THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Friday's Meeting

Έχετε σκεφτεί ποτέ να γνωρίσετε κάποιον φίλο blogger από κοντά? Σας έχει τραβήξει κάποιος από τη μπλογκόσφαιρα την προσοχή, ώστε να θέλετε να τον δείτε ολοζώντανο μπροστά σας? Πιστεύετε ότι με κάποιους ανθρώπους από εδώ μέσα θα είχατε κάποια κοινά, θα μπορούσατε να γίνετε φίλοι στ'αλήθεια?

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές και μάλιστα για τον κάθε ένα φίλο από τη μπλογκόσφαιρα που μιλάμε, έχω πλάσει μια εικόνα. Εξωτερική και εσωτερική. Για παράδειγμα, άθελά μου πολλές φορές, σκέφτομαι "Αν ήταν τώρα εδώ μαζί μου η Ζωή πώς θα αντιδρούσε?''  ''Αν το έδειχνα αυτό στην Αγγελική, θα της άρεσε?''  ''Άραγε στη Xρύσα αρέσουν τα σοκολατένια muffins? (της αρέσουν!!)''... 
Γενικά, όταν καθημερινά μιλάς με δέκα αγνώστους, κάποια στιγμή θα ταυτιστείς μαζί τους. Κάποιος μπορεί να σου σπάει τα νεύρα, κάποιος άλλος να σου βγάζει θετικά συναισθήματα, με κάποιον θα θες να μοιραστείς κάτι παραπάνω. 
Σε καμια περίπτωση δεν παροτρύνω τον κόσμο να γνωρίζει ανθρώπους μέσα από το Ίντερνετ, γιατί έχει αποδειχθεί ότι το θέμα είναι πολλές φορές μια παγίδα, από την οποία δεν βγαίνεις εύκολα. 
Αλλά, αν το καλοσκεφτείτε, τι πιο όμορφο από το να βρεθείς ξαφνικά με 3 κεφάτες, γλυκιές και ευγενικές κοπέλες που θα σου προσφέρουν ένα χαλαρό απόγευμα με κουβεντούλα, θα μοιραστείς τα άγχη και τους προβληματισμούς σου, θα γελάσεις, θα κουτσομπολέψεις!? Αυτή η ανθρώπινη επαφή δεν λένε συνέχεια οι επιστήμονες ότι λείπει από τις μέρες μας?! 

Συναντηθήκαμε με τη Χρύσα, τη Ζωή και την Αγγελική στο κέντρο, πήγαμε για καφέ στο Tessera και περάσαμε 3 ώρες με πολύ γέλιο!! Θα μπορούσε να ήταν αποτυχημένη η συνάντησή μας, να μην άντεχε η μια την άλλη ούτε για 5 λεπτά, όλα μες στο πρόγραμμα είναι. Όμως με τα κορίτσια, ''δέσαμε'' Μάλλον, εκείνες γνωρίζονταν από προηγούμενη συνάντηση, οπότε εγώ ''έδεσα'' στην παρέα και ''έδεσε'' το γλυκό!!
Ναι, και γλυκό είχε η συνάντηση. Πρόσφερα στα κορίτσια φρέσκα muffins σοκολάτας-κανέλας από τα χεράκια μου και ένιωσα υπερήφανη όταν είδα ότι ευχαριστήθηκαν τη γεύση τους! Δεν υπάρχει κάτι ομορφότερο από το να μοιράζεσαι! Η Ζωή μας έφερε όμορφα χειροποίητα pouches από ύφασμα!!!

Μοιραστήκαμε ένα απόγευμα που είχε όλα τα καλά και αισθάνθηκα τυχερή που τις γνώρισα!

Κορίτσια, σας ευχαριστώ και δημόσια, μπροστά σε αυτό το τεράααστιο κοινό μου, από όλο τον κόσμο!!!! 

 **Οι φωτογραφίες είναι από το μπλογκ της Ζωής, γιατί εγώ δεν είχα μηχανή μαζί!!

20 spins:

zoe.k. είπε...

αν αυτό το μαραφέτι είχε like θα σου είχα κάνει 500! Καλημέρα!!! Και σήμερα γαμώτο δεν έχει muffins για πρωινο! :(

crispy είπε...

