπέροχες διακοπές στο αγαπημένο μας νησί, την Κω, με νέες εμπειρίες και νέες γνωριμίες!! Και έκλεισε με ένα απίθανο 2ήμερο στο Ξυλόκαστρο, όπου 3 blogoφίλες βρεθήκαμε για να καμαρώσουμε την 4η της παρέας νυφούλα!! Η πανέμορφη, ταλαντούχα και γλυκύτατη Αγγελική aka Los Angelinos, παντρεύτηκε τον καλό της Γιάννη και το γλεντήσαμε με την ψυχή μας!! Οι δυο τους έμοιαζαν ειλικρινά φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, όσο κλισέ και γλυκανάλατο κι αν ακούγεται αυτό. Η Ζωή και η Χρύσα ήταν η καλύτερη συντροφιά γι'αυτό το χαρούμενο διήμερο. Γνωριστήκαμε οι τέσσερις μας πριν ένα χρόνο ακριβώς και αμέσως ταιριάξαμε! Η μία ήταν αναγνώστρια της άλλης στη μπλογκόσφαιρα και από τον πρώτο μας καφέ, γίναμε πολύ καλές φίλες! Αυτό όμως που ζήσαμε όλες μαζί στον γάμο της Αγγελικής ήταν διαφορετικό! Ήταν συγκινητικό... 




Και να τονίσω ότι όοοολα τα είχε επιμεληθεί η ίδια η Αγγελική και είχε κουραστεί πολύ για αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα! Μόνη της έφτιαξε τον στολισμό, τις μπομπονιέρες, έστησε το σκηνικό, έτρεξε για υφάσματα, για τα πάντα! Της αξίζουν πολλά μπράβο! Και φυσικά περιμένουμε με αγωνία την επόμενη της παρέας!!!!






Εύχομαι ξανά στο ζευγαράκι μας να ζήσει βίο ανθόσπαρτο! Να είναι πάντα τόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, πάντα μ'αυτό το πολύ γλυκό χαμόγελο που είχαν καρφιτσωμένο και στο γάμο!!! Σας αγαπώ πολύ και θέλω να έχετε όλα τα καλά στην κοινή σας ζωή!!


Μπήκε όμως και το άτιμο το φθινόπωρο, το οποίο δεν είναι και τόσο κακό μωρέ, απλώς είναι λίγο παρεξηγημένο γιατί έρχεται πάντα μετά το καλοκαίρι που συνήθως είναι ασυναγώνιστο, οπότε χάνει πόντους. Όμως, σκέψου ότι το φθινόπωρο έχει γοητευτικά δροσερά βραδάκια, μελαγχολικά πρωτοβρόχια και σπιτικά μαζέματα με φίλους! Έχεις καθαρό και ξεκούραστο μυαλό για να κάνεις σχέδια για το μέλλον, έχεις ακόμα το λαμπερό χαμόγελο που είχες στο νησί, μαλλιά με ανταύγειες από τον ήλιο, φορεματάκια με ασορτί ζακετάκια, χρωματιστές μπαλαρίνες, άμμο στην τσάντα και κοχύλια στην θήκη των γυαλιών! 

Εγώ εκτός από όλα τα παραπάνω, έχω και καινούργια δουλειά! Δηλαδή, καινούργια-παλιά!! Δηλαδή την είχα και παλιά και τώρα την ξαναέχω. Γύρισα στην εταιρεία που εργαζόμουν μέχρι πριν 2 χρόνια και κάτι. Γύρισα γιατί μου έγινε πρόταση, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ από μόνη μου. Όμως αυτή η πρόταση ήρθε την καλύτερη στιγμή και το θεώρησα καρμικό. Από την πρώτη μέρα ένιωσα σαν να μην έφυγα ποτέ. Υπήρχαν προβλήματα παλιά, γι'αυτό άλλωστε είχα φύγει, όμως ξεκίνησα με καλή διάθεση, άφησα πίσω μου όλα τα κακά και αποφάσισα να μην τα παίρνω όλα τόσο προσωπικά, να μην κρατάω κακίες και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τις αρμοδιότητές μου.
Ξέρετε τελικά ποιο είναι το σημαντικότερο? Αυτοί οι 3-4 συνάδελφοι που με κάνουν να γελάω την ώρα της δουλειάς. Που τους λέω το πρόβλημά μου και το συζητάμε. Βάζουμε ένα τραγούδι δυνατά, κάνουμε χαβαλέ για 2 λεπτά και συνεχίζουμε με περισσότερη όρεξη τη δουλειά. Αυτό μου είχε λείψει...

