THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Χαθήκαμε... άραγε να φταίνε οι αποστάσεις?!..

Αν δεν θυμάστε το άσμα στο οποίο παραπέμπει ο τίτλος, πατάτε εδώ.

Δεν χαθήκαμε ακριβώς, γιατί εγώ σας διαβάζω καθημερινά και έχω παρατηρήσει ότι είστε πολύ δραστήριοι τελευταία. Μάλλον το κρύο σας έχει αναζωογονήσει και τα πληκτρολόγιά σας έχουν πάρει φωτιά! Εύχομαι και αυτόν τον μήνα να έχετε ακόμα περισσότερη έμπνευση, να είστε χαρούμενοι, γεμάτοι ενέργεια και πολλές όμορφες αναρτήσεις!! 
Σε εμένα το κρύο λειτουργεί σαν φρένο στις καθημερινές μου ασχολίες! Βάλε και κάτι άγχη που με κυνηγάνε και κάτι δουλειές που πρέπει να γίνουν και την κούραση από όλα αυτά, πού καιρός για αναρτήσεις?! Εδώ να φανταστείς, την περασμένη εβδομάδα 3 φορές κουβάλησα στη δουλειά την τσάντα του γυμναστηρίου για να πάω το απόγευμα, και τις 3 την γύρισα σπίτι άθικτη!!
Τον ελεύθερό μου χρόνο - λέμε τώρα! - μπαίνω κάτω από το πάπλωμα, παίρνω τα ζωντανά μου αγκαλιά - σκύλο και φίλο - και κοιτάζω το ταβάνι! Δεν θέλω να κάνω τίποτα, δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα, μόνο να χαλαρώνω και να είμαι ζεστή! Καλοριφέρ ακόμη δεν έχουν ανάψει στην πολυκατοικία, οι πόρτες μπάζουν, τα μαρμάρινα πατώματα κάνουν το κρύο, ακόμα πιο κρύο και εγώ χαλιά δεν μπορώ να βάλω γιατί το Ριαννόσκυλο θα τα κάνει καλοκαιρινά!!! Ε, θέλετε κι άλλα?? 
Τριγυρνάμε στο σπίτι με 17 μπλούζες και 8 κάλτσες τη μια πάνω στην άλλη και τρίβουμε τις μύτες μας για να κυκλοφορήσει το αίμα!! Και έχεις και τον ΓΑΠ στην τιβι με το τιραντάκι να τρέχει ανέμελος!!!

Εχτές όμως, βρήκαμε ζεστασιά σε αίθουσα σινεμά. Ε, για το επόμενο ΣΚ κάτι θα βρεθεί! Έχει ο Θεός!!! Μπορεί να βρούμε καμιά έκθεση, καμιά καφετέρια....

Είδαμε το Social Network!! Όλοι ξέρουμε ότι πρόκειται για την πραγματική ιστορία του Facebook. Είναι πράγματι πολύ καλό έργο, οι ηθοποιοί δίνουν ρέστα, το ενδιαφέρον αμείωτο και η ιστορία άξιζε να γίνει έργο. Απλώς πρέπει να μην χάσεις ούτε λέξη, αν θες να καταλάβεις την υπόθεση. Πρέπει να είσαι συνέχεια καρφωμένος στην οθόνη και να παρατηρείς το καθετί γιατί όλα γίνονται πολύ γρήγορα και το τέλος είναι κάπως απότομο. Μπορεί στην αρχή να νομίζεις ότι έχεις κενά και απορίες, αλλά μπορείς και μόνος σου να τα λύσεις όλα στη διαδρομή του γυρισμού...



Αυτό που δεν λύνεται με τίποτα είναι το πρόβλημα της ''γυφτιάς'' και της αναισθησίας μερικών που επιμένουν να μετατρέπουν την αίθουσα προβολής σε σκουπιδότοπο! Πάρτε ρε παιδιά στο χέρι το κουτάκι και το χαρτάκι σας και πετάξτε το στην έξοδο! Τόσο δύσκολο είναι? Πάλι καλά που μάθατε να χαμηλώνετε τα κινητά σας και τα τελευταία χρόνια δεν έχω ακούσει κανένα ringtone να βαράει... Ειδατε, τα καλά τα αναγνωρίζω!!!

Καλή εβδομάδα, καλό μήνα, χρόνια πολλά (γιατί σε 54 μέρες έχουμε Χριστούγεννα) και καλή Λευτεριά (γενικώς και από όλα!!)...

17 spins:

crispy είπε...

