THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Δαχτυλάκια μέσα λοιπόν!!!

Nαι, σε σένα μιλάω που φοράς ακόμα το πλαστικό δίχαλο με τον αστερία επάνω, λες και σε ξέβρασε το κύμα! 

Παιδιά, δεν έχει σημασία αν στην Αθήνα περνάμε ένα ήπιο φθινόπωρο. Σημασία έχει ότι είναι άκαιρο να κυκλοφορούμε Οκτώβριο μήνα με σαγιονάρα και εμπριμέ φορεματάκια. Και είναι, πολύ περισσότερο, κακόγουστο να προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τα καλοκαιρινά ρούχα στην εποχή, συνδυάζοντάς τα με μπουφάν, μάλλινες ζακέτες και γαλότσες (για να μην πώ το πασούμι με καλσόν από μέσα!!). Η κάθε εποχή έχει το δικό της ενδυματολογικό, γιατί σας αρέσει τόσο πολύ να τα μπερδεύετε?!

Γενικά, οι μεσαίες eποχές, άνοιξη και φθινόπωρο, είναι για μεσαίες καταστάσεις. Που σημαίνει: όχι ακρότητες στο ντύσιμο. Δεν είναι ακόμα εποχή να φορέσετε μπότα ιππασίας και ζιβάγκο, αλλά ούτε είναι σωστό να κυκλοφορείτε με τα καλοκαιρινά ''τσίτια''!! Ευτυχώς που η χτεσινή βροχή σας επανέφερε στην πραγματικότητα και σήμερα το πρωί που σας είδα, ήσασταν πιο συμμαζεμένες!
Κι εμένα μου αρέσει πολύ το κίτρινο έξωμο φορεματάκι μου, αλλά αυτή την εποχή που έχω ασπρίσει, φαίνεται επάνω μου σαν ξεθωριασμένο. Οπότε, γιατί κάνουμε το όμορφο φθινόπωρό μας να φαίνεται άχαρο?

Δεν θα ήταν πιο σωστό να φορέσουμε ένα βαμβακερό παντελονάκι με μία όμορφη μπαλαρίνα και ένα ελαφρύ πουκαμισάκι μακρυμάνικο από πάνω? Και περάστε και ένα βαμβακερό φουλάρι στο λαιμό για την πρωινή ψύχρα. Αυτό το λουκ επιβάλει το θερμόμετρο όταν αγγίζει τους 23 βαθμούς κελσίου. Και με αυτό το ντύσιμο θα νιώσετε πιο άνετες! Το βράδυ ''επιτρέπεται'' να φορέσουμε μια peep toe πλατφόρμα, αλλά μην το παρακάνετε με το υπόλοιπο λουκ και φαίνεται πολύ καλοκαιρινό.
Εκμεταλλευτείτε τα ρούχα demi season: μπαλαρίνες, sneakers, μακρυμάνικα βαμβακερά μπλουζάκια, ελαφριά ζακετάκια, φουλάρια και jeans και φυλάξτε τα πέδιλα για την επόμενη χρονιά, ώστε να μην φθαρούν περισσότερο και να μην τα βαρεθείτε. Πρέπει να τα επιθυμούμε λίγο τα ρούχα μας, όχι να τα βαριόμαστε! Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες που δείχνουν ακριβώς το στυλ αυτής της εποχής που διανύουμε!



Φροντίστε να το χαρείτε, γιατί σε ένα μήνα θα πρέπει να κατεβάσετε τα χοντρά σακάκια και τις μπότες!

Εχτές επισκέφθηκα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες το νέο κατάστημα Blanco στην Ερμού και αγόρασα μπαλαρίνες με 15 ευρώ! Γιατί όχι? Μια χαρά είναι και θα με βγάλουν ασπροπρόσωπη αυτή την εποχή! Ακόμα κι αν σε λίγους μήνες δεν φοριούνται, εγώ θα τις έχω ευχαριστηθεί! 