Κατά τ'άλλα, ετοιμάζω κάποια κείμενα μαγειρικής (και όχι μόνο) για ένα νέο site που θα είναι σε λίγες μέρες στον αέρα και ανυπομονώ να σας το δείξω, γιατί είναι πραγματικά πολύ όμορφο! Γενικά, ασχολούμαι με οτιδήποτε με ευχαριστεί και με βγάζει από τη ρουτίνα. Μπορεί να μου τρώνε χρόνο όλα αυτά, αλλά προτιμώ να διαθέτω τον ελεύθερό μου χρόνο σε κάτι εποικοδομητικό. Η αδράνεια δεν μου ταιριάζει..

Θέλω πολύ να μάθω τα νέα σας. Μου λείψατε!! Ας κάνει κάποιος την αρχή!!!


Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Lady in Red!!

Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη συμπάθεια στο κόκκινο. Ήταν συνεχώς στις τελευταίες μου επιλογές. Μου φαινόταν μερικές φορές ''φτηνό''! Στη διακόσμηση του σπιτιού μου δεν το έχω συμπεριλάβει ποτέ. Μου φαίνεται δύσκολο στο συνδυασμό με άλλα χρώματα αλλά και δύσκολο ''στο μάτι''. Κάπως κουραστικό δηλαδή...

Έχω μπει πολλές φορές στον πειρασμό να το ενσωματώσω στην γκαρνταρόμπα μου, αλλά σε μικρές δόσεις, φορώντας απλώς ένα τσαντάκι ή ένα ζευγάρι μπαλαρίνες από λουστρίνι, αλλά και πάλι δίσταζα γιατί θεωρούσα πάντα ότι το κόκκινο για να δείχνει κομψό πρέπει να το ακριβοπληρώσεις. Κι αν το ακριβοπληρώσεις, θα πρέπει να το φοράς συνέχεια για ''να βγάλει τα λεφτά του''.

Το κόκκινο κραγιόν επάνω μου δείχνει τουλάχιστον αποκριάτικο! Φταίει το ξανθό μαλλί, η ατελής επιδερμίδα μου, λίγο απ'όλα! Όμως πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες κατά βάθος ''τρώγονται'' με τον εαυτό τους και επιθυμούν διακαώς να φορέσουν κάτι κόκκινο! Να ζήσουν για λίγο το μύθο της ''Γυναικάρας με τα κόκκινα''! Να νιώσουν πως τραβούν τα βλέμματα, να πάρουν ένα σέξυ κοπλιμέντο, να δείξουν τολμηρές! Συναισθήματα που σε καμία περίπτωση δεν σου δημιουργεί το λευκό ή το κίτρινο!


Το κόκκινο είναι ένα χρώμα με ιστορία και δεν μπορείς να του επιβληθείς! Σε φοράει, δεν το φοράς! Με μια μόνο κόκκινη πινελιά μπορεί να γίνεις το επίκεντρο και αν δεν μπορέσεις να το υποστηρίξεις, το αποτέλεσμα μπορεί να δείχνει καταστροφικό! 

Αν αποφασίσεις όμως να το τολμήσεις, κάντο το καλοκαίρι, όπου όλα φαίνονται πιο όμορφα κι εσύ έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση με το ηλιοκαμμένο δέρμα και τις φυσικές μπούκλες! Διάλεξε ένα αέρινο μίνι φόρεμα σε έντονο κόκκινο και συνδύασέ το με γήινα αξεσουάρ, φλατ σανδάλια και λεπτές χρυσές αλυσίδες στο λαιμό! Προσπάθησε να δαμάσεις τον ατίθασο χαρακτήρα του κόκκινου και άσε τους άλλους να νομίζουν ότι είναι ένα χρώμα που επιλέγεις καθημερινά και το παίζεις στα δάχτυλα!