Καλό μήνα Emmanouela! Θες να σου πω κάτι που θα σε κάνει να κρυώνεις ακόμα πιο πολύ; Χθες πήγα για μπάνιο!
Αυτό που μου άρεσε στην ταινία ήταν η μαγκιά του σκηνοθέτη να κάνει συναρπαστική μια κατά τ'άλλα βαρετή ιστορία!
Αυτό τώρα με τους απαράδεκτους που κάνουν σκουπιδότοπο το σινεμά , με εκνευρίζει αφάνταστα. Βλέπεις ποπ κορν πεταμένα από δω κι εκεί , νάτσος πατημένα , χυμένα αναψυκτικά αν είναι δυνατόν! Καλά , το χειρότερο που μπορεί να συμβεί με τα κινητά που χτυπάνε στην αίθουσα , είναι να απαντήσει ο άλλος κι επειδή δεν ακούει να ουρλιάζει! Μου έχει τύχει κι έχει φάει το απίστευτο κράξιμο από όλους εμάς τους υπόλοιπους ο τύπος!

Emmanouela είπε...

Άσε, πήρα εχτές την κρυάδα από τον δικό μου, μόλις γύρισε και αυτός από τη θάλασσα και ήταν παγωμένος και βρεγμένος!!! Μα πώς το κάνετε αυτό??
Ναι, την έκανε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την ιστορία, αν και εξ'αρχής δεν τη βρίσκω βαρετή, ούτε συνηθισμένη, απλώς δεν ήταν και καμια σούπερ ανακάλυψη! Όμως το μυαλό του ιδρυτή του facebook αξίζει να γίνει γνωστό!
Έχω πράγματι πολύ καιρό να ακούσω να μιλάει κάποιον να μιλάει στο κινητό μέσα στην αίθουσα, αλλά σίγουρα θα τον έκραζα κι εγώ!!

crispy είπε...

Πες του να ετοιμάζεται και γι' αυτό το Σ/Κ! Απ'ότι έχω δει θα έχει πολύ καλό καιρό!

Emmanouela είπε...

Είναι ήδη έτοιμος! Μιλάμε για τρέλααα!!

My blueprint είπε...

Περιμένω να βγει σε dvd να το δω (γιατί στο σινεμά βλέπω μόνο παιδικές ταινίες πλέον). Οπότε θα γλιτώσω την αναισθησία των άλλων αλλά θα χάσω τη μαγεία της μεγάλης οθόνης.

PS. Αν δεν έχετε δει αίθουσα μετά απο παιδική ταινία δεν έχετε δει τίποτα. Pop corn, χυμοί, πατατάκια παντού!!! Να σε πιάνει απελπισία..

Emmanouela είπε...

axaxaxa! Καλημέρα Blueprint!! Και σε dvd καλό θα είναι, μην ανησυχείς! Κουκουλωμένη στον καναπέ με τυροπιτάκια μπροστά σου!!! Μια χαρά! Κοίτα, στις αίθουσες με τα παιδικά δικαιολογείται κάπως το πράγμα, αν και θα έπρεπε οι γονείς να τα προσέχουν αυτά και να μην αφήνουν ανεξέλεγκτα τα παιδιά τους, γιατί θα κάνουν τα ίδια και στο σπίτι!..

drosostalitsa είπε...

Γεία σου Εμμανουέλα! Δεν την είδα ακόμα την ταινία αλλά το έχω βάλει στο πρόγραμμα...

Καλό μήνα!

Chryssa είπε...

γειά σου βρε Εμμανουέλα! Πολύ με αρέσει ο τρόπος που γράφεις στο έχω πεί? Αυτό με τις 8 κάλτσες και τις 15 μπλούζες το βιώνω κάθε χείμώνα, με αναμένα καλοριφέρ! Δεν το μπορω το κρύο με τίποτα! απαππαπα εντάξει λίγο ψύχρα αλλά το κρύο με ρίχνει ψυχολογικα.
Όσο για την ταινία νομίζω με επείσες να πάω να την δω. τώρα θα προσπαθήσω να πείσω κι εγω τον καλό μου. :D
makia

Emmanouela είπε...

Καλησπέρα δροσοσταλίτσα!!! Να πας, είναι πράγματι καλή! Καλή συνέχεια!!

Χρύσα μου, σε ευχαριστώ πολύ!!! Άστα να πάνε, ο χειμώνας θέλει να είσαι όλη μέρα σπίτι με τζάκι και μυρωδιές από τα σοκολατένια μάφινς!! Έπιασε ξαφνικά το κρύο και αποσυντονίστηκα!!
Να πάτε να τη δείτε την ταινία, θα περάσετε ωραία!!
Φιλιά πολλά!!

Evie είπε...

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΗΝΑ και ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ !!!

lourdi lourdaki είπε...

Καλό σου μήνα!emmanouela Θελω να σου πω οτι εδω κατω στη Κρητη κανουν μπανιο στη θαλασσα..ελα εδω που ειναι καλοκαιρι ακομα.
Καληνυχτα.

Ανώνυμος είπε...