Καλημέρα Εμμανουέλα. Έχω γνωρίσει από κοντά μόνο μία blogger. Το παράξενο είναι ότι, ενώ περίμενα μια αμηχανία στη συνάντηση , τελικά όλα κύλησαν σαν να κάναμε παρέα από παλιά! Κι αν το καλοσκεφτείς όντως κάνουμε παρέα έστω και διαδικτυακά!
Χαίρομαι που περάσατε καλά , κι εσύ φαίνεται να ευχαριστήθηκες και τα κορίτσια απ'ότι φαίνεται ευχαριστήθηκαν τα μάφφιν σου!
Καλό υπόλοιπο Κυριακής!

Emmanouela είπε...

Zoe μου, όποτε θελήσεις muffins θα τα έχεις!!! Σε φιλώ!! Καλή Κυριακή!!

Emmanouela είπε...

Crispy, έτσι ακριβώς ένιωσα κι εγώ. ότι είναι σαν να τα ξέρω καλά τα κορίτσια! Τελικά οι φάτσες δεν έχουν μεγάλη σημασία. Ακόμη και διαδικτυακά μπορεί να γνωρίσεις έναν άνθρωπο αρκετά καλά και να νιώσεις οικιότητα!
Καλή Κυριακή και σε σένα!

sCaTterBraiN είπε...

καλησπέρα! κι εμένα μου έχει συμβεί να θέλω πολύ να γνωρίσω μπλόγκερ. συγκρατούμαι λίγο γιατί με όλα αυτά που λέω στο μπλογκ μου ίσως να μην αισθάνομαι πάντα άνετα να ξέρω ότι τα διαβάζουν και άνθρωποι που με ξέρουν από κοντά (όχι ότι δε συμβαίνει - είναι τουλάχιστον 6).
φιλιά!

Emmanouela είπε...

Καλησπέρα Scatter!! Έχεις δίκιο από αυτή την άποψη και το θέμα είναι να νιώθεις εσύ άνετα, πάνω απ' όλα. Αλλά αν αποφασίσει κάποιος να σε γνωρίσει από κοντά, από αυτους που ήδη σε γνωρίζουν διαδικτυακά, πάει να πει ότι δεν έχει πρόβλημα με οτιδήποτε γράφεις. Οπότε, όλα καλά!!

Ανώνυμος είπε...

Hey κοριτσάκι... :)

Αρχικά να πω μια καλη εβδομάδα. Νομίζω πως θα είναι αρκετά καλή δεδομένου το ότι αυτή την στιγμή κάθομαι στον μπαλκόνι με μια κούπα καφέ και λιάζομαι (χεχεχε)

Μάλλον πρέπει να είχε αρκετό ενδιαφέρον η συνάντηση σας, τουλάχιστο αυτό έλαβα διαβάζοντας το σημερινό πόστ. Παράξενο feeling όμως... Γλυκά παράξενο :)


xxx

ps Πάρε και ένα τραγουδάκι που νομίζω πάει με το σημερινό απογευματινό "φόντο"

Ανώνυμος είπε...

ps2 : Ξέχασα να το αναρτήσω όμως .... http://www.youtube.com/watch?v=r8rqmseEaMg

:P

Emmanouela είπε...

Που είσαι βρε Rake?! Μέρες έχουμε να τα πούμε! Ακριβώς αυτό! Γλυκά παράξενο το φίλινγκ γνωρίζοντας από κοντά κάποιον με τον οποίο μιλάς κάθε μέρα στο ίντερνετ!
Τι όμορφη εκτέλεση, πού το θυμήθηκες αυτό το τραγούδι!?!
Πράγματι, σήμερα η μέρα ήταν ηλιόλουστη και αισιόδοξη, αλλά μην επαναπαύεσαι, γιατί το ζώδιό μας λέει ότι μας περιμένει πολύ δύσκολη εβδομάδα στα επαγγελματικά και είμαστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα! Το νου σου!!!
Καλή σου απόγευμα!!!

Chryssa είπε...

