THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

When Spring feels like Summer...

Μπορεί ημερολογιακά να είμαστε ακόμα στην άνοιξη, αλλά ποιος νοιάζεται όταν το θερμόμετρο αγγίζει τους 28 βαθμούς, όταν ο ήλιος καίει, το αεράκι είναι γλυκό και η θάλασσα ήρεμη και χρυσαφένια? 


Ο ΕΟΤ Βουλιαγμένης γέμισε διψασμένους ανθρώπους που έδειχναν ευτυχισμένοι με μια μόνο βουτιά! Κάποιοι έτρεμαν βγαίνοντας από τα κρυστάλλινα νερά, κάποιοι άλλοι έδειχναν πιο άνετοι, τα παιδιά δεν χαμπάριαζαν τίποτα και έπαιρναν φόρα από μακριά και βουτούσαν και οι περισσότεροι έφευγαν από την παραλία με ένα άτσαλο κοκκίνισμα από την κάψα του ήλιου. Ωραία πράγματα! Αυτή είναι η ζωή! Χαίρεσαι με λίγο ήλιο, με ένα πλατσούρισμα και έναν νερουλό καφέ απ΄ την καντίνα! Δεν χρειαζόμαστε χλιδές για να είμαστε ευτυχισμένοι, μόνο λίγο ήλιο!! Έτσι νιώθω τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού, όταν αρχίζω να φοράω ελαφριά ρούχα και σανδάλια. Όταν αρχίζω να νιώθω όμορφη με έναν πρόχειρο κότσο και λίγο λιπ γκλος. 

Το καλοκαίρι θέλει αυθορμητισμό, καλή παρέα, δροσερή θάλασσα και πολλές βόλτες! Απλά πράγματα αλλά ανεκτίμητα. Και είναι τώρα στην αρχή που απολαμβάνεις πιο πολύ το καλοκαίρι. Που οι θερμοκρασίες είναι ήπιες και η δίψα σου για ήλιο μεγάλη! Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος, όταν ο Μάιος φτάνει στα μισά και τα καλοκαιρινά κατεβαίνουν απ'το πατάρι! 

Ο 7χρονος αδερφός μου είχε μεγάλη λαχτάρα για μια βουτιά. Περίμενε αυτή τη μέρα πώς και πώς και επειδή ήθελε να το παίξει και λίγο ''άντρας'', μόλις φτάσαμε βούτηξε αμέσως. Μετά από 2 ώρες γεμάτες παιχνίδι και βουτιές μου είπε ''δεν θέλω να τελειώσει ποτέ αυτή η μέρα''. Με το ζόρι τον πήραμε να φύγουμε μετά από 5 ώρες!!


Αν επιθυμείτε να ξεκινήσετε βουτιές από τώρα, μην νομίζετε ότι οι παραλίες είναι άδειες. Απο'δω και πέρα να πηγαίνετε νωρίς γιατί τα Σαββατοκύριακα θα γίνεται το αδιαχώρητο. Η πιο καθαρή και περιποιημένη από κάθε άποψη παραλία κοντά στην Αθήνα, είναι ο ΕΟΤ Βουλιαγμένης και η Ωκεανίδα στον Λαιμό Βουλιαγμένης. Καθώς επίσης και τα Λιμανάκια, αλλά εχτές που έκανα μία βουτιά, τα νερά ήταν πράγματι κρυστάλλινα και δεν άντεξα να κάνω δεύτερη. Εκεί αργεί πολύ να ζεσταθεί η θάλασσα. Πάντως ο Έλληνας δεν κολώνει. Μόλις δει λίγο ήλιο ξεχύνεται στις παραλίες! Γι'αυτό αγαπώ την Έλλάδα (και για πολλά-πολλά άλλα!!)

Γενικά το Σαββατοκύριακό μου ήταν πολύ όμορφο, με βόλτες, ψώνια, κολύμπι και ηλιοθεραπεία! Την Παρασκευή ήθελα να ανεβάσω ποστ σε απευθείας μετάδοση από το γραφείο για να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας που πήγα πρώτη μέρα με σανδάλια, αλλά ο μπλόγκερ δεν μας έκανε τη χάρη, είχε τις κακές του. Γι'αυτό δείτε τη φωτογραφία κάπως καθυστερημένη. Τώρα όχι μόνο έχω φορέσει σανδάλια, αλλά είμαι και μαυρισμένη. Τρέχουν τα γεγονότα...


Υπέροχο σουέντ σανδάλι στο χρώμα της άμμου από το ZARA, 39,90€ Το cute wallpaper που βλέπετε στην οθόνη μου, το κατέβασα από εδώ.

Μετά το γραφείο, ο καλός μου μού έμαθε άλλο ένα απίθανο μέρος για καφέ και φαγητό. Το Πάρκο Ελευθερίας, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής. Ένας καταπράσινος και πολύ δροσερός κήπος που είναι ανοιχτός από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και ενδείκνυται για επαγγελματικά ραντεβού, για χαλαρό καφεδάκι με φίλες και φαγητό με την οικογένεια. Πολύ ευγενικό προσωπικό, απλή διακόσμηση, απόλυτη ηρεμία και καλή μουσική στο κέντρο της Αθήνας! Τι άλλο θέλει κανείς?


Οι φωτογραφίες μου το αδικούν το μέρος.

Το Σάββατο βρέθηκα στο Κολωνάκι και πέρασα από το Bazaar της Fashion Circus, στην Σκουφά. Ήταν η τελευταία του μέρα και δεν βρήκα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στο νούμερό μου. Φαίνεται όμως ότι πρόκειται για μία πολύ καλή καβάτζα αν είσαι λάτρης των επώνυμων ρούχων αλλά δεν έχεις να διαθέσεις μια περιουσία για φετινά κομμάτια. Περίμενε να γίνουν περσινά και επισκέψου το Fashion Circus Bazaar. Το επόμενο νομίζω θα γίνει το Σεπτέμβριο και θα έχει όπως πάντα αντρικά και γυναικεία ρούχα καθώς και αξεσουάρ, όλα επώνυμα και με έκπτωση έως και 50%. Αλλαγές δεν γίνονται γι'αυτό να δοκιμάζετε πριν αγοράσετε κάτι. Όλα τα ρούχα είναι χωρισμένα σε μεγέθη και το προσωπικό εξυπηρετικότατο! Πήρα 2 πανέμορφα μπλουζάκια που τα είχα πραγματικά ανάγκη σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. 

Βαμβακερό, αέρινο American Vintage σε γκρι χρώμα, από 25€ το πήρα 13€ (Όταν στο Σταμάτη μου δεν αρέσουν τα παπούτσια που φοράω, στις φωτογραφίες με βγάζει χωρίς πόδια!!!!!)

Diesel τιραντάκι από 50€ το πήρα 25€

Και με γεμάτες μπαταρίες, γεμάτες ντουλάπες και γεμάτη χαρά, ετοιμάζομαι να ξεκινήσω μια πολύ γεμάτη (γενικώς) εβδομάδα. Έχουμε να βγάλουμε τα ράμματα της Ριαννίτσας, να κάνω κάτι αλλαγές στο σπίτι για ένα πιο καλοκαιρινό λουκ και να βάλω μπρος μια πολύ σημαντική δουλειά που θα με βγάλει λίγο από τη ρουτίνα του γραφείου. Ευχηθείτε μου απλώς καλή τύχη και στείλτε μου θετική ενέργεια!! 

Καλή εβδομάδα σε όλους!!