THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Nεραϊδοβραβείο!!!

Η pinkdreamer μοιράζει νεραϊδοβραβεία και μου έκανε την τιμή να είμαι μία από τους παραλήπτες! 


Την ευχαριστώ πολύ και πιστεύω ότι λίγη βοήθεια από τις συμπαθέστατες νεράιδες θα μου χρειαστεί, καθώς ξεκίνησα εχτές να πηγαίνω στο γυμναστήριο και τα'φτυσα!!! Όπως ήταν αναμενόμενο, βέβαια!! 
Κι έρχεται ο γυμναστής που μας ανέλαβε εμένα και τη φίλη μου και μας ρωτάει: ''Πόσο καιρό έχετε να γυμναστείτε?'' και του απαντάω: '' μην είσαι αδιάκριτος, δεν ρωτάνε ποτέ μια κυρία την ηλικία της και πόσο καιρό έχει να γυμναστεί!''
Όπως καταλαβαίνετε, το διασκεδάσαμε το θέμα, αλλά ρίξαμε και ιδρώτα, που είχαμε χρόνια να ρίξουμε, εκτός αν μετράει για γυμναστική όταν σπρώχνουμε τις άλλες πελάτισσες στις εκπτώσεις του H&M για να φτάσουμε στην κρεμάστρα με τα φορέματα!!! Κι εκεί ιδρώνεις πολύ, μην το γελάτε!!!

Αλλά το χειρότερο που έχεις να αντιμετωπίσεις, όταν μπαίνεις σε ένα συνοικιακό γυμναστήριο, είναι ότι αντικρίζεις από πρώην συμμαθήτριες μέχρι πρώην γκόμενους και μαμάδες συμμαθητών που σε κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω για να δουν αν μεγάλωσες/πάχυνες/παντρεύτηκες/ξάνθυνες/.../.
Πραγματικά, δεν υπήρχε πελάτης που να μην τον ξέρω, έστω φατσικά, πράγμα που έπρεπε να περιμένω γιατί αυτό το γυμναστήριο είναι το μόνο που έχει απομείνει στην γειτονιά μου! Κι εγώ να κρύβομαι συνέχεια πίσω από την πετσέτα που σκούπιζα τον ιδρώτα για να αποφύγω συναντήσεις και στραυρωτά φιλάκια στον αέρα, τα οποία απεχθάνομαι!! Με έλεγε συνεχώς ακοινώνητη η φίλη μου, αλλά πειράζει που δεν θέλω να με βλέπουν όλοι σ' αυτή την κατάσταση με την κοκκινίλα στη μούρη από το σφίξιμο μέχρι να καταφέρω να σηκώσω τα 15 κιλά στα όργανα?! Ε, δεν απέφυγα όλες τις χαιρετούρες, αλλά τις περισσότερες, δεδομένου ότι εμένα λίγοι με γνωρίζουν γιατί έχω αλλάξει πάααρα πολύ από τότε που πήγαινα σχολείο. Αυτοί που με γνωρίζουν είναι μόνο όσοι κάναμε πολύ στενή παρέα κάποτε. 

Κατά τ' άλλα, το γυμναστήριό μας είναι σούπερ και είμαστε περήφανοι που έμεινε ένα τέτοιο γυμναστήριο όρθιο και μας έχει κάνει και τρελές προσφορές (260 ευρώ το χρόνο) και θα τα περάσουμε μια χαρά!! Άνετοι χώροι, πολλοί διάδρομοι για να μην πήζεις τις ώρες αιχμής και ανοιχτό και τα Σαββατοκύριακα μέχρι το απόγευμα! 

Έχω ήδη αρχίσει εδώ και βδομάδες να προσέχω παραπάνω τη διατροφή μου και έχω σκοπό φέτος να γίνω και πάλι κορμάρα! Γιατί πολύ είχαμε χαλαρώσει τελευταία και είχα το άλλοθι ότι είμαι ακόμα νέα και χάνω εύκολα κιλά και έκανα και περιπάτους να κρατάω τη γάμπα σφιχτή! Αλλά, το σώμα είναι σώμα και όσο το αφήνεις τόσο θα σε αφήνει και μετά θα σε αφήσει και ο γκόμενός σου και δεν είναι εποχές τώρα για χωρισμούς!!!