Τα μόνα που χρειάζονται είναι διακριτικά αξεσουάρ, περπάτημα με χάρη, καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα και γλυκό χαμόγελο!!


Φόρεμα ZARA (new season) 19,90€ με διακριτικά λευκά αστεράκια και κορδόνι που τονίζει τη μέση!
Τσάντα φάκελος Maryholic

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ταξίδι στον χρόνο!

Το Σάββατο 9 Ιουλίου βρέθηκα στην τελευταία από τις 3 πραγματικά όμορφες βραδιές που χάρισαν στο κοινό του Badminton οι υπέροχες φωνές των Ρίτα Αντωνοπούλου και Γιώτα Νέγκα! Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στο Μουσικό Προαύλιο και ομολογώ ότι με κέρδισε αμέσως! Το σκηνικό παραπέμπει σε παλιό θερινό κινηματογράφο και η διακόσμηση βασίζεται σε φιγούρες από ασπρόμαυρες ταινίες του ’60 που καταφέρνουν να σε καθηλώνουν ακόμα και σήμερα!

Όπως μας καθήλωσαν με το πρόγραμμά τους και οι υπέροχες αυτές κυρίες, ερμηνεύοντας αξέχαστες επιτυχίες που έχουν ταυτιστεί με τις θρυλικές Βίκυ Μοσχολιού και Τζένη Καρέζη από ταινίες της χρυσής εκείνης δεκαετίας του ’60. Ομολογώ ότι πολλά τραγούδια δεν μου ήταν γνωστά, όμως προσπάθησα να παρατηρήσω τους στίχους τους και διαπίστωσα για μια ακόμα φορά πως η ελληνική μουσική ΄΄μιλάει΄΄ μέσα μας! Ήταν όλα τα τραγούδια σαν ποιήματα, αφιερωμένα στον έρωτα, τη ζωή, τον χωρισμό και όλα έμοιαζαν τόσο διαχρονικά. Η μουσική σαφώς είναι χαρακτηριστική και καταλαβαίνεις αμέσως σε ποια εποχή ανήκει, αλλά πρόκειται για τραγούδια που σε αφορούν ακόμα και σήμερα. Δεν σε ξενίζουν, τα ακούς ευχάριστα, τα ζεις, συγκινείσαι, σιγοτραγουδάς και χτυπάς παλαμάκια με την καρδιά σου! Οι ερμηνείες και η σκηνική παρουσία των κυριών Αντωνοπούλου και Νέγκα ήταν, κατά τη γνώμη μου, άψογες. Υποστήριξαν αυτό το-δύσκολο για τα σημερινά δεδομένα- είδος με τον καλύτερο τρόπο και φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις! Παρατήρησα ότι και οι γύρω μου είχαν την ίδια γνώμη με εμένα! Πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό τους όλοι σιγοτραγουδούσαν και έβλεπες μόνο ευχαριστημένα πρόσωπα! Θύμισαν στους παλιούς τις δόξες του ελληνικού κινηματογράφου και δίδαξαν στους νέους τον πλούτο της ελληνικής μουσικής.

Πιστεύω πως αυτή ήταν η μεγάλη επιτυχία εκείνης της βραδιάς. Όχι μόνο η επιλογή των κομματιών, όχι τόσο η ατμόσφαιρα όσο το ότι οι ερμηνεύτριες υποστήριξαν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την ΄΄αποστολή΄΄! Γιατί δεν είναι εύκολο πράγμα να τραγουδάς Μοσχολιού ούτε μπορείς να συναγωνιστείς την αισθαντική βραχνάδα της Καρέζη! Κι όμως, δεν μπήκαμε σε διαδικασία σύγκρισης γιατί οι 2 σύγχρονες κυρίες διαθέτουν ξεχωριστές λαϊκές φωνές και ένα δικό τους ιδιαίτερο στυλ. Δεν προσπαθούν να μοιάσουν σε κάποιες παλαιότερες, βασίζονται στο δικό τους ταλέντο κι αυτό φαίνεται!

