THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Mουσική καλημέρα!!!

Καλή εβδομάδα και τα σχετικά! Ευτυχώς ξεκινήσαμε με ήλιο, αλλά ποιος ξέρει?

Σημασία έχει ότι με μερικά απλά πράγματα μπορεί να φτιάξει η μέρα μας! Όπως ακούγοντας ένα όμορφο τραγούδι! Το βάζεις στην ένταση που θες, χαλαρώνεις, παρασύρεσαι από το ρυθμό του, θυμάσαι έρωτες, ταξίδια, λύπες και χαρές και όλα πάνε καλύτερα! Γιατί νιώθεις ότι κάτι έχεις μοιραστεί, ότι κάτι έχεις ξαναζήσει, έστω για λίγο, ότι τα συναισθήματά σου ταυτίζονται με τα λόγια που ακούγονται και είναι σαν να μην είσαι μόνος σου. Και κάποιος άλλος, κάπου εκεί έξω έχει ζήσει τα ίδια με σένα, κάτι ξέρει αυτός τελικά...


Η φίλη Sunny, με προσκάλεσε να θυμηθώ (και να ξανακούσω) 15 τραγούδια (ή δίσκους) που αγαπώ και κυριολεκτικά έχω ακούσει άπειρες φορές! Όλοι έχουμε βάλει στο repeat κάποια στιγμή τραγούδια. Όλοι έχουμε ''κολλήσει'' με ένα ρεφραίν, όλοι ταυτιστήκαμε με κάποιους στίχους κάποτε. Μπορεί να το κάνουμε και καθημερινά! Παλιά, δεν ξεκινούσα τη μέρα μου αν δεν πατούσα μια αγαπημένη playlist στο λαπτοπ. Την είχα ονομάσει ''morning'' και αυτόματα το χέρι μου κάθε πρωί πατούσε το play. Και κουνιόμουν λίγο στους ρυθμούς, σιγοτραγουδούσα και έφευγα με ένα τεράστιο χαμόγελο από το σπίτι! Τώρα, δεν το κάνω πια αλλά πάντα στη διαδρομή θα με δείτε με ακουστικά! Το'χω ρίξει στο ραδιόφωνο και μερικές φορές θα με δείτε να γελάω μόνη μου στο δρόμο με αυτά που ακούω! Τι όμορφη που είναι η μουσική!!

Αν έπρεπε όμως να ξεχωρίσω 15 αγαπημένα κομμάτια, μια και αυτός είναι ο κανόνας του παιχνιδιού, αυτά θα ήταν (με τυχαία σειρά) :

1. Beggin

2. Magnificent

3. You do something to me

4. I heard it through the grapevine

5. You know i'm no good

6. As long as there is you

7. Novembre

8. Εσύ με ξέρεις πιο πολύ

9. Μόνο για κείνη μην μου λες

10. La Gloria

11. I close my eyes

12. Secret lover

13. The quest

14. The secret

15. Love supreme

Όπως βλέπετε, περισσότερο στην ξένη μουσική αφιερώνω τον χρόνο μου! Απλώς με εκφράζει περισσότερο! Λατρεύω τα λάτιν και έθνικ ακούσματα, το πάντρεμα του παλιού ροκ με πιο χορευτική μουσική, τις διασκευές παλιών κομματιών και γενικά αυτά τα κομμάτια είναι ένα πολύ μικρό δείγμα των επιλογών μου! Είναι όμως αντιπροσωπευτικά και τα έχω ''λιώσει''!!

Αν θέλετε, μπορείτε κι εσείς να μοιραστείτε μαζί μας τις μουσικές επιλογές σας ή να γράψετε απλώς στα σχόλια κάποια κομμάτια που ξεχωρίζετε!!! Και αφιερώσεις δεχόμαστε και παραγγελιές δεχόμαστε!!!

Να έχουμε όλοι μια όμορφη και δημιουργική ημέρα!!!!

2 spins:

Sunny είπε...

Καλημέρα Emanuella και καλή εβδομάδα!

Ωραία και η δική σου λίστα! :)
Συμφωνώ κ με το υπόλοιπο post. Εγώ ακόμα το κάνω αυτο. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω έξω χωρίς ακουστικά στα αφτιά μου! Μουσική όπου πάω ότι κ αν κάνω! :)

Emmanouela είπε...

Kαλημέρα Sunny!!! Μουσική και πάλι μουσική!!!

Καλή εβδομάδα!!!