THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

...και μένεις με το στόμα ανοιχτό!!

Σήμερα θα μιλήσουμε για ατάκες που έχουμε ακούσει κάποια στιγμή από κάποιον/κάποια και μας έχουν ξενερώσει. 'Η στην καλύτερη απλώς μείναμε με το στόμα ανοιχτό...

Εχτές φορούσα ένα παπούτσι ευαίσθητο, από αυτά που δεν φοράς κάθε μέρα γιατί δεν είναι εύκολο να συνδυάσεις και που μπορεί αν πατήσεις κάτι στο δρόμο, να το χαλάσεις! Αλλά, εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα σχολαστική με αυτά και δεν πρόκειται επειδή φοράω το συγκεκριμένο παπούτσι να περπατάω στις μύτες των ποδιών μην τυχόν και λερωθεί! Το αγόρασα για να το ευχαριστηθώ, βρε αδερφέ!! 2 φορές, 5...10? Όσες το φορέσω. Εκεί που περπατούσα, λοιπόν, χρειάστηκε να πατήσω σε ένα δρομάκι με χώματα, πετραδάκια και διαλυμένο γκαζόν, το οποίο ήταν και νωτισμένο από το πότισμα. Περπατάω όμως άνετα και εκείνη τη στιγμή μου έρχεται στο μυαλό η ατάκα ενός παλιού ραντεβού (φλέρτ κοινώς). 
Είμαστε στο Acanthus, στην παραλιακή, Παρασκευή βράδυ, κόσμος πολύς και εκεί που πίνουμε το ποτό μας προτείνω να κατεβούμε στο κάτω μπαρ, το οποίο δεν είχε στριμωξίδι και ήταν και πάνω στην παραλία (αμμουδιά) και θα ήταν και πιο ρομαντικά εν πάση περιπτώση!!! Τι το' θελα? Εισπράττω την εξής απάντηση: ''αα, δεν μπορώ γιατί θα λερώσω τα παπούτσια μου στην άμμο! Καλά είμαστε κι εδώ!!''!!! 
Εντάξει, ξενέρωσα αμέσως! Είναι δυνατόν να ακούς από στόμα άνδρα ότι φοβάται μην λερώσει τα παπούτσια του στην άμμο? Και καλά, μπορεί να το σκεφτείς, αλλά δεν το λες στην γκόμενα που έχεις βγάλει έξω ρε παιδί μου και σου λέει να πάτε στην παραλία, ρομαντζάδες και τέτοια!! Κράτα το για τον εαυτό σου! 
Γενικά, μου αρέσει ο άντρας να είναι πιο χύμα, να μην είναι υπερβολικά ''στημένος'', να δέχεται να λερωθεί κι όλας (γιατί όχι) προκειμένου να περάσει καλά! 

Σκέψου να του έλεγα να κυλιστούμε κι όλας παθιάρικα στην άμμο!!!!

Ακούω τη δική σας γνώμη! Σας έχουν πετάξει ποτέ καμιά κοτσάνα? Έχετε ξενερώσει από μία λέξη?

35 spins:

Sunny είπε...

Δεν ήταν μόνο μια η ατάκα που με έκανε να μείνω με το στόμα ανοιχτό και να ξενερώσω αλλά πολλές περισσότερες και μάλιστα όλες το ίδιο βράδυ!

Ήταν πρώτο ραντεβού θυμάμαι, έχουμε βγει και έχουμε πάει παραλιακά σε κάποιο μπαράκι... Κάποια στιγμή ετοιμαζόμαστε να φύγουμε και εκείνος ζητάει τον λογαριασμό. Έρχεται ο σερβιτόρος του λέει το ποσό, πληρώνει και μπροστά στον σερβιτόρο λέει "Α, καλα! Αμα απο την πρώτη μέρα πληρώσα τόσα φαντάσου τι θα πληρώνω αύριο μεθαύριο!!!"
Δηλαδή συγνώμη τώρα? Ήταν αυτή ατάκα για πρωτο ραντεβου????????

ZouZouna είπε...

ουουουου!!!
κοίτα να δεις εγώ τον άνδρα τον θέλω comme il faut! ούτε να με σέρνει στην άμμο, ούτε να με κυλά στα γρασίδια.
Γρασίδι δεν πατώ - σιχαίνομαι και άμμο μόνο μέρα, νύχτα δεν.
Οχι για να μην χαλάσω παππούτσια... οοοοχι. γιατί δεν βλέπω τι έχει απο κάτω... το αυτό και για το γρασίδι.

