THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

You're my .LAKy star!!!!!


Θυμάστε εκείνο το πακετάκι που ήρθε με courier και σας είπα ότι έκρυβε 2 προσκλήσεις?! Ιδού τα αποκαλυπτήρια!!





Πριν λίγες μέρες συμμετείχα στο διαγωνισμό που έκανε η αγαπημένη μου Έφη του beauty diaries και κέρδισα μία διπλή πρόσκληση για το πιο hot fashion show της σαιζόν! Οι απανταχού fashion bloggers ξέρουν καλά τι σημαίνει να παρακολουθείς fashion shows του Λάκη Γαβαλά!!


Είναι η συμπάθειά μου από τον χώρο της μόδας! Τον θεωρώ ικανό και χαρισματικό επιχειρηματία! Είναι μεγάλο ταλέντο και όποτε πέφτω πάνω σε συνεντεύξεις του σε περιοδικά τον διαβάζω με προσοχή! Πάντα τα λόγια του με βρίσκουν σύμφωνη. Εκτός των άλλων όμως, είναι και πολύ ευγενικός με κάθε παρευρισκόμενο στα events που διοργανώνει και δεν χρειάζεται να είσαι celebrity για να σου μιλήσει με χαμόγελο και να βγάλει μια φωτογραφία μαζί σου!


Με λίγα λόγια, είναι απολαυστικός και θα ήθελα πολύ να ξαναβρεθώ σε ένα δικό του event!

Τα ρούχα της σειράς .LAK πάντα μου άρεσαν! Καταφέρνουν να είναι extreme και άνετα μαζί και φοριούνται καθημερινά! Αν είναι το στυλ σου, σίγουρα τα ευχαριστιέσαι και γίνονται τα αγαπημένα σου! Τα μοντέλα που είδαμε στην πασαρέλα, φοριούνται και από μια κοπέλα - μη μοντέλο, ένα καυτό πρωινό του καλοκαιριού, σε μια καφετέρια πάνω στη θάλασσα! Ελάχιστα ήταν αυτά που χρειάζονταν μετατροπές για να φορεθούν εκτός πασαρέλας! Εντάξει, τα αντρικά είναι λίγο παραπάνω extreme, αλλά και πάλι είναι θέμα γούστου και στυλ! Εγώ πάντως άνετα θα φόραγα τα αντρικά του φουτεράκια!!


Μεγάλοι χορηγοί ήταν NIVEA και το BOMBAY και μετά το τέλος της επίδειξης ακολούθησε ένα πολύ χαρούμενο πάρτυ με άφθονο τζιν και δυνατή μουσική από τους παραγωγούς του Nitro fm!


Τα χρώματα που επικράτησαν για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2011, ήταν το απαλό ροζ, το λευκό, ο συνδυασμός άσπρου-μαύρου, το απαλό μπεζ και φυσικά το γκρι ανοιχτό, αυτό που έχουν πολλά αθλητικά ρούχα! Τα αθλήματα και η γυμναστική ήταν το θέμα αυτής της νέας σειράς. Πάντα τα ρούχα .LAK είναι πιο "αθλητικά", πάντα είναι εμπνευσμένα από σώματα υγιή, στιβαρά, που πατάνε γερά στη γη, έχουν αυτοπεποίθηση και δυναμισμό! 

                                                            θαυμάστε δυναμισμό!!!!!

Τα μοντέλα κρατούσαν διάφορα αξεσουάρ αθλημάτων (ρακέτες, μπάλες κλπ) καθώς περπατούσαν αργά και σταθερά στην πασαρέλα! Όλα καλλίγραμα, με υπέροχα χαρακτηριστικά και σωστές αναλογίες!!



Την επίδειξη άνοιξαν άντρες χορευτές φορώντας ρούχα .LAK και μας ξεσήκωσαν με τα ακροβατικά και τις επικίνδυνες φιγούρες τους!



Ζητώ συγνώμη για τις κακές φωτογραφίες, αλλά ακόμη δεν έχουν ανέβει οι καλές στο group .LAK του facebook. Ωστόσο, πολλά fashion blogs έχουν ανεβάσει από νωρίς το πρωί κείμενα για τη χτεσινή βραδιά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό! Κατά τη διάρκεια της επίδειξης ήμασταν χωρισμένοι από τους VIP, αλλά μετά το τέλος της, άνοιξαν οι πόρτες και ενωθήκαμε όλοι μαζί! Από δίπλα μας πέρασε ο Βουρλιώτης, η Μελέτη, η Γαρμπή, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Μαρία Γεωργιάδου με τον Στρ. Τζώρτζογλου, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Χρ. Ραψομανίκη, η Κατερίνα Τζάβαλου και πολλοί μικροί και μεγάλοι αστέρες της show biz. Ακόμα κι αν είσαι από εκείνους που δεν εντυπωσιάζονται από όλους αυτούς, είναι κάπως ιδιαίτερες οι στιγμές που τους βλέπεις να περνάνε από μπροστά σου! Ακούς τη φωνή τους και νομίζεις ότι είσαι μπροστά στην τηλεόραση!!




To πρώτο και το τελευταίο ρούχο, φόρεσε η Φανή Χαλκιά, αλλά δυστυχώς οι φωτογραφίες μου δεν βγήκαν καλές!! Φυσικά στάθηκε σαν σωστή επαγγελματίας-μοντέλο πάνω στην πασαρέλα και ο κόσμος την αποθέωσε!!

Εμένα δεν με αποθέωσε κανείς, αλλά το "κομμάτι" μου το έκανα!!!