9 spins:

astakoulis είπε...

Πολύ καλά κάνατε, αφού έχεις και παρεούλα θα σπρώχνει η μία την άλλη, γιατί μόνη σου δύσκολα πας.
Και εννοείται ότι δεν είναι για να σε βλέπει άνθρωπος ιδρωμένη και κοκκινισμένη, πάρε μια μεγάααααλη πετσέτα και κουκουλώσου!!
Μην ξεχάσω...Πολύ ωραίο το πράσινο φόντο :)

Emmanouela είπε...

Astakouli μου, με φάγανε με το άλλο φόντο! Βγαίνανε ζαλισμένοι όλοι με τους κόκκινους κύκλους. Έπρεπε να μοιράζω δραμαμίνες κι ετσι συμβιβάστηκα με κάτι πιο κλασικό!
Ναι, έχοντας η μία την άλλη, θα περνάει πιο εύκολα η ώρα και η άλλη μας φίλη, είναι γυμνάστρια εκεί, αλλά κάνει ομαδικά προγράμματα τα οποία δεν προλαβαίνω, παρά μόνο Παρασκευές!
Καλή σου μέρα!!

apinkdreamer είπε...

μπραβο! μαζι σου και οι νεραιδες!!! εγω κανω γιογκα!

Ανώνυμος είπε...

Σε επιβραβεύω για το κουράγιο σου. Πραγματικά... Κάποτε ένα πρωί ξεκίνησα με την σκέψη να γραφτώ επιτέλους στο γυμναστήριο (οχι ότι έχω παχακια - πετσι και κοκκαλο ειμαι) , με τον σκοπό να σφίξω λίγο...
Ε... τις επόμενες δυο ώρες έσφιγκα στα χέρια μου γερά μερικά σακκουλάκια με γαριδάκια όπου κ τελικα η σκέψη παρέμεινε σκέψη...

Ευγε ευγε... Νους υγιης εν σώματι...(?)

My little Prince ♕ Nikolas είπε...

πολύ ωραίο το καινόυργιο βραβείο.
καλά έκανες με την γυμναστική...
έτσι πρέπει
kisses

Emmanouela είπε...

Rake, Καλημέρα! Να΄ξερες κι εγω πόσες φορές το πήρα απόφαση και στο τέλος λιποτάκτησα για χάρη κάποιας σοκολατένιας λιχουδιάς!!! Και μετά το απέφευγα όπως ο Διάολος το λιβάνι! Αλλά ήμουν πιο μικρή και τριανταφυλλένια και δεν είχα ανάγκη! Δεν είμαι παχιά, αλλά το σφίξιμο το χρειάζομαι λίγο! Και είμαι πολύ επιρρεπής στις νοστιμιές, οπότε σε λίγο καιρό θα έπρεπε να πάω με το ζόρι και δεν ήθελα να φτάσω σ' αυτό το σημείο. Εξάλλου, θυμήθηκα όταν ήμουν 18 και πήγαινα στο γυμναστήριο με μεγάλη χαρά και περνούσα γαμάτα στο αερόμπικ και ήμουν συνέχεια γεμάτη ενέργεια και ευεξία! Και προσπαθώ να φτάσω σ΄αυτό το επίπεδο πάλι! Ίσως τα καταφέρω!! Πάω να δω και τα δικά σου νέα τώρα!!

Emmanouela είπε...

Καλημέρα γλυκιά μανούλα του Νικόλα!!! Έτσι πρέπει, το ξέρω, αλλά πολλές φορές 'τι πρέπει-τι δεν πρέπει στιγμή δεν σκέφτηκα' και τώρα τρέχω και δεν φτάνω! Ευτυχώς που ο Σεπτέμβριος ευνοεί κάτι τέτοια ξεκινήματα και πηγαίνω με όρεξη, προς το παρόν!!

sCaTterBraiN είπε...

έτσι σε θέλω, ξεκινώ και εγώ από σήμερα (πάλι)...

Emmanouela είπε...

Pinkdreamer, Πολύ όμορφο το δωράκι σου! Γιόγκα δεν έχω επιχειρήσει ποτέ, αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή!

Scatterbrain, καλό μας ξεκίνημα!!!

Καλημέρες!!!