Αν δεν το γνωρίζετε ήδη, να σας ενημερώσω ότι όλο το καλοκαίρι το Μουσικό Προαύλιο του Badminton θα έχει μουσικά αφιερώματα στον ελληνικό κινηματογράφο και κάθε εβδομάδα σπουδαίοι καλλιτέχνες της εποχής μας θα μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο! Αν διαθέτετε ρομαντική διάθεση, αγάπη για το καλό ελληνικό τραγούδι, νοσταλγία για τους ήρωες εκείνης της εποχής και λαχτάρα να ξεφύγετε από το άγχος και τις δυσκολίες της καθημερινότητας, φορέστε κάτι άνετο, πάρτε μαζί σας καλή συντροφιά, το γλυκό σας χαμόγελο και χαρίστε στον εαυτό σας μια αξέχαστη βραδιά! 

Σήμερα σειρά έχουν τα αξέχαστα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη και η Νάντια Μπουλέ με τον Παναγιώτη Πετράκη υπόσχονται μια κεφάτη βραδιά! Θα είμαι εκεί!!

Σας φιλώ!!

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

The party is here... and there... and everywhere!!

Parties Parties Parties!!! Ωραίο πράμα οι μαζώξεις, οι χοροί, το φαγοπότι, τα γέλια, οι χαρές, οι ευχές, οι φίλοι! Βρείτε ευκαιρίες και γιορτάστε! Σίγουρα κάτι υπάρχει στο κάθε σπίτι που αξίζει να γιορταστεί! Μαζευτείτε σε κήπους, ταράτσες, βεράντες και φτιάξτε μουσική με τα γέλια σας!!


Ένα πολύχρωμο φυσικό σκηνικό, μερικά μέτρα ύφασμα και καλή παρέα δημιουργούν τις καλύτερες προδιαγραφές για ένα αξέχαστο party!! Φτιάξτε και μερικά μεζεδάκια με ό,τι υπάρχει στο ψυγείο σας, γεμίστε τα ποτήρια σας με μπόλικο πάγο και χυμό φρούτων και καλή σας διασκέδαση!!


Φέτος το καλοκαίρι επιβάλλεται να παλέψουμε και να κρατήσουμε μόνο τις καλές στιγμές! Πρέπει να βρούμε λόγους και αφορμές για διασκέδαση!! Ελάτε, δεν είναι τόσο δύσκολο!!


Το σκηνικό στήθηκε από τη γλυκιά και ταλαντούχα φίλη μου Χρύσα με τη βοήθεια της επίσης καλής μου φίλης Αλεξίας με αφορμή τα γενέθλια της πρώτης!! Μαζευτήκαμε διάφοροι φίλοι, φάγαμε, ήπιαμε, γελάσαμε, είπαμε τα νέα μας, περάσαμε υπέροχα!!

Μην ξεχνάτε πως τα garden parties θέλουν και το κατάλληλο αέρινο ντύσιμο, χωρίς απαραίτητα να εννοούμε και ακριβό!! Κυκλοφορούν υπέροχα φορεματάκια στην αγορά, άνετα, δροσερά, θηλυκά και τσαχπίνικα! Συνδυάστε τα με στιλάτες Havaianas σε ό,τι απόχρωση επιθυμείτε! Αρκεί το λουκ να είναι χαρούμενο!!


 *Βαμβακερό, λευκό φόρεμα Stradivarius μόνο 25 ευρώ, περσινής συλλογής. Δώστε λίγο χρώμα στο λευκό με handmade αξεσουάρ από φυσικά υλικά!


 Σας είχα πει ότι θα γινόταν δικό μου!!!   Αυτό το υπέροχο Stripes'n'buttons τσαντάκι μου'χει κλέψει την καρδιά, ενώ το πορτοφόλι μου δεν κάηκε καθόλου! Τα αξεσουάρ της Ζωής είναι ευκολοφόρετα, ξεχωριστά, στιλάτα και προσιτά!!


Ήταν μια πανέμορφη Κυριακή! Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά τη Χρύσα για τη φιλοξενία και της εύχομαι μια ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη νοστιμιές!!! 

