THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Bloggo-δωράκι, εκπτώσεις, αγορές και λοιπά...

Η Ελευθερία, μέσα από τα αναγεννημένα όνειρά της, μας χάρισε ένα πολύ όμορφο δωράκι και την ευχαριστούμε πολύ! Είναι μια εικόνα που μας μεταφέρει σε μέρη μαγικά κι ονειρεμένα, που μπορεί να μην επισκεφτούμε λίαν συντόμως, αλλά που πάντα χαιρόμαστε να χαζεύουμε, έστω και μέσα από εικόνες! Το παράδοξο είναι ότι αυτό το όμορφο δωράκι το κερδίσαμε λέγοντας όλοι από μια γκαντέμικη ιστορία! Είναι ο ορισμός του ''ουδέν κακόν αμιγές καλού''! Μετά την γκαντεμιά, ήρθε το δωράκι!!


Όπως σας υποσχέθηκα εχθές, θα σας δείξω αυτά που αγόρασα την πρώτη των εκπτώσεων. Αρχικά, θα σας βάλω λίγο στο κλίμα. 

Η αγορά της Γλυφάδας είναι αρκετά κοντά μου και πάντα την προτιμώ, αλλά δεν στέκομαι ποτέ στα γνωστά μαγαζιά της Μεταξά. Το μυστικό είναι να μάθεις να εξερευνείς τα μικρά μαγαζάκια που βρίσκονται μέσα στις στοές! Βέβαια, στις κανονικές περιόδους οι τιμές είναι τσιμπημένες, αλλά όσο πιο τσιμπημένες είναι μέσα στη σαιζόν, τόσο πιο μεγάλες είναι οι εκπτώσεις που γίνονται στο τέλος! 
Όλες οι πωλήτριες αλαφιασμένες, αναψοκοκκινισμένες με το μαλλί κάγκελο, προσπαθούσαν να εξυπηρετήσουν τον διψασμένο για εκπτώσεις λαό της Γλυφάδας! Όπως ήταν αναμενόμενο, το ποσοστό της έκπτωσης πολύ μεγαλύτερο χρόνο με το χρόνο και πάντα το καλοκαίρι η κίνηση είναι μεγαλύτερη γιατί όλοι έχουμε διαφορετική ψυχολογία και θέλουμε να ψωνίσουμε κάτι το παραπάνω! Μόνο τα μαγαζιά με είδη σπιτιού ήταν άδεια! Για τάπερ και πολυθρόνες είμαστε τώρα? Αυτά δεν φοριούνται στο νησί...

Τα γνωστά μαγαζιά του ομίλου Zara καταλαβαίνετε ότι ήταν απλησίαστα. Όλες έκαναν σαν τις τρελές, είχαν χωθεί μέσα στις ραφιέρες και ξεφώνιζαν στις διπλανές τους ''κοίτα τι βρήκα με 5 ευρώ!!!'', κάθε φορά που ξέθαβαν μια ευκαιρία!! Ειλικρινά, δεν έκανα ενδελεχή έρευνα, ώστε να ξέρω αν τελικά όλο αυτό το πανηγύρι πρόσφερε πραγματικό κέρδος στα μαγαζιά, δηλαδή αν τελικά ο κόσμος ψώνιζε και δεν έσκαβε τα ράφια μόνο. Αλλά, σίγουρα όλοι θα επωφεληθούμε από τις μεγάλες εκπτώσεις, αργά ή γρήγορα και τα μικρότερα μαγαζιά θα δουν λίγη χαρά!

Εγώ, για πρώτη φορά στη ζωή μου, αποφάσισα να μην πάρω το πρώτο πράγμα που θα μου γυαλίσει, αλλά να κάνω υπομονή μέχρι να βρω το πραγματικά καλό στην καλύτερη τιμή. Έτσι έκανα και βγήκα κερδισμένη! Σκοπός της περιπλάνησής μου ήταν να βρω ένα ζευγάρι σανδάλια (το απόλυτο καλοκαιρινό φετίχ μου!), για να αντικαταστήσω ένα κομμάτι της συλλογής μου το οποίο έσπασε προσφάτως και αρνείται να επιδιορθωθεί!! Κάπου στα μέσα της Μεταξά, λοιπόν, είδα σε μία βιτρίνα ενός πολύ ακριβού μαγαζιού, υπέροχα σανδάλια στις αποχρώσεις που θέλω (χρυσό - καφέ), τα οποία έκαναν γύρω στα 55 ευρώ το ένα. Δοκίμασα μερικά και ένα από αυτά μου πήγαινε πολύ. Αλλά είπαμε, ήθελα να κάνω μία σωστή έρευνα πριν καταλήξω στο καλύτερο. Έφτασε και η στιγμή που θα χωνόμουν στα μαγαζάκια των εμπορικών. Σε ένα από αυτά βρήκα ΤΗΝ ευκαιρία!! Υπέροχα χειροποίητα σανδάλια σε ό,τι χρώμα μπορείς να φανταστείς και με εκπτώσεις 70%. Δοκίμασα 3-4 ζευγάρια και αμέσως κατέληξα σε 2 τα οποία είχαν την ίδια τιμή με το 1 που είχα δοκιμάσει στο μαγαζί που προανέφερα! Υπερήφανη για την σπουδαία αγορά μου και απόλυτα ευχαριστημένη (αν και ξεθεωμένη από τη ζέστη και το περπάτημα), πήρα το δρόμο του γυρισμού! Πώς σας φαίνονται?


Η Γιολάντα φοράει μια αέρινη δημιουργία στους τόνους του ροζ... Ευχαριστούμε Γιολάντα!!!



Αυτά τα νέα από τους εμπορικούς δρόμους της Γλυφάδας και, παρακαλώ, ας πάρει κάποια το Δημήτρη που έχει γεμίσει με post-it όλους τους δρόμους και τις στάσεις της περιοχής!!!!!!!!!!!

9 spins:

Ελευθερία είπε...

Μεγιες ........
Μεγιες.....
Μεγιες....

Φιλιά στη Rihanna,στο βασιλικό και στη Γιολάντα....

Emmanouela είπε...

EEEE, το δυόσμο ξέχασες!!!

Ευχαριστώ - ευχαριστώ!!!

Ελευθερία είπε...

Και στο δυοσμο τοτε...
Μην μεινει παραπονεμενος....

Emmanouela είπε...

Έτσι μπράβο!!!! ;-))

!sweety! είπε...

Μπράβο μας για το δωράκι που πήραμε!Μες στη γκαντεμιά να και κάτι καλό!

Υπέροχα είναι!!!!!!Καλοφόρετα,καλοφόρετα!!!!!

Καλά,αυτός ο Δημήτρης χάθηκε να έβαζε και μια photo του;Πώς θα ξέρουν αυτές που θα τον πάρουν τηλέφωνο αν είναι ωραίος;Ε;;;;;LOL!Χαχαχα!!!

Emmanouela είπε...

Ευχαριστώ - ευχαριστώ!!!!!!

ΑΑΑΑ, θες να δεις φωτό του, έτσι?? Μην με προκαλείς, γιατί θα κολλήσω παντού χαρτάκια με το αίτημά σου... Αν και δεν νομίζω ότι αυτό που θα δούμε θα μας αρέσει!!

!sweety! είπε...

Εννοείται!!!Μα ρωτάς βρε Emmanouela τα αυτονόητα...!

Κι εγώ κάτι τέτοιο νομίζω...Πρέπει να είναι τελείως απελπισμένος ο τύπος!

Καλημερούδια!!!!:)

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα σανδαλια ειναι υπεροχα για διακοπες! Μεγια.

Καλα το τι χαμος γινοταν σε ζαρα, μπερσκα, ειναι απιστευτο. ΕΜενα μια κοπελα μου αρπαξε ενα μπλουζακι απο το χερι χαχα

Emmanouela είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ Έφη μου!!!! Χαμός στην αγορά, αλλά μακάρι τουλάχιστον να βοηθήσει όλο αυτό τα μικρότερα καταστήματα! Και εμάς φυσικά για να παίρνουμε τα πάντα σε εξευτελιστικές τιμές!!