Κατά καιρούς, έχω αγοράσει πολλές ακριβές μπαλαρίνες και τις βαρέθηκα σαν να ήταν φτηνιάρικες, αλλά τις λυπάμαι να τις δώσω, οπότε τις έχω και κάθονται στη ντουλάπα. Στο Βlanco θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία σε παπούτσια, ειδικά σε γόβες! Είναι όλα πανέμορφα και τα περπατάς εύκολα, δεν είναι σκληρά. Επίσης, έχει χιλιάδες φορέματα που ξεκινούν από 20 ευρώ και είναι όλα τους εμπνευσμένα από επώνυμους οίκους. Δηλαδή, κάνεις το κομμάτι σου με έναν αρκετά οικονομικό τρόπο!
Γενικά, στα καταστήματα Berska, Pull&Bear, Zara και Stradivarious, οι μπαλαρίνες ξεκινούν από 15 ευρώ και φτάνουν τα 60 ευρώ. Σε όποιο ''πορτοφόλι'' και αν ανήκεις, τη μπαλαρίνα που σου ταιριάζει θα τη βρεις! Κι επειδή μια δεν είναι ποτέ άρκετη, πήρα άλλη μία των 15 ευρώ από το Berska, για την οποία είχα την εξής σύντομη συνομιλία με τον ταμεία:

Τ.: Είναι για δωράκι?
Εγώ: Όχι..... Εκτός αν θέλετε να μου τις κάνετε εσείς δώρο!
Τ.: χα! (πνιχτό γελάκι!)


Σ' αυτό το σημείο, να τονίσω ότι πρώτη φορά φοράω κάτι που να παραπέμπει σε animal, αλλα οι συγκεκριμένες είναι διακριτικές και στυλάτες!

25 spins:

athina μπασιούκα είπε...

Καλημέρα Εμμανουέλα!

Με γεια τα ψώνια σου! Βρε μήπως πρέπει να περάσω κι εγώ από αυτό το μαγαζί της Ερμού;

Emmanouela είπε...

Καλημέρα Αθηνα!
Να πας, είναι πολύ ωραίο, αν και στα ρούχα είναι κομματάκι υπερβολικό, αλλά γούστα είναι αυτά! Τα παπούτσια του είναι όλα κομψά και πάφθηνα όπως κατάλαβες!!

sCaTterBraiN είπε...

μμμμ δε νομίζω να ακολουθήσω τις ενδυματολογικές προτάσεις σου χαχαχχαχα με φαντάζεσαι; αλλά πόσο δίκιο έχεις για τα πέδιλα και τις σαγιονάρες! έλεος πια!
;-)
καλημέρα!

Emmanouela είπε...

Nαι, ήταν λίγο girly αυτή η ανάρτηση, αλλά εσείς οι άντρες φοράτε χειμώνα- καλοκαίρι αθλητικά και γλιτώνετε! Άντε και καμιά σαγιονάρα, αλλά δεν τη φοράτε μέχρι Οκτώβριο! Εμείς έχουμε ξεπεράσει το μέτρο! Χαίρομαι που συμφωνείς!
Καλημέρααα!!

Sunny είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο Emmanuela! Εδώ που είμαστε πιο βόρεια και το κρύο ξέκινησε ήδη είναι εντελώς οξύμωρο να βλέπεις τιραντάκια, κοιλίτσες έξω, πεδιλάκια σε φλούο χρώματα λές και είναι Αύγουστος! Και απορώ... δεν κρυώνουνε????????
*Οι μπαλαρινούλες πολύ όμορφες καλοφόρετες!

Ελευθερία είπε...

Πες τα χρυσόστομη !!!

Και μεγιες !!!

Emmanouela είπε...

Xαίρομαι που συμφωνούμε κορίτσια και που σας άρεσαν οι αγορές μου! Η αλήθεια είναι ότι δεν σου πάει η καρδιά να ψωνισεις βαριά χειμερινά ρούχα ακόμα, αλλά τα demi season πρέπει να τα τιμούμε!!!
Καλημέρα!!!!

JoaN είπε...

"Πρέπει να τα επιθυμούμε λίγο τα ρούχα μας, όχι να τα βαριόμαστε!"

ειναι κι αυτό μια άποψη χμμμ μήπως ταιριάζει κι σ άλλα πράγματα?χμμμ

Emmanouela είπε...

Πόσο δίκιο έχεις Joan!!! Ταιριάζει και σ' άλλα πράγματα, indeed!!!

Ανώνυμος είπε...

Mε γεια τις νεες φιδίσιες σου μπαλαρίνες.