Αν δεν έχετε αυτό το μήνα οργανώσει κάποιο πάρτυ, σας έχω μια ιδέα! Το γνωστό περιοδικό Cosmopolitan διοργανώνει beach party στις 30/06 στο Balux, στη Γλυφάδα! Αν θες κι εσύ να είσαι εκεί, στείλε έως τις 30/06 sms γράφοντας COSMO (κενό) και το ονοματεπώνυμό σου και στείλτο στο 19129 με χρέωση 0,09€, ώστε να εξασφαλίσεις ελεύθερη είσοδο για σένα και την παρέα σου! Οι πόρτες ανοίγουν στη 1μ.μ. και θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και ένας σούπερ διαγωνισμός! Πάρε φωτογραφική μαζί σου γιατί θα σου χρειαστεί!

Aν όμως εκείνη την ώρα εργάζεστε, όπως εγώ, υπάρχει αυτή την εβδομάδα και μια πολύ όμορφη βραδινή εκδήλωση στον χώρο του Ε.Δ.Ω. στον Κεραμεικό (Πρ. Δανιήλ 18). Με αφορμή την παρουσίαση του νεοϋορκέζικου περιοδικού τέχνης "The Journal", η Άρτεμις Μπαλτογιάννη διοργάνωσε ένα bbq party για όλους τους φίλους του περιοδικού, αλλά και για όσους δεν το γνωρίζουν ακόμα και είναι περίεργοι να μάθουν περισσότερα!! ''Μουσική, σουβλάκι, μπύρα'' είναι το σλόγκαν της βραδιάς και οι πόρτες ανοίγουν στις 6 μ.μ.

Προς το παρόν, σας φιλώ και σας εύχομαι μια πολύ όμορφη εβδομάδα! Και μην ξεχνάτε...

THE PARTY IS HERE!!!

THE PARTY IS HERE!!!!!!!

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Summer night out!!

Το καλοκαίρι μπήκε δυναμικά και καθημερινά ακούω για διάφορα events που το καλωσορίζουν! Έχω σκοπό να πάω σε πολλά! Μαϊντανός θα γίνω σε λίγο. Όπου πηγαίνεις, θα με βρίσκεις μπροστά σου! Και το σημαντικότερο σε αυτές τις εκδηλώσεις είναι ότι γνωρίζεις κόσμο. Δικτυώνεσαι, ανταλλάζεις απόψεις, ιδέες, κάνεις νέες - γιατί όχι? - φιλίες και γενικά ξεφεύγεις από το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Σου το συνιστώ! Βρες αφορμή για χαλαρές συναντήσεις στην πόλη σου μετά τη δουλειά! Πιες ένα κρασάκι με καλή παρέα πριν γυρίσεις στο σπίτι και το πρωί θα ξυπνήσεις άλλος άνθρωπος! Παρακολούθησε το συναυλιακό πρόγραμμα αυτού του καλοκαιριού και πάτα attending σε όποια συναυλία σου κάνει το ''κλικ''! Ακόμα κι αν δεν έχεις παρέα, πάρε αγκαζέ τον καλύτερό σου εαυτό, φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο και πιάσε τη θέση που σου αναλογεί σε στάδια, θέατρα, ταράτσες και πεζοδρόμια! 

Να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, μην περπατάς μουτρωμένος, δέξου να πεις μια καλημέρα σε έναν άγνωστο! Μπορεί τελικά να τα βρείτε και να πείτε και καληνύχτα!!

Εμείς οι bloggers είμαστε μαθημένοι στο να μιλάμε καθημερινά σε ανθρώπους, αγνώστους στην ουσία. Μπορούμε με αφορμή 2 γραμμές που διαβάσαμε σε ένα ποστ, να κάνουμε ολόκληρες συζητήσεις. Και το καλύτερο είναι ότι συχνά οργανώνονται συναντήσεις με μικρές ή μεγάλες παρέες φίλων του διαδικτύου για chatting χωρίς πληκτρολόγιο! Καλό το ίντερνετ και οι ευκολίες του, αλλά το live δεν πρέπει να το σνομπάρουμε! 

Μια από αυτές τις συναντήσεις ήταν και η χθεσινή. Ήμουν καλεσμένη στο πάρτυ που οργάνωσε το Activia της Danone, το γνωστό σε όλους θαυματουργό γιαούρτι, στην ταράτσα του Gazarte, τη γνωστή σε όλους ρομαντική ταράτσα!