Τα ρούχα μου δεν είναι άξια αναφοράς, αλλά τα παπούτσια μου είναι! Τα αγαπημένα μου εδώ και 3 χρόνια! Αγορασμένα από το Λονδίνο μόνο 25 λίρες, τα φοράω και πετάω! Ό,τι πιο άνετο μπορείς να φορέσεις σε γόβα!



Μετάνιωσα που δεν τα πήρα σε όλα τα χρώματα!!! Αυτό το χρώμα όμως είναι τόσο φωτεινό και γλυκό που μου φτιάχνει τη διάθεση! Και για το δικό μου καλοκαίρι, αυτό είναι το αγαπημένο μου!

Έτσι αισιόδοξα και με πολύ χρώμα, κλείνω αυτό το πολύ...μοδάτο ποστ και εύχομαι σύντομα να έχω περισσότερα fashion news, γιατί μην ξεχνάμε ότι έρχεται και Εβδομάδα Μόδας (30/3-3/4)!

17 spins:

next_day είπε...

Να περάσεις πολύ πολύ όμορφα!!!!
Το χρώμα των παπουτσιών είναι τέλειο!
Γλυκό πολύ!!!!!!!!
Φιλί Διαμαντένιο!

Emmanouela είπε...

Next_day, σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Καιρό έχουμε να τα πούμε! Θα περάσω σύντομα μια βόλτα κι από σένα!! Καλή σου μέρα!!!

Jolly είπε...

Εmmanouela μας περιέγραψες μια πολύ όμορφη βραδιά για σένα εύχομαι να είναι και οι υπόλοιπες έτσι,εμένα μου αρέσουν τα LAK και τα φοράω,λάτρεψα τα παπούτσια σου τόσο για το χρώμα αλλα και γιατί μας λες ότι είναι αναπαυτικά πράγμα που συμβαίνει σπάνια σε ψηλοτάκουνα!!!Καλή συνέχεια...

JoaN είπε...

Μ αρέσειι!!! Κάθε φορά μας έχεις όλο και πιο καλά νέα!!!!

Επισής τα περιγράφεις με τέτοιο τρόπο που και να μην σε ενδιαφέρει το θέμα κάθεσαι και το διαβάζεις όλο το κείμενο!

οοοΟΟΟλέεεεε!

Emmanouela είπε...

Oλυμπία, αν φοράς ρούχα .LAK, σίγουρα τη νέα σειρά θα τη λατρέψεις! Είναι τόσο θηλυκά και τόσο άνετα που δύσκολα θα αντισταθείς! Μπράβο του!! Όσο για τα παπούτσια, ορκίζομαι ότι δεν έχω ξαναβάλει κάτι πιο άνετο σε ψηλοτάκουνο! Είμαι πολύ τυχερή που τα βρήκα και τα προσέχω σαν κόρη οφθαλμού! Φιλιά πολλά!

Emmanouela είπε...

Joan μου, σε ευχαριστώ πολύ!! Δεν είμαι fashion editor, αλλά προσπάθησα να τα γράψω όσο καλύτερα μπορούσα! Αν και ό,τι και να πω εγώ γι'αυτή τη βραδιά, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!Οι δικές μου εικόνες βέβαια δεν μιλούν τόσο, χάλια βγήκαν!!! Φιλιάααα!!!!

Chryssa είπε...

Ααα τι καλά!! Μα είσαι μια σταρ αγάπη μου εσύ!!! Βλέπω τα πέρασες τέλεια!! Μπράβο κοριτσάκι!! καλα τα μοντελά τι ήταν αυτό?? αππαπαπ κολάση! xo

Emmanouela είπε...

Kόλαση δε λες τίποτα Χρύσα μου!!!!! Άστα!! Τέλεια ήταν! Φιλιά πολλά!!

zoe.k. είπε...

kapoios perase teleia x8es!
Mpravo koritsara moy!
egw 8a perasw mia bolta pantws apo to lak ths glufadas :)
xix
:*

verotronik είπε...

tuxeroulaaaaa!!!! :D
ton latrevw ton gavala!

Emmanouela είπε...

Vero, η τύχη μου τις τελευταίες μέρες δεν περιγράφεται!! Είναι αξιολάτρευτος ο γλυκός μου!!!

Emmanouela είπε...

Zoeee, έκλεισαν τα .LAK της Γλυφάδας, εδώ και λίγο καιρό! Στενοχωρήθηκα κι εγώ. Έχω ακούσει ότι κι αυτόν τον έχει χτυπήσει η κρίση. Δεν πειράζει, ευκαιρία για μία βόλτα στο Κολωνάκι στο σούπερ κατάστημα που έχει εκεί!!!!

zizi bloom είπε...

welcome to my blog and to my giveaway!!!
good luck!

www.zizibloom.blo0gspot.com

verotronik είπε...

telika se diavaza xwris na eimai follower....mono egw ta katafernw!!!!! hahahha

Emmanouela είπε...

axaxaxaxa! Den peirazei!! Se efxaristwww!!!

Clem Lumen είπε...

Ποσο χαιρομαι που σε ξανασυναντω μετα απο καιρο και σε πετυχαινω σε χαρουλες!!!


Παντα τοσο κεφατη να εισαι και να περνας τελεια!


φιλια πολλα***

Πιπεράτος είπε...

Γεια σου βρε Εμμανουελα!Μια χαρα περνας βλεπω!Παντα τετοια!

Οντως ο Γαβαλας ειναι ωραιος τυπος.Στην "Ιερα Οδο" ειχε ερθει παρεα με τον Τζωρτζογλου και κολησε στην παρεα μας.Το γελιο που εριξα με τον Τζωρτζογλου βλεποντας τα καμωματα του Γαβαλα δεν περιγραφεται!Απιστευτος!