ανδρας που ενδιαφερόταν και έστησε στο γρασίδι του σπιτιού του, ολόκληρο σκηνικό το απόλαυσε μόνος του. Κι ας μ' ενδιέφερε. Τον ξέχασα το επόμενο τέταρτο... Μωρέ τι λες, που θα καθίσω κιόλας κάτω...
α, πα, πα.
η μη μου άπτου Ζουζουνίδου!

**βλεπ'ς? υπάρχουν και τα χειρότερα...

Emmanouela είπε...

Sunny μου, μπορώ να γελάσω?/ αχαχαχαχαχαχα!! Τι'ταν κι αυτό που άκουσες κι εσύ!!! Εντάξει, εμένα μου έχει τύχει να μην κεράσουν στο πρώτο ραντεβου΄, πράγμα που θεωρώ εξίσου λάθος, αλλά τέτοια ατάκα δεν έχω ακούσει! Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα!!
Γενικά, για κανένα αριθμό ραντεβού δεν είναι αυτή, ειδικά ενώ είναι μπροστά ο σερβιτόρος! Τς τς τς!!!

Emmanouela είπε...

Καλά, εσύ ζουζουνίσου είσαι εκτός συναγωνισμού! Κοίτα, δεν κάθομαι ούτε εγώ κάτω, γιατί σιχαίνομαι τα μαμούνια, αλλά αν μου είχε ετοιμάσει κατάσταση ο άλλος, θα του έλεγα να βάλει ένα κατόλ δίπλα να καίει να απομακρύνονται τα ζιζάνια, να στρώσει μια χοντρή πετσέτα κάτω να καθίσω και να έχει και κανα φως να βλέπουμε μην έρθει κανα φίδι τριγύρω!!! Δεν ζητάω πολλά!!
Καλό να είναι ο άντρας ''λεπτός'', αλλά όχι μανιαμούνιας!!!

!sweety! είπε...

Έλεος ο τύπος!!!Να,κάτι τέτοια με ξενερώνουν κι εμένα!!!

Το σκηνικό που με έκανε να ξενερώσω τρελά ήταν ένα!Είμαστε εγώ,μια φίλη μου με το αγόρι της και ένα παιδί που μου την έπεφτε το χειμώνα στο σπίτι του αγοριού της φίλης μου.

Φορούσα ένα ωραιότατο ανθρακί πόντσο(δώρο της μανούλας μου),ένα μαύρο μπλουζάκι κι ένα μαύρο κολάν.

Και εκεί που καθόμασταν ωραιότατα και βλέπαμε ταινία στο dvd κι ενώ το παιδί αυτό είχε περάσει το χέρι του πάνω απ' τους ώμους μου,πετάει το κουφό:"Μ' αυτό που φοράς πάνω απ' τη μπλούζα σου νομίζω ότι αγκαλιάζω τη γιαγιά μου!".

Ε,μη μ' αγκαλιάζεις τότε ρε φίλε!Σου είπε κανείς να απλώσεις το κουλό σου;;Άσε που εγώ μόλις είχα χωρίσει εκείνο το διάστημα...

Ξενέρωσα απίστευτα κι από τότε όποτε μου ζητούσε να βγούμε προφασιζόμουν ότι είχα διάβασμα,ότι είχα κανονίσει και διάφορα άλλα.

Emmanouela είπε...

Βρε sweety μου κι εσύ, αν δεν το ήθελες το κουλό του επάνω σου, ας του το εβγαζες πριν πετάξει την ατάκα!!!!!
Πάντως, εντάξει, αυτά συγχωρούνται γιατι να θυμάστε πάντα ότι οι άντρες πολλές φορές κοροϊδεύουν αυτά που φοράμε! Δεν έχουν τη δική μας οπτική γύρω από τη μόδα. Επιπλέον, σε μικρότερες ηλικίες δεν έχουν μάθει ακόμα τι ενοχλεί τις γυναίκες! Όταν τ'ακούς αυτά από 30άρηδες, τότε να αγανακτείς!

Κι εμένα μου αρέσουν τα πόντσο!!!

astakoulis είπε...

Ελεινός ο τυπάς, έπρεπε του δώσεις "τα παππούτσια στο χέρι"
Έτσι δεν θα τα λέρωνε κιόλας.χοχοχο

Emmanouela είπε...