Δεν μπορώ να πω πως έχεις αδικο... Επιτέλους ήρθε το φθινόπωρο για τα καλά και εκεί έξω μερικοί δεν λένε να το καταλάβουν. Οκ , ειπαμε, ειναι νωρις να βγάλεις τα πουλόβερ από τα έγκατα της ναΦθαλίνης αλλά μην φοράς όλη την καλοκαιρινή κολεξιον τώρα, επειδη δεν προλαβες το καλοκαιρι... χεχεχε...


Εχεις γουστο εσυ... Ξες!

Emmanouela είπε...

Ναι, τώρα σε διάβαζα κι εσενα και ήθελα να σου πω: ''Ερμού Βόλου εσύ, Αθήνας εγώ και οι 2 shopping!!''.. Γνωρίζω ότι οι καρκίνοι έχουν πολλά χρυσά στο συγκεκριμένο άθλημα! Βέβαια, εγώ έκανα αγορές περιορισμένου budget αυτή τη φορά, γιατί ήταν απρογραμμάτιστες και δεν διαθέτω πιστωτική (ευτυχώς! γιατί θα ήμουν φυλακή!)...
Αυτό ακριβώς υποστηρίζω: το μέτρο! Ούτε πουλόβερ ούτε φλιπ-φλοπς!!!
Τα φιλιά μου στον όμορφο Βόλο!!!

ZouZouna είπε...

καλέ τι girly και ξε girly, γράφε να μαθαίνει ο ανδρικός πληθυσμός, μην πω "να ξεστραβώνεται" και δεν ειναι της τάξεώς μας.

Μεγειά και με χαρά τα νέα γοβάκια και του γαμπρου, που λέγαμε παλιά!
σσουσ! έτσι λέγαμε. γιατί τα παπουτσια της νύφης, τα αγόραζε ο γαμβρός... εθιμα...

κερασοφιλά απομεσημεριάτικα

Emmanouela είπε...

Α, εγώ τα έθιμα και τις παραδόσεις τα σέβομαι και θελω να τα διατηρήσω, γι αυτό θα του ζητήσω του γαμβρού κανα 100αρικο να πάρω καμιά γόβα παραπάνω!! Ευχαριστώ ζουζούνα μου που μου ανοίγεις τα μάτια!
Φιλιά πολλά απογευματινά με τον καφέ και το γλυκάκι για καλή δύναμη στο υπόλοιπο!!!

Clem Lumen είπε...

ΠΟΣΟ συμφωνω μαζι σου?
Αλλο φθινοπωρο και λιγη ζεστη κ αλλο καλοκαιρι και σκαει ο τζιτζικας.
Φθινοπωρο ρε παιδια, ενα μακρυ τζινακι, ενα πουκαμισακι, ενα φουλαρακι, τι ειναι αυτο πια με τα φορεματα και τα σορτσακια... τς τς τς
:P


Φιλακια τρελακιιι:)

Emmanouela είπε...

Mπράβο πνευματάκι που συμφωνείς!! Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι αναγνώστες μου έχουν γούστο και είναι καλαίσθητοι! Σε φιλώ! Καλό σου βράδυ!

Πιπεράτος είπε...

Γεια σου Εμμανουελα με την παρεα σου!
Ελα να δοκιμασεις την ικανοτητα της φαντασιας σου!Στο ειχα πει αλλωστε :)

QUIZZ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ..?

Emmanouela είπε...

Πιπεράτε, τι εννοείς ποιος είσαι?! Κάτσε να πάω από κεί να δω τι γίνεται γιατί πολύ κουίζ πέφτει!!!

Reaction είπε...

megeia!eidika oi maures einai polu xaritoemnes kai an den eleges timi kaneis dn tha to fadazotan!latreuo tis mpalarines....

Emmanouela είπε...

Kαλημέρα Reaction!! Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου! Πράγματι, δεν φαίνεται η πραγματική τους τιμή! Το ξέρετε μόνο εσείς!!! Λατρεύω κι εγώ τις μπαλαρίνες, αλλά κρύωσε αποτομα ο καιρός και σύντομα θα φορέσουμε μποτούλες! Προς το παρόν, και τα σνίκερς είναι καλή επιλογή!!
Φιλιά!