Τελικά Εμμανουέλα μου νομίζω οτι όλες έχουμε την ίδια άποψη!! Πολύ χαίρομαι για αυτό!! Δε συζητάμε οτι τα muffins ήταν θεϊκά!!! Και καμια σχέση με αυτά του εμπορίου!! Στις γιορτές θα σου κάνω παρεγγελεία σίγουρα! Θα μοιράσω σε γνωστούς και φίλους!! έχω ιδέες πολλές!! Θα μιλήσουμε prive όμως γι αυτά!
Σε φιλώ και σου εύχομαι μια σούπερ εβδομάδα!!!
xo xo

Emmanouela είπε...

Χάρηκα πάρα πολύ που σας άρεσαν και να δεις τι νεες γεύσεις θα φτιάξω τώρα! Χαμός θα γίνει!!!
Καλή εβδομάδα να έχουμε Χρύσα μου και να κανονίσουμε σύντομα κι άλλη συνάντηση!!!
Φιλιά!!

My blueprint είπε...

Πως θα γίνει να βρεθεί μια τέτοια παρέα και στη Θεσσαλονίκη;

Emmanouela είπε...

Kαλημέρα Blueprint!! Έχω παρατηρήσει ότι περισσότεροι bloggers είναι στη Θεσ/νίκη παρά στην Αθήνα, οπότε μπορεί κι εσύ να ανακαλύψεις από το πουθενά μια όμορφη συντροφιά!! Δεν είναι αυτό το ζητούμενο στο μπλογκινγκ, μην παρεξηγηθώ! Απλώς, αν προκύψει, είναι κάτι που σε ευχαριστεί!!
Καλή συνέχεια!

Clem Lumen είπε...

Ααααχου... τι πιο ομορφο απο μια καλη παρεα και ενα cupcake με σοκολατα στο χεριιι?
:):):)

παντα ετσι ομορφα να περνατε


:)

φιλακια

Emmanouela είπε...

Σε ευχαριστούμε πνευματάκι! Ήταν όμορφαα!!!
Καλη συνέχεια! Φιλιά!!

!sweety! είπε...

Αχ τι ωραία,τι καλά!!!!Χαίρομαι που πέρασες υπέροχα Emmanouela!!Πάντα έτσι όμορφα και χαρούμενα να περνάς!!!

Καλημέρα!:)

P.S.:Συγγνώμη που έχω χαθεί λιγάκι από το blog σου αλλά τρέχω η έρμη πρωτοετής και δεν φτάνω...

ΜΜΜάκια πολλά!!!!

Emmanouela είπε...

Γλυκούλα μου, μη ζητάς συγνώμη! Εδώ έχω χαθεί εγώ από το μπλογκ μου! Κοίτα να χαίρεσαι την κάθε σου μέρα και εμείς δεν χανόμαστε! Εδώ θα είμαστε για αρκετό καιρό φαντάζομαι!
Φιλιά πολλά!!!

astakoulis είπε...

Τι ωραία τα κοριτσάκια, ζηλεύω... θέλω κι εγώ μάφιν! Ανταλλάζω με καπουτσίνο :P

Πιπεράτος είπε...

[ Αλλά, αν το καλοσκεφτείτε, τι πιο όμορφο από το να βρεθείς ξαφνικά με 3 κεφάτες, γλυκιές και ευγενικές κοπέλες που θα σου προσφέρουν ... ]

Θελω πολλες μπλογκερουδες...
Η μια να φερνει κουλουρακια,η αλλη να κανει καφε και μια ακομη να ελεγχει αν οι αλλες τα κανουν ολα σωστα... :)
Πλακα κανω....
Θυμιζει λιγο τις συναντησεις παλιων συμαθητων η ολη υποθεση που αλλο εχεις στο μυαλο σου και αλλο βλεπεις τελικα.

Emmanouela είπε...

αστακούλη, άμα δώσεις την ίδια την καπουτσινιέρα, κάτι γίνεται!!! Σε σκοτώνω, ε? Άντε, και μ' ενα εσπρεσσάκι, δέχομαι! Παράγγειλε μάφινς όποτε θες και θα τα'χεις!! και με γεύση καπουτσίνο φτιάχνω!!!!


Πιπεράτε, axaxaxaxax!! α να χαθείς!!!