Mωρε έχε χάρη που είμαι ευγενική! Αλλιώς θα του είχα απαντήσει αναλόγως! Ήταν έτσι γενικώς αυτός, υποχόνδριος και μη-μου-άπτου!
Μακριά από μας!

Πιπεράτος είπε...

Ηθελα να ξερω που πατε και τους βρισκετε...Με αντρες μη μου απτου θελετε ρομαντζαδες?!...

Μου θυμισε μια σκηνη απο κωμικη αμερικανικη ταινια που ενω κατεληξε το ζευγαρι μετα απο γλεντι στην κρεβατοκαμαρα, η γυναικα (θεογκομενα)απλωνετε λαγνα και ξαναμενη στο κρεβατι, κι ο αντρας(κουκλος) αντι να ορμηξει σαν ταυρος, ξεκουμπωνε επιμελως το πουκαμισο του,το σιδερωσε και το διπλωσε,κρεμασε το παντελονι στην κρεμαστρα,εβαλε τα παπουτσια στην παπουτσοθηκη και αλλα τετοια...

Emmanouela είπε...

AXAXAXA!! Ε, μάλλον δεν συμβαίνουν μόνο στην τιβι αυτά! Αλλά, μακριά από μας!

Ανώνυμος είπε...

Ανατριχιασα με το που ακουσα τι σου είπε. Μα πόσο μπαμιας ήταν; Καλά έκανες και τον σχόλασες.

Εγώ τη χειρότερη ατακα την ακουσα από πρωην μου. Τα είχαμε 5 χρόνια, χωρισαμε και τον βρηκα μετά από 2 χρόνια. Ειχαμε πιασει μια κουβεντα για τα παλια και τον ρωταω 'τι σε εκανε να με ερωτευτεις;' και τι μου λεει; 'επειδή με καυλ...'


Το καταλαβαινεις αυτο που μου ειπε; Ο έρωτας μου για 5 ολόκληρα χρόνια!

Emmanouela είπε...

Ναι, αλλά δεν είναι σημαντικό το ότι τον καύ... για 5 ολόκληρα χρόνια?! Δεν είναι και λίγο!! Έλα, μην είσαι αχάριστη!!! Εξάλλου, θα ήσασταν μικροί όταν ξεκινήσατε και όταν είναι μικροί οι άντρες, στα 20something,μόνο το σεξ σκέφτονται! Hellooooo!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν ξεκινησαμε δεν ήμασταν καν 20 κάτι, ήμασταν 16 :)

Αλλά όσο να πεις περιμενα να ακουσω κατι πιο ρομαντικό χιχι

Πιπεράτος είπε...

@Εφη Καλα σου λεει η Εμμανουελα.
Παγκοσμιο ρεκορ εκανες και παραπονιεσε?!
Πω πω πω...Τι πλεονεξια ειναι αυτη βρε κοριτσι μου!

@Εμμανουελα το δωρακι μου προς ολες εσας τις αναγνωστριες μου το ειδες?

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά με βαλατε σε σκεψεις. Κακώς νευριασα και του την είπα;

Ε μωρέ όταν είσαι 16 μπορείς να είσαι ερωτευμένος για 5 χρόνια. Ενω μετά όσο και να ερωτευτείς, ξέρεις ότι ουδείς αναντικατάστατος :)

Emmanouela είπε...

Καλημέρα παιδιά και με συγχωρείτε που απείχα για λίγο, αλλά έκανα μια μικρή ανακαινισούλα στο υπνοδωμάτιό μου εχτές, έτσι για να αλλάξει το φένγκ σούι! Τέλειοο, θα σας το δειξω!!!

Έφη, στα 16 αγάπη μου τι ήθελες να σκέφτεται το αγοράκι! Μόνο το τσουτσουνάκι του!! Τι περίμενες? Βέβαια, θα μπορούσε να μην σου το πει τόσο χύμα, αλλά δεν είχε λόγο να μην είναι ειλικρινής μετά από τόσα χρόνια! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν ήταν πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου, γιατί οι αντρες μπορούν να ερωτευτούν παράφορα μια γυναίκα που τους τη δίνει σεξουαλικά! Και κολλάνε άσχημα μαζί της!
Πώπω, λες να αρχίσω στήλη με ερωτήσεις και απαντήσεις περί έρωτος και να στέλνετε επιστολες τις οποίες θα απαντώ με γυαλιά μυωπίας και σέξυ λευκό πουκάμισο??

