THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

3 ψυχούλες ζητάνε οικογένεια!

Πρόκειται για 3 κουταβάκια (2 αρσενικά, 1 θηλυκό), τα οποία βρήκε ένας κύριος στο δρόμο και τα μάζεψε γιατί ήταν αβοήθητα. Είναι περίπου ενός μήνα και πανέμορφα. Παιχνιδιάρικα με εκφραστικά και έξυπνα ματάκια. Φυσικά, δεν πρόκειται για σκυλιά ράτσας, αλλά για ημίαιμα που μοιάζουν πολύ σε κυνηγόσκυλα. Αυτά συνήθως φτάνουν τα 10-15 κιλά, αλλά ακόμα δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Πρέπει να τα δει κτηνίατρος. Ο κύριος που τα μάζεψε, δεν μπορεί να κρατήσει ούτε το ένα και θέλει να τα πετάξει. Απλώς, τα πήγε σε ένα κτήμα στο κορωπί, σε κάτι γνωστούς μου, να ρωτήσει αν τα θέλει κανένας. Ολοι έχουμε σκυλιά και εγώ δεν μπορώ να πάρω και δεύτερο. Το έχω εξαντλήσει αυτό το θέμα. Αν και θα ήθελα πολύ να έχω πολλά σκυλιά! Μακάρι να γινόταν! Τα λατρεύω!!
Όμως, δημοσιεύω την υπόθεση με την ελπίδα ότι κάποιος από εσάς θα δεχτεί να πάρει ένα από αυτά και να του δώσει το σπίτι και την αγάπη που του αξίζει! Ακολουθούν φωτογραφίες των μικρών μας.




Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες και έχετε πραγματικό ενδιαφέρον γι' αυτά τα πλασματάκια, στείλτε το email σας στο freskofagito@yahoo.gr και εγώ θα σας φέρω σε επαφή. Αν είστε εκτός Αθηνών, μην σας προβληματίζει. Θα αναλάβουμε εμείς την αποστολή του κουταβιού.

8 spins:

Evie είπε...

Τα σκυλια που δεν ειναι ρατσας, εχουν λιγοτερα προβληματα υγειας.
Ελπιζω καποιος να βρεθει! καιγεται η καρδια μου με τετοιες ανθρωπινες αδιαφοριες. Καλη σου μερα!!

Emmanouela είπε...

Καλημέρα Evie!! Σε αυτό το θέμα, η ανθρώπινη αδιαφορία χτυπάει κόκκινο. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου, γιατί σε ό,τι αφορά τα σκυλάκια είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη! Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί, σ΄εσάς, αλλά εδώ οι μισοί τα αγαπούυν και άλλοι τα κλωτσούν, μέση λύση δεν υπάρχει και αυτοί που τα κλωτσούν συνεχώς αυξάνονται! Όπως επίσης και τα αδέσποτα! Εύχομαι για το καλύτερο. Μακάρι να μπορούσα να τα πάρω όλα. Έχεις δίκιο ότι τα ημίμαιμα είναι πιο ανθεκτικά γενικά σε ασθένειες. Το βλέπω και από την δικιά μου. Αδέσποτο ήταν και χτυπημένη.
Καλη σου μέρα, σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.

puppy-doggy είπε...

Kαλημερα Εμμανουελα.Σου το πρωωθησα αυτο που μου ζητησες μεσω του facebook.Ευχομαι να βρεθει καποιος να τα υιοθετησει.Μακαρι να μπορουσα και εγω να τα παρω αλλλα δυστυχως εχω κι εγω εναν σκυλακο με τον οποιο ηδη εχω προβλημα στην πολυκατοικια.Για οτιδηποτε νεοτερο ενημερωσε με.

Emmanouela είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ Puppy-doggy για την ενέργειά σου! Εύχομαι κάτι να βρεθεί, αν και δεν βλέπω μεγάλη κίνηση..

Chryssa είπε...

Αχ μακάρι να μπορούσα ρε γαμώτο να πάρω έστω και ένα! Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με το Λαρούδι μας είναι πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο αυτή την στιγμή. πφ.

Θα το προωθήσω όμως όπου μπορώ.
Καλημέρα κοριτσάκι!

Στο μπλογκοσπιτάκι μου σε περιμένει βραβείο!
xo

Emmanouela είπε...

Καλημέρα Χρύσα μου! Το ξέρω ότι όσοι έχουμε ένα σκυλί στην Αθήνα, είναι δύσκολο να πάρουμε και δεύτερο και το διαμέρισμα δεν είναι ο καταλληλότερος χώρος! Και δεν έχω ακούσει κάποιον να μου πει ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το σκυλί του στην πολυκατοικία! Μα γιατί υπάρχουν τόσο κακοί άνθρωποι και γιατί ξεσπούν όλοι στα σκυλάκια?! Ούτε εμένα θέλουν τη δικιά μου, αλλά τους γράφω κανονικά!! Προώθησέ το! Σε ευχαριστώ! Έρχομαι από΄κει!!!

Chryssa είπε...

Αχ πίστεψε αν είχαμε προβλημα με την πολυκατοικία θα ήμουν πολύ χαρούμενη και θα είχα και 2ο.
Τα προβλήματα μας είναι άλλα που δεν ξέρω κατα πόσο λύνονται..Αν ποτέ βρεθούμε απο κοντά θα οσυ πώ την πονεμένη ιστορία μας.
Σε φιλώ!
χο

Emmanouela είπε...

Α, μάλιστα! Μακάρι τα προβλήματά σας να ξεπεραστούν στο τέλος και πάνω απ' όλα να είναι καλά το σκυλάκι σας, το οποίο είναι και πανέμορφο, απ΄ό,τι έχω δει!!