!sweety! είπε...

Emmanouela καλημέρα!

Η αλήθεια είναι ότι την άνοιξη και το φθινόπωρο δεν ξέρεις πραγματικά τι να φορέσεις!Ο καιρός σε μπερδεύει πολύ!

Εγώ ας πούμε τη βδομάδα που μας πέρασε ναι μεν φορούσα κοντομάνικα μπλουζάκια αλλά το ζακετάκι μου το είχα από πάνω.

Χθες το βράδυ όμως,θες να έφταιγε η υγρασία,θες το γεγονός πως μου είχε λείψει αυτό που φόρεσα,έβαλα λοιπόν για τη βραδινή μου έξοδο ένα λεπτό,κοντομάνικο ζιβάγκο σε μαύρο χρώμα και από πάνω(μην παγώσουμε κιόλας)ένα εκρού δερματινάκι.

Anyway...θα μπει για τα καλά ο χειμώνας και θα μπούμε όλοι σε μια σειρά.

Όσο για τις μπαλαρίνες σου...ΛΑΤΡΕΨΑ τις μαύρες!!!Γενικά,δεν είμαι πολύ του animal αλλά κι αυτές πολύ ωραίες!Καλοφόρετες καλή μου!!!

Καλημερούδια!!

Emmanouela είπε...

Kαλημέρα Sweety!!
Αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ, ότι επειδή δεν ξέρεις τι να φορέσεις λόγω συνεχούς αυξομείωσης θερμοκρασίας, ποιος ο λόγος να διαλέξεις μια σαγιονάρα από μια μπαλαρίνα, Οκτώβριο μήνα? Που στο κάτω-κάτω, αν βάλει πολύ ζέστη το μεσημέρι, δεν θα σκάσεις με τη μπαλαρίνα! Το ενδιάμεσο ντύσιμο που προτείνω, ταιριάζει στην εποχή που διανύουμε τώρα. Αν και έβαλε απότομο κρύο. Και πάλι, δεν θα βάλω μπότες, αλλά ένα κομψό αθλητικό παπουτσάκι και είμαι οκ! Στις πιο βόρειες περιοχές, όπου ο χειμώνας σας έρχεται και πιο νωρίς, εννοείται πως το ντύσιμο διαφερει. Εγώ μιλώ για την Αθήνα!
Και το μπεζ δερματινάκι ήταν ό,τι έπρεπε!
Ούτε εγώ συμπαθώ τα κροκό και τα animal prints, αλλά μου φάνηκε ιδιαίτερα σικάτη η συγκεκριμένη!
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Καλό ΣΚ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραιες οι αγορές σου!

Οι μπαλαρίνες είναι και μένα αγαπημένες. Τις φοραω με ολα πια

Emmanouela είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ Έφη μου!!! Balarinas for ever!!!!

crispy είπε...

Πραγματικά τέτοια εποχή ΔΕΝ ξέρω τι να φορέσω! Με τα μεν κρυώνω , με τα δε ζεσταίνομαι! Ναι , όντως στα ΖΑΡΑ είδα κάτι πολύ ωραίες μπαλαρίνες.
Πριν ενάμιση χρόνο ήμουν στο Λονδίνο , Μάρτη μήνα με ήλιο μεν αλλά 10-12 βαθμούς Κελσίου το πολύ. Περιττό να σου πω ότι οι Αγγλίδες κυκλοφορούσαν με αμάνικα φορεματάκια και σανδάλια!!! Εγώ αρνήθηκα να αποχωριστώ το μπουφάν και το κασκόλ μου!!

Emmanouela είπε...

Καλά, αυτές είναι τρελές! Κι εγώ Απρίλιο είχα πάει και δεν σου συζητώ τι φορούσαν! Εμένα μου τη δίνει η ανομοιομορφία που υπάρχει τις ενδιάμεσες εποχές! Εντάξει, αν ζεσταίνεσαι, φοράς μια μπαλαρινούλα χωρίς καλσόν κι ένα βαμβακερό παντελόνι και είσαι μια χαρά! Όχι εσύ, όλες μας! Και τώρα με τις βροχές, τα ανοιχτόχρωμα γαλοτσάκια και τα αθλητικά παπούτσια, είναι ό,τι πρέπει!