Mόλις γύρισα απο τη δουλεια και χώθηκα αμέσως μέσα στο ζεστό μου παπλωματάκι. Δεν υπήρχε όμως περίπτωση να μην σου κάνω μια νυχτερινή επίσκεψη ακόμα και αν πρόκειται να σηκωθω στις επόμενες 4 ωρες για να σώσω για άλλη μια φορά τον κόσμο :P

H ταινία είναι ακριβώς όπως τα λες. Δεν θα πρέπει καποιος να χάσει ούτε σκηνη μιας και οι σκηνές εναλλάσονται γρήγορα. Ιδιαίτερη εντύπωση μου εκανε ο πρωταγωνιστής. Παρατήρησες κατι? Δεν εκανε ούτε εναν μορφασμό... Ανεκφραστος...

θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Η αλήθεια είναι πως την Κυριακή που πήγα να δω την ταινία δεν σήκωσα τα ποπκορν μου από το δάπεδο. Συγνώμη μωρε... Ο φιλος μου ομως ο Α. το εκανε για εμενα. Προς υπεράσπιση μου όμως πρεπει να σου πω πως ειχα ήδη χαμηλώσει το κινητό μου. δεν έκανα εκνευριστικούς ήχους καθώς μασούλαγα τα ποπ-κορν μου και δεν στριφογύριζα στην καρέκλα μου.

Σε φιλώ
xxx

Y.Γ. Να γράφεις συχνότερα...Λατρεύω να σε διαβάζω.

Emmanouela είπε...

Evie μου, καλό μήνα και σε σενα!!! Τι να πείτε κι εσείς για κρύο εκεί πέρα? Είμαι αχάριστη το ξέρω! Ζω σε μια ζεστή πόλη και δεν το εκτιμώ!! Αλλά είμαι κρυουλιάρα ρε γαμώτο!!!

Emmanouela είπε...

Λούρδη μου, καλώς όρισες! Θέλω να σου πω ότι αν ήταν να φύγω και να πάω σε ένα ζεστό μέρος αυτή τη στιγμή, θα πήγαινα στην Αυστραλία, όχι στην κρήτη! Γιατί και σ'εσάς σε λίγες μέρες θα έρθει ο χειμώνας, δεν μπορεί!!! Το θέμα είναι να λυθεί το πρόβλημα από τη ρίζα του! 6 μήνες εδώ και 6 μήνες Αυστραλία και τελείωσε η υπόθεση!! Καλή σου μέρα!!

Emmanouela είπε...

Rake μου, με κάνεις και κοκκινίζω!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που σου κάνω καλή παρέα, αλλά όλα αυτά μην τα λες για να ξεχάσω ότι δεν πετάς το κουτί σου φεύγωντας από το σινεμά! Άντε γιατί θα θυμώσω!! Μη βαριέσαι! Σκέψου ότι και στο σπίτι σου δεν θα ήθελες να επικρατεί αυτή η εικόνα, οπότε προσπάθησε να διατηρείς καθαρούς και τους κοινόχρηστους χώρους! Ναι καλό μου? Μου το υπόσχεσαι??
Α, τελικά αυτή είναι η δουλειά σου? Σώζεις τον κόσμο?? Θα'χει πέσει πολύ δουλειά τελευταία, κουράγιο!!
Και πες μου επιτέλους γιατί έχεις αποκλείσει τα σχόλια από το μπλογκ σου και δεν μπορώ να σχολιάσω αυτά τα όμορφα που γράφεις καθημερινά?!! Σε έχω ξαναρωτήσει, αλλά δεν πήρα απάντηση! Μην με αναγκάσεις να έρθω να σου χτυπήσω το κουδούνι!!!!
Α, μην το ξεχάσω. Έχεις δίκιο για τον πρωταγωνιστή! Ανέκφραστος! Πού τον ανακάλυψαν? Έπαιζε καταπληκτικά!
Κι αν με απολαμβάνεις τόσο όσο λες, μπορείς να με διαβάζεις και από το Eating Around. Δεν σε εχω δει ποτέ από εκεί!!
Φιλιά πολλά! Να έχεις μια όμορφη μέρα!

next_day είπε...

την ταινία θα την έχω στα υπόψη!!!
για το κρύο δεν μπορώ να πώ κάτι!!!
Όσο για τον σκουπιδότοπο, εκνευρίστικα πάλι πάρα πολύ και μόνο που το διάβασα! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!Ενα θα σου πω.. χώρισα εναν τύπο, που όταν του είπα να μην αφήσει το ποτήρι της κοκα κολα στο πάτωμα, μου απάντησε... "και οι καθαρίστριες άνεργες θα μείνουν".... τα νέυρα μου έφτασαν στον Θεό!!!
Ουφ!!!!
Υπομονή με το κρύο πάντως! Δες την θετική πλευρά!! Το αμοιβαίο τρίψιμο μυτούλας!!!!! :)))
Καλημέρες!

Emmanouela είπε...

Καλημέρα Νext_day!!! Σε ευχαριστώ, θα προσπαθήσω να κοιτάζω μόνο τα θετικά και να πάρω μερικές σόμπες για το σπίτι! Καλά, εσύ είσαι ακόμα πιο πορωμένη από μένα με το θέμα των σκουπιδιών! Καλά του έκανες του εξυπνάκια!! Καλή συνέχεια!!