Πιπεράτε, εσύ όμως δεν μας είπες αν σε έχει ξενερώσει καμια? Γιατί κι εμείς πετάμε κοτσάνες μερικές φορές!!!
Έρχομαι να απολαύσω το δωράκι μου!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Kαλημέρα! Θα συμφωνήσω με Έφη.
Όταν ρώτησα τον δικό μου πρώην(πριν 5 ακριβώς χρόνια, που μόλις είχαμε τελειώσει το σχολείο) τι τον εκανε να με ερωτευτει, μου απαντησε:
Ησουν η πιο περιζητητη γκομενα στο σχολειο. Επρεπε να γίνω μάγκας!

Τον σκότωσα και τον έθαψα στον κήπο!
Φιλιά!

Emmanouela είπε...

Kαλημέρα οξύμωρη!! Άλλος μάγκας από'κει!!! Ελπίζω να έχει γίνει καλό λίπασμα!!!

Πιπεράτος είπε...

@ Εφη οι Οξυμωροι σου ισοφαρησαν το παγκοσμιο ρεκορ...Καλεσε τους σε μονομαχια αμεσως..!
(...Μα τι στο καλο...Με τις χορευτριες του ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ SHOW ανταλλασω μηνυματα..?)

Πιπεράτος είπε...

@ Εμμανουελα

Εμενα παλι μου λενε ολες και τι καλο παιδι που εισαι...και τι ευγενικος,οτι η εξυπναδα μου τις ακινητοποιει...καρδια μαλαμα και αλλες τετοιες σαχλαμαρες...

Το οτι ειμαι ενας κουκλος η το οτι αντεχω στο κρεβατι ως το πρωι ουτε κουβεντα!!

Ανεβαστε με λιγο τον αντρα γαμ@ το κερατο μου επιτελους...
Περιγραφη αντρα ειναι αυτη η παπα ενοριας?!

Sunny είπε...

Καλησπέρα!

Ανάρτησα νέο μπλογκοπαίχνιδο, αν θέλεις πέρνα απο την σελίδα μου για λεπτομέριες!

φιλιά καλή κυριακή! :)

Ανώνυμος είπε...

Έκανα λάθος. Δεν είναι 5 χρόνια. Μαλακίες λέω. Μάλλον βαρέθηκα να μεγαλώσω. 7 χρόνια έχει..

Καλό το λίπασμα.. έπιασε τόπο!

Emmanouela είπε...

Πιπεράτε, εμείς πάντως δεν μπορούμε να σου πούμε αν είσαι όμορφος και (πολύ περισσότερο) αν αντέχεις στο κρεβάτι γιατί δεν σε έχουμε δει και δεν σε έχουμε δοκιμάσει, αλλά άμα θες κάθε πρωί να περνάς να σου λέω μια-δυο καλές κουβέντες να σε ανεβάζω! Δεν μου κοστίζει τίποτα! Κοίτα, εμείς οι γυναίκες εκτιμάμε πιο πολυ την εξυπνάδα σε έναν άντρα, παρά την ομορφιά!!!

Emmanouela είπε...

Καλέ οξύμωρη, μην κρύβεις χρόνια κι από μας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πιπεράτε

υπάρχει διαφορά. Αν σου λένε οι φιλες και γνωστες ότι εισαι καλό παιδι και μαλαμα, τότε θελουν να σε κουτουπωσουν και απλά ζεσταινουν το έδαφος. Αν στο λενε οι γκόμενες σου, που ηδη σε εχουν δοκιμασει....άσε δε θέλω να σε πληγώσω χαχαχα

ΤΥουλάχιστον στην οξυμοροι της ειπαν οτι ειναι ομορφη. Άυτο κρυβει και ενα συναισθημα. Η ατακα του δικου μου πρώην ήταν μια γουρουνια και μισή!
:)

Πιπεράτος είπε...

@ Εμμανουελα εγω αμα σου ρθω κανενα πρωι,ουτε το επομενο βραδυ δεν φευγω απο κει...(ιδεα...θα βαλω καμια 20αρια εικονες απο αντρες σε μια αναρτηση και στην μια θα ειμαι εγω.να δουμε αν α με βρειτε...)