Η ομάδα του Activia, με αφορμή τη νέα του καμπάνια με τις ιστορίες γυναικών, διοργάνωσε αυτή τη συνάντηση για να μας λύσει κάθε απορία γύρω από το συγκεκριμένο προϊόν και να μας δώσει διατροφικές συμβουλές και προτάσεις για μια πιο υγιεινή καθημερινότητα! Ευχαριστούμε πολύ την Κατερίνα Πόντη και την Εύη Γιαπουντζή, από την ομάδα επικοινωνίας, τον Χάρη Γεωργακάκη, Πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου διατροφής για τις διατροφικές συμβουλές του και τον Γιώργο Ξηρό (Group Fitness Trainer στο "Studio One") που μας θύμισε πόσο σημαντική είναι η άσκηση στην καθημερινότητα! Φυσικά δεν έλειπε από κοντά μας το πρόσωπο της Activia, η συμπαθέστατη Σμαράγδα Καρύδη, γνωστή και πανέμορφη ηθοποιός! Όλοι τους ευγενικοί, χαμογελαστοί, φιλόξενοι μας χάρισαν μια υπέροχη βραδιά!

Μετά την παρουσίαση καθίσαμε στους άνετους καναπέδες στην ταράτσα του Gazarte και απολαύσαμε δροσερό κρασάκι και εκλεκτό finger food!


Γνώρισα αξιόλογες γυναίκες, δραστήριες, δυναμικές, που καταφέρνουν να συνδυάζουν οικογένεια-δουλειά-blogging και άλλες δραστηριότητες κι όμως χωρίς να φαίνεται ίχνος κούρασης κάτω από τα μάτια τους! Γιατί να ξέρεις φίλη μου ότι δεν είναι οι πολλές δραστηριότητες που κουράζουν αλλά οι κακές ποιοτικά δραστηριότητες! Αν κάνεις κάτι που δεν σε ικανοποιεί και το κάνεις με το ζόρι, η κούραση είναι εμφανής στο πρόσωπό σου. Αν έχεις ασχολίες που σε γεμίζουν χαρά και ικανοποίηση, όσο κουραστικές κι αν είναι αυτές, η χαρά νικάει την κούραση και το πρόσωπό σου λάμπει!!


Φεύγοντας πήραμε τα δωράκια μας και σήμερα το πρωινό μου είναι στην υγειά του Activia!!


Για οποιοδήποτε ανοιχτό event φέτος το καλοκαίρι, θα σας ενημερώνω μέσα από το Spinning Around και μακάρι να γνωρίζω κάθε φορά όλο και περισσότερους φίλους από κοντά! Θα προσπαθήσω να είμαι παντού γιατί τελικά στη ζωή οι εμπειρίες είναι αυτές που σου μένουν!

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Yellow, my love!

Κίτρινό μου, κιτρινάκι είσ'ωραίο χρωματάκι, που έλεγαν και τα Ζουζούνια στο Alter κάποτε! 

Φέτος είναι η χρωματική μου εμμονή! Κάθε καλοκαίρι κολλάω με ένα χρώμα. Προ-πρόπερσι  η ντουλάπα μου ήταν ολόλευκη και τριγυρνούσα συνεχώς με λευκά φορέματα σαν νύφη ξεχασμένη! Πρόπερσι ένιωθα φλογερή μέσα στα κοραλλί μου και πέρυσι το'παιζα λολίτα φορώντας ό,τι ροζ έβρισκα. Φέτος είπα να βγάλω έναν δυναμισμό μέσα από τα κίτρινα σύνολα και αξεσουάρ! Δεν ξέρω αν είναι κορυφαίο trend το κίτρινο φέτος, δεν έχω παρακολουθήσει διεθνείς πασαρέλες, δεν ακολουθώ γενικά τη μόδα κατά γράμμα. Φοράω ό,τι με εκφράζει! Δεν συμπαθώ όλα τα χρώματα και υπάρχουν μερικά τα οποία αποφεύγω συστηματικά, όπως το κόκκινο για παράδειγμα. Από μικρή ήξερα τι μου πηγαίνει και ποτέ δεν έκανα πειραματισμούς. Μόλις δω ένα ρούχο στη βιτρίνα το φαντάζομαι επάνω μου και καταλαβαίνω αν μου ταιριάζει. Γι'αυτό και σπάνια δοκιμάζω στα μαγαζιά. Απλώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό που θα πάρω να το βαρεθώ τη δεύτερη φορά που θα το βάλω και να θέλω να το ξεφορτωθώ.

