THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

3 ψυχούλες ζητάνε οικογένεια!

Πρόκειται για 3 κουταβάκια (2 αρσενικά, 1 θηλυκό), τα οποία βρήκε ένας κύριος στο δρόμο και τα μάζεψε γιατί ήταν αβοήθητα. Είναι περίπου ενός μήνα και πανέμορφα. Παιχνιδιάρικα με εκφραστικά και έξυπνα ματάκια. Φυσικά, δεν πρόκειται για σκυλιά ράτσας, αλλά για ημίαιμα που μοιάζουν πολύ σε κυνηγόσκυλα. Αυτά συνήθως φτάνουν τα 10-15 κιλά, αλλά ακόμα δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Πρέπει να τα δει κτηνίατρος. Ο κύριος που τα μάζεψε, δεν μπορεί να κρατήσει ούτε το ένα και θέλει να τα πετάξει. Απλώς, τα πήγε σε ένα κτήμα στο κορωπί, σε κάτι γνωστούς μου, να ρωτήσει αν τα θέλει κανένας. Ολοι έχουμε σκυλιά και εγώ δεν μπορώ να πάρω και δεύτερο. Το έχω εξαντλήσει αυτό το θέμα. Αν και θα ήθελα πολύ να έχω πολλά σκυλιά! Μακάρι να γινόταν! Τα λατρεύω!!
Όμως, δημοσιεύω την υπόθεση με την ελπίδα ότι κάποιος από εσάς θα δεχτεί να πάρει ένα από αυτά και να του δώσει το σπίτι και την αγάπη που του αξίζει! Ακολουθούν φωτογραφίες των μικρών μας.




Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες και έχετε πραγματικό ενδιαφέρον γι' αυτά τα πλασματάκια, στείλτε το email σας στο freskofagito@yahoo.gr και εγώ θα σας φέρω σε επαφή. Αν είστε εκτός Αθηνών, μην σας προβληματίζει. Θα αναλάβουμε εμείς την αποστολή του κουταβιού.