@ Εφη ολες το λενε και ειδικα οι φιλες των εν λογω θηλυκων...τι πορισμα βγαζεις τωρα?

Emmanouela είπε...

Bρε πιπεράτε, δέξου πια το γεγονός ότι είσαι ένα μάλαμα και μη ζητάς περισσότερα! Δεν είναι και λίγο! Επιπλέον, εδώ είσαι ευπρόσδεκτος να μείνεις και μέρες άμα θες! Έρχεσαι κι άμα σ' αρέσει μένεις! Εγώ μπορεί να λείπω λίγο, αλλά δεν θα βαρεθείς μόνος σου με τόσα κείμενα!

Τέλεια ιδέα!!!!! Θέλω φωτος και ανυπομονώ να δω αν θα καταλάβω πού είσαι εσύ!!!!

Καλημέρα σε όλους!!!

Πιπεράτος είπε...

@ ΕμμανουελαΓ γιατι να το δεχτω?!Αφου ειμαι το περισσοτερα!!

Emmanouela είπε...

Ε, τότε άμα βρεθεί γυναίκα που θα αναγνωρίσει αυτά τα περισσότερα που διαθέτεις, καλά θα κάνεις να την παντρευτείς, γιατί θα πρόκειται για ένα σπάνιο είδος!!!

Emmanouela είπε...

Και σόρρυ δηλαδή, το πιο μπρουτάλ που ζήτησα, είναι αυτο το έκτρωμα με τα καρούμπαλα?? Σκιάχτηκα η γυναίκα, βγάλτο αμέσως! Θέλω σε παρακαλώ αξυρισιές, πουκάμισα ανοιχτά, μαγκιές και τέτοια!!!

Πιπεράτος είπε...

@ Εμμανουελα δεν ειναι σπανιο το οτι εκτιμανε σε μενα αυτα που θεωρω οτι εχουν αξια για εναν αντρα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος θα λεγα.
Απο τις "εκδηλωσεις σεβασμου" και απο την εν γεννει σταση τους το εβλεπα καθαρα.Αλλωστε το να κανει ενας αντρας μια γυναικα να πεταει στα συννεφα ειναι σκοπος ζωης για μενα.Θεωρω οτι ειναι οτι πιο δημιουργικο...

Απλα δεν το παραδεχονται οπως το παραδεχτηκαν τα "πρωην" αγορια των κοριτσιων μας εδω.Και αυτη τη διαφορα ηθελα να επισημανω.Αλλα οντα εμεις αλλα εσεις.Αλοιμονο αν ηταν διαφορετικα τα πραματα!
Οσο για την γυναικα που θα παντρευτω δεν χρειαζεται να ανακαλυψει κατι σε μενα...Αρκει να με αντεχει καθε φορα που δεν θα την αφηνω να κοιμηθει(χεχεχεχε...)

*Σημειωσις: Μην με περνατε για ψωναρα παιδια.Απλα για την εξελιξη της κουβεντας εδω ο ολος σχολιασμος μου.

*Υποσημειωσις: Δεν ειναι ετοιμο το δωρακι σου Εμμανουελα καρδια μου...

Emmanouela είπε...

Ναι, γεγονός ότι είμαστε διαφορετικά όντα. Γεγονός επίσης είναι ότι και μείς πολλές φορές αποζητάμε το σεξ μόνο από έναν άντρα ή είναι μόνο αυτό που μας τραβάει σε εκείνον απλώς εμείς δεν του το λέμε στην ψύχρα και γενικά δεν θέλουμε να το ξέρετε! Πάντως, δεν σε περνάμε για ψώνιο και η συζήτηση ηταν άκρως εποικοδομητική! Ήσουν ο κατάλληλος παρτενέρ για την εξέλιξη της κουβέντας και ευχόμαστε να είσαι καθημερινά μαζί μας με τα πιπεράτα σχόλιά σου!!

Περιμένω δωράκιιιιι!!!!

Πιπεράτος είπε...

Ο καταλληλος παρτενερ!
Επιτελους...Αναγνωριση!

Αν θελεις ελα στο chat μιας και βρεθηκαμε on line (οχι στο κουτι.Πατησε ενοτητα CHAT.)

Chris είπε...

Κορίτσια, να τον ακούτε τον Πιπεράτο!

Emmanouela είπε...

Θα το έχουμε υπόψη μας Chris!!!