Στο κίτρινο είχα ανέκαθεν μια αγάπη και πάντα θα υπάρχει χώρος στη ντουλάπα μου γι'αυτό. Δεν το βαριέμαι εύκολα. Με φωτίζει και μου φτιάχνει τη διάθεση. Μέχρι πέρυσι το τολμούσα σε μικρές δόσεις, αλλά φέτος κοντεύω να ξεπεράσω κάθε προηγούμενο! Αφού έχω αρχίσει να συμπαθώ και τους Κινέζους!!!!! 


Και σαν να ήταν μέσα στο μυαλό μου το Beautyblog όταν κλήρωνε το παρακάτω δωράκι, το οποίο κέρδισα και παρέλαβα προχθές!!!


Ένα υπέροχο, ζουμερό Lip gloss από τη νέα σειρά της L'oreal, Glam Shine Fresh!! Μην τρομάζετε με την έντονα κίτρινη απόχρωση. Στα χείλη είναι σχεδόν διάφανο, όμως τα ενυδατώνει και τα βοηθάει να δείχνουν λαμπερά για αρκετές ώρες!!

Το κίτρινο κολακεύει όλες τις επιδερμίδες και έχει πολλές αποχρώσεις για κάθε γούστο! Αν θέλετε τη γνώμη μου, στις μελαχροινές με πολύ σκούρα επιδερμίδα ταιριάζει μια πιο φωσφοριζέ απόχρωση, προς το Lime. Ενώ στις ξανθές προτιμώ το λεμονί! 




Στο H&M θα βρείτε τις πιο όμορφες μαρινιέρες με κίτρινες ρίγες, αντί για τις κλασικές μπλε!!


Αν νομίζετε ότι οι οριζόντιες ρίγες δεν θα κολακεύουν πολύ τη σιλουέτα σας, προτιμήστε αυτή την αέρινη, αρκετά φαρδιά γραμμή που δίνει την αίσθηση ότι από μέσα είστε... πετσί και κόκκαλο!! Εσείς άντρες μην τα ακούτε αυτά! Είναι δικά μας τρικ!!!


Ανυπομονώ να φορέσω και πάλι την αέρινη τουνίκ μου και να κάνω βόλτες στο λιμάνι της Κω!!


 Κάθε πρωί πίνω τον καφέ μου στο υπέροχο φλιτζανάκι από τη Sprider Home! Με βοηθάει να ξυπνάω πιο εύκολα!!


Σύντομα θα έχω στα χέρια μου το απόλυτο καλοκαιρινό τσαντάκι! Το τσαντάκι που φέτος θα γίνει φετίχ μου! Το απίστευτο, το μοναδικό, το υπέροχο φακελάκι από τα Stripes and buttons


H Ζωή το έκανε πάλι το θαύμα της και σε λίγες μέρες θα μου έχει έτοιμο αυτό πανέμορφο χειροποίητο τσαντάκι! Αν εσάς δεν σας ενθουσιάζει το κίτρινο, ζητήστε κάποιο άλλο χρώμα και προσαρμόστε το στα γούστα σας! Αλλά είπαμε, φέτος γουστάρω να κιτρινίσει το σύμπαν!! Να δείτε τώρα που θα βάψω και το σαλόνι μου κίτρινο, δεν θέλω και πολύ!!


Είτε διαλέξετε ένα total yellow look είτε το συνδυάσετε με άλλα χρώματα, όπως λευκό, φούξια, blue navy, μαύρο, το κίτρινο είναι βέβαιο ότι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη! Θα νιώσετε δυναμική, σέξυ, λαμπερή! Ολοκληρώστε το look με χρυσά αξεσουάρ, χωρίς υπερβολές όμως. Σαν χρώμα κερδίζει τις εντυπώσεις και δεν χρειάζεται πολλά-πολλά για να αναδειχθεί! Εγώ πάντα προτιμώ δερμάτινα αξεσουάρ και μπεζ σουέντ, nude πέδιλα και τσάντες!

Καλές yellow εμφανίσεις!!!