THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Δηλώσεις βαρεμάρας και μία καταγγελία

Είναι κάτι μέρες στο γραφείο που οι ώρες δεν περνούν με τίποτα! Μα είναι δυνατόν να είναι μόνο 15.30?? Είμαι καθημερινά στο γραφείο 9-6 παρακαλώ και, αν και άνετο και ευρύχωρο και ξεκούραστο, αυτό το ωράριο το καλοκαίρι με κάνει να παραμιλώ από τα νεύρα! Γίνομαι ράκος! 
Το γραφείο αυτό, λοιπόν, είναι απέναντι από μια παραλία την οποία τιμούν αρκετοί, θα έλεγα, αλλά που εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι και όλο λέω κάθε απόγευμα να έχω μαζί τα μπανιερά, να πάω να βουτήξω και όλο το καθυστερώ γιατί δεν θέλω να φτάσω στο σπίτι μου στις 9 το βράδυ. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή! Μπορεί να με ανακουφίσει το να καθίσω λίγο στη θάλασσα το απόγευμα, αλλά έχουμε φτάσει σε σημείο να τρέχουμε σαν τους τρελούς και να μην απολαμβάνουμε πραγματικά την κάθε μας μέρα. Είναι και οι αποστάσεις μακρινές στην Αθήνα και το σκέφτεσαι να πας μια βόλτα παραπάνω, γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος, ειδικά αν κινείσαι με συγκοινωνίες όπως εγώ. Έχω σκεφτεί πολλές φορές φέτος να φύγω από την Αθήνα. Είναι μόνο δική μου αυτή η σκέψη άραγε? Θέλω να φύγω ρε παιδί μου, να πάω αλλού. Ξέρω εγώ πού? Όπου να'ναι... 

Βέβαια, εντάξει, το οικονομικό δεν θα πρέπει να με νοιάζει γιατί, μόνο την τελευταία εβδομάδα, έχω κερδίσει σε λοταρίες του Google πάνω από 3 εκατομμύρια λίρες...αγγλίας, ναι!
Σας παρακαλώ, πείτε μου γιατί το κάνουν αυτό οι Βρετανοί και ολημερίς στέλνουν ένα κάρο e-mails και ζαλίζουν τον κόσμο με δήθεν κληρώσεις?! Υπάρχει κανείς που να τους πιστεύει και να ανταποκρίνεται? Το' χουν παραξηλώσει το θέμα! Και δεν είναι μόνο οι Βρετανοί, αλλά τελευταία μου στέλνουν πολλοί Αφρικανοί.....
Έχω δύο λογαριασμούς e-mail στο yahoo! και στους δύο καθημερινά δέχομαι άπειρα μηνύματα με τρελά ποσά! Για να μην πω για κάτι κοριτσάκια με τρελά ονόματα που σου λένε ότι θέλουν να γίνετε φίλοι και θέλουν να τους απαντήσεις πίσω δίνοντάς τους κάποια προσωπικά σας στοιχεία για να γνωριστείτε καλύτερα! Φυσικά, δεν τα διαβάζω καν, αλλά συγκέντρωσα τα μηνύματα αυτής της εβδομάδας και σας τα παραθέτω για να δείτε το μεγαλείο της κουλαμάρας!!

1) FROM THE DESK OF MR ADAMS PAUL
BILLS AND EXCHANGE MANAGER,
BANK OF AFRICA (B.O.A)
OUAGADOUGOU-BURKINA FASO.
(αααα, ναι! αυτός θέλει να τον βοηθήσω να κάνει μία μεταφορά σε τράπεζα και παρακάτω μου λέει να επισκεφτώ ένα λινκ για λεπτομέρειες! Άκου τώρα το όνομα της πόλης του: OUAGADOUGOU!!!!!!)
2) REQUEST FOR YOUR URGENT REPLY
FROM MR MAXIM AKIF
BANK OF AFRICA.(BOA) 
OUAGADOUGOU -BURKINA-FASO (από την ίδια τράπεζα αυτός, αλλά με άλλο όνομα!!!)


3) Hello,How is everything with you, I picked interest on you when i saw your email. I really want to have a good friendship with you. Beside i have something very vital to disclose with you, but I found it difficult to express myself here, since it's a public site. I will be very happy, If you can get back to me, through my e-mail Is So we can get to know each other better,and i well give you my pictures and also tell you more about me ok. Grace. (αυτή το παίζει φίλη!!!)

4) LAW OFFICE OF ROBERT K HESSE, ESQ
RK. HESSE LAW FIRM & ASSOCIATES
Dover House, 35 Dover Street London W1S 4NG
Requesting Expression of Interest (EOI)

Kαι έχω κι άλλες, αλλά να μην σας κουράσω! Θέλω να τους καταγγείλω όλους αυτούς και να τους πω ότι έτσι και μου ξαναστείλουν mail... I'm gonna kick your ass mother fuckers!!!!!!!!!! (μπαρδόν, γιατί είμαι και μορφωμένη κοπέλα, αλλά ξεσπάθωσα!!!)

Και μία ακόμη είδηση από τους δρόμους της Αθήνας:
Εχτές το μεσημέρι, η μητέρα μιας φίλης μου δέχτηκε πιέσεις από οδηγό πολυτελούς Ι.Χ. να μπει μέσα στο αμάξι του, με την πρόφαση ότι ήταν σοφέρ και πίσω του είχε μία κυρία αμερικάνα που δεν μιλούσε καλά ελληνικά και δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν. Ήθέλε, λοιπόν, ο κύριος να μπει μέσα η δικιά μας και να καθίσει πίσω μαζί της και να της εξηγήσει ότι ο γιατρός της λείπει εκτός Αθηνών! Τρίχες κατσαρές δηλαδή!!! Της άνοιξαν την πόρτα κανονικά και επέμεναν να μπει μέσα και εκείνη έφυγε τρέχοντας! Κάτω ακριβώς από το σπίτι της έγινε αυτό και τρόμαξε η κακομοίρα! Δηλαδή, που βαδίζουμε και σε τι κόσμο θα φέρω τα παιδιά μου? Έχουν τρελαθεί πια όλοι? Τι την ήθελε τώρα την κακομοίρα? Να τη ληστέψει? Και μετά? Θα την πέταγε έξω? Προσέχετε πολύ όταν κυκλοφορείτε, κι εσείς και τα παιδιά σας!

Και αρχίζουν και οι εκπτώσεις σήμερα και δεν κρατιέμαι να πάω να τις καλωσορίσω! Να ανέβει λίγο και η ψυχολογία μου της κακομοίρας εργαζόμενης! Θα σας δείξω τι πήρα να μου πείτε τη γνώμη σας!

10 spins:

Ελευθερία είπε...

Χα χα!!
Έχεις βρε Εμμανουέλα μου έναν τρόπο που τα λες....
Καλα σε λει η ζουζουνα σιφουνα...
Τι περνάς και εσύ!!!
Απο που να αρχισω;;;
Απο τα e-mail με τις τραπεζες και τις wanna-be κολλητες;;
Απο το οτι καλοκαιριατικα δουλευεις τοσες ωρες;;
Από το γεγονος με τον τυπο- σοφερ και την κυρια (τι επαθε οντως η κακομοιρα);;
Χα χα χα !!!
Φοβερό το ποστ..
Καλά όμως αυτη η κοπελιτσα, φοβερη στο e-mail..
Χα χα χα!!!
Τι γινεται ρε στον κοσμο .....

Emmanouela είπε...

Μα, δεν αντέχω πια! έχω τόσα να πω που τα λέω μονοκοπανιάς!!! Θέλω να φύγω από δω σας λέω δεν αντέχω... τα μαγαζιά με καλούν κοντά τους!!!

ZouZouna είπε...

1. Δουλεύω όλη μου την ζωή απο τις 7 ή τις 8 ή τις 9 πιά ως δεν ξέρω τι ώρα... μπορεί να πάει και 10 (τώρα πια όχι τόσο συχνά). Φεύγω σίγουρα μετά τις 6.30, δεν μπορώ να κανονίσω τίποτα και η μόνη κοπάνα είναι το 5.30, όταν θέλω να πάω παραλία να απλωθώ. Και μετά σκέπτομαι πως θα γυρίσω 1 ώρα ως το σπίτι
δουλειά νάχουμε, μην γκριν γκριν!

1 και μισό.
γράφε τα απομνημονεύματά σου, όταν έχεις ελεύθερες ώρες, κάνε άλλα 32 μπλόγια, γράφε συνταγές (και δεν έχω πάει απο εκεί. κάνε μπλογγογνωριμίες (απο μακριά).

2. Καλά, δεν σου στέλνουν μεηλ τύπου enlarge your penis, γιατί το βλέπουν αυτοί πως τόχεις μικρό?

3. εγώ πάλι δεν θέλω να φύγω απο την Αθήνα. Κι άντε έφυγες. Που να πας μαρή?

Emmanouela είπε...

Μα, αυτή είναι η επόμενη ερώτηση που κάνω στον εαυτό μου, γι' αυτό και μένω ακόμα εδώ...κι αυτό το καλοκαίρι (το πού να πάω εννοώ!!)Αλλά μπορεί να τη βρώ την άκρη κάποια στιγμή, έστω στα γεράματά μου να ησυχάσω λίγο! Την Αθήνα τη λατρεύω, αλλά έχω βαρεθεί τις αποστάσεις και ειδικά το καλοκαίρι, είναι αφόρητη! Το χειμώνα είναι καλύτερη!!
Ναι, να'χουμε δουλειά, αλλά όταν είσαι υπάλληλος, μπορεί να έχεις λιγότερο άγχος τη σήμερον ημέρα, αλλά δεν κάνεις αυτό που θες τις περισσότερες φορές και πνίγεσαι! Θέμα για άλλη σιφουνιάρικη ανάρτηση αυτό!!

Όσο για ασχολίες εν ώρα εργασίας, όπως βλέπεις, έχω... εσάς!!

Σας αγαπώ!!!

Emmanouela είπε...

Ακόμα δεν έχεις επισκεφτεί το Eating Around ζουζουνιάρα?? Έλααα, μπροοοος, έφυγες γιαγιάκαααα (η διαφήμιση το λέει, καμία σχέδη δεν έχει με σένα ο χαρακτηρισμός, για να εξηγούμεθα!!)

!sweety! είπε...

Emmanouelaki πρέπει να πας έστω και για ένα μπανάκι!!!Εγώ και η κολλητή μου για παράδειγμα θα πάμε αύριο με δυο φίλους μας(ίσως έρθει κι ένας ακόμη)με τις μηχανές τους για μπάνιο!!!Να πας,να πας κι εσύ!Κάνει πολύ ζέστα(που λένε και πολλοί εδώ στη Θεσσαλονίκη μας!)

Αχ,έλεος με αυτά τα mails!!!!Καταντούν ανυπόφορα!!!!!Εγώ ούτε που τα ανοίγω!Μια φορά ο dad μου άνοιξε κατά λάθος ένα και αυτό που το έστειλε ήταν από μια πόλη τύπου "Neverland".Ούτε που την ξέρω και φυσικά δεν την θυμάμαι για να στην αναφέρω...

Θα έπαθε σοκ η γυναίκα!!!Δεν είναι να κυκλοφορείς χωρίς έναν νταγλαρά δίπλα σου!Πού είναι ο κολλητός μου όταν τον χρειάζομαι,οέο?Χιχι!

Ω,ναι οι εκπτωσούλες!!!!!Χθες που πήγα παραλία για καφέ με την κολλητή μου καθώς ανεβαίναμε μετά την Τσιμισκή είδαμε κάτι τιμές...άτιμες!!!!Όλες μου φώναζαν να μπω μέσα και να σηκώσω ολόκληρο το μαγαζί!!!Dexim peep-toe πέδιλα μόνο 15 ευρωπουλάκια παρακαλώ!

Καλό βράδυ γλυκιά μου!!!

Emmanouela είπε...

Καλημέρα Sweety!!! Για τις εκπτώσεις ακολουθεί σχετική ανάρτηση!

Τα mails αυτά, δεν έχουν προηγούμενο και μάλιστα έρχονται και στους 2 λογαριασμούς μου ταυτόχρονα!

Τον νταγλαρά και τα μάτια σου, μην κάνεις ρούπι από κοντά του!!

Μπάνια έχω κάνει αρκετά, αλλά μόνο Σ/Κ. Τις καθημερινές, για τους λόγους που ανέφερα είναι πιο δύσκολο, άσε που εγώ δεν κολυμπάω πολύ, περισσότερο λιάζομαι, οπότε δεν έχει νόημα και να πάω για βραδινό μπάνιο, παρά μόνο αν είμαι σε νησί και υπάρχει η κατάλληλη ατμόσφαιρα! Πού θα πάει? Θα έρθουν οι ριμάδες οι διακοπές!!!

!sweety! είπε...

Emmanouela καλημερούδια!!!!!

Στα mails μην απαντάς καθόλου...μην τα διαβάζεις καν!Δεν έχουν τι να κάνουν οι θρασύτατοι και ενοχλούν τον κόσμο!

Καλέ πώς!Κυκλοφορώ και μόνη αλλά αν είναι βράδυ το προτιμώ να τον έχω μαζί μου!!!Είναι μια επιπλέον σιγουριά ο καλός μου!!!Jimmy Choo για 'σένα τα λέω...


Υπομονή λοιπόν μέχρι να έρθουν οι διακοπές!!!!!Εγώ τώρα ετοιμάζω τα προικιά μου(γιατί φυσικά θα πάρω τα πάντα όλα μαζί μου σήμερα που θα πάμε για μπάνιο)και προετοιμάζομαι γιατί θα φάω τρελό δούλεμα από τους φίλους μου!Πάντα μου λένε:"Καλά ρε συ...Πάμε πόλεμο;"
Είναι λίγο βαριά η τσάντα αλλά τι να κάνω;Πρέπει να είμαι προετοιμασμένη για τα πάντα!

Σμουτς!!!!!

Emmanouela είπε...

Να περάσεις πολύ-πολύ όμορφα και πάντα αντιηλιακό!!!!!

ΑΑΑΑ, βλέπω, έχεις και κολλητιλίκια με τον Jimmy Choo!! Καμια γοβίτσα τσάμπα θα πάρουμε ή.....

!sweety! είπε...

Εννοείται πάντα αντιηλιακό!!!Έβγαινα απ' το νερό και έμπαινα στο αντιηλιακό(στην κυριολεξία)!

Αααα,πολλά ζητάς...Εδώ εμένα δεν μου έχει δώσει ένα ζευγάρι μπότες που τον παρακαλάω 3 χρόνια παρακαλώ,θέλεις και γόβα;

Φυσικά Jimmy Choo λέω τον κολλητό μου όπως κατάλαβες αλλά ο ανεπρόκοπος μου είχε υποσχεθεί ότι θα μου έπαιρνε δώρο ένα ζευγάρι μπότες Jimmy Choo στα γενέθλιά μου!
Ε,όσο τις είδες κι εσύ,άλλο τόσο τις είδα κι εγώ!

Καλό απόγευμα